Insani enayi gören elti.

LargeGemini

Ponçiğin Annesi
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
2.980
4.988
158
Hanimlar merhaba hemen konuya gireyim biz 4 eltiyiz bir eltim varki herksi hizmetçisi elemani goruyo ki bu durum beni oldukca rahatsiz ediyo.

Eşim ve erkek kardeslrri beraber aile isinde çalışırlar sagolsun bu eltim cocuk doguruyo ama kahrini bizler cekiyoz cocuklari hasta olur eşim goturur, okula yemegini erkek kardesler icinde eşiminde dahil gotururler, aksam okuldan esim ve kardesleri alir okuldan eve yaya 20 dk bile sürmüyo hanimefendi ortanci oglunu okula gidip getirir yemeklerini goturur o okuldan diğerine gitmez ne olsa hizmetcileri varya onlar yaparlar,

Gecen senelerde oglenleri bile yemeklerini büyük eltime getirttirirdi yani büyük eltim zaten oglu oradda olduğu icin hergun gelio gidio hazir gelmisken bu eltimin oglunun kinide götur derdi kaynim,
ama buyuk eltim cok sinir olurdu okul ona daha uzak ama hanımefendi kendini yormaz baskalarina işlerini yaptırirlar pek bisey denmiyo da cunku erkekler bir aradda calistigi icin sorun cikmasin die

neyse bu eltim simdi oglunun derslerini bana yaptırmaya calisiyo.
tamam iyi hosta benim 11 aylik kizim var ben mecburmuyum ya gecen oraya gittim hayrima yaptim, iki gun sonra evime geldiler odevleri getirmis yine ses etmedim yaptim, dun cocuklari yollamis odevleri yaparmisin bugun tekrar mesaj atmis bu × odevleri die simdi ben bu kadinin nasil önünü kesebilirim kizlar ya iyilik yap yardim ette bunlar insanı enayi yerine koyuyo ayrıca 5. Sinifa giden oglu var 1. Sinifa giden çocuğun ödevlerini yapabilir ama kendilerini yormuyolar guya anne baba okul okumamışlar yapamiyolar, ee yapamiyosunuz ama 5. Sinifa giden ogluna baski yap o kardesine yardim etsin..

Bu sefer de yapicam ama ne gibu bahaneler sunulabilir kizlar erkekler arasinda sorun çıkmasın die gecerli bahaneler neler olabilir?

Ayyy bu yeni nesil ödevlerde bi garip sanki hiç okumamışım gibi de.
Çocuk bunaltıyo kafam götürmüyo de.
İsteksizliğini belli et

Kıskanmayın eltinizi niye kendini yormasın insan çocukları için kendimi yormiyim diye düsünmez .
Bi okul dan almışlar amcaları tabi alıcak siz niye karısıyor sunuz ??
alt tarafı bair ödev yaptırmışsiniz stem stem pfff

Eltimi niye kiskanayim bu kanıya varacak ne gordunuz anlamadim birini kiskandigini anlamak icin gecerli sebebiniz varmi?
ayrica annesi babasi dururken amcaları ne diye aliyo okuldan mecburi durumlarda tabi alirlar ama bu keyfi mesele hem odev yapmak mesele degil kendileri 1. Sinif odevlerini yapmayip 5. Sinifta okuyan ogluna yaptirmayip baskalarina yaptirmasi hos bisey mi ki birseferlik olsa neyse ben mecburmuyum

Ayni durumda siz olsaniz cok icten yapardiniz hic şuphem yok !

Bakamayacagi cocugu dogurmasin ozaman herkesin evi hayati ayri

Kendi payiniza dusen odev meselesini hayir demeyi ogrenerek halledebilirsiniz. Bunda bir sey yok. "Birak odevlerini kendi yapsin, kusura bakma yapamam, benim de isim gucum var" vs gibi.

Diger insanlara gelince... Sanirim eltiniz kimsenin kafasina silah dayamiyor, insanlarin kendi gonlu olmasa yapmaz zaten. O da onlarin iliskisi, buna karisamazsiniz. Koca koca insanlar istemeseler eltinin hizmetine kosmazlar. Eltiniz ailede bayagi tutulan ve sevilen bir insan olsa gerek.

Sabah zile bastılar acmadim ama eltim bu sefer aksama dogru

mesaj atmis ogretmenin yazdigu mesaji kopyalayip yollamis yaparmisin die
bu sefwrlik de yapıcam demişsiniz. Bence yapmayın, böyle mesajla, emrivaki, çok sinir... Yardım etmek yol göstermek başka, çocuğun ödevini yapmak başka. Hem sizin bahaneniz zaten var, çocuğunuz çok küçük.

1. Sınıfa gidiyorsa bile verilen ödev onun seviyesindedir neden kendi yapamiyormus çocuk zekası falan mı geri? Bunu sorabilirsiniz.

Onun dışında çocukların ödevleri yapılmaz, anlamadıkları yerde yardım edilir. Öyle daha 1. Sınıfta mesajla ödevi baskasina gönderip hazıra konmak yok.

Yapma gitsin. Madem watsapptan yazıyor yaz sen de, basim agriyor, isim var, eğer anlayacaksa çocukla odevlerini yapmazsa ogrenemezler ben yapmicam gönderme de.

ödeve yardım etmek değil yapmak demişsiniz. çok saçma anne babaların yapması bile yanlış. bu sefer yapıcam demeyin. bu seferle meşgulüm, olmaz diyin. bir daha ki sefere erteleyerek çözüm bulamazsınız bu işe

1. Sınıf ödevi ne kadar zor olabilir. Annesinin okuma yazması da mı yok? Otursun çalışsın sonra çocuğuna anlatsın. Benim annem resmen ingilizce çalışırdı bizimle. Kadın ilk okul mezunu.
Bahane çok. Yorgunum de hastayım de. Oram buram ağrıyo de. Çocuk diş çıkartıyo durmuyo de. Hatta yapıcam diyip yapama bu gün. Yaparım dedim ama çocuk durmadı bakamafım siz halledin de.

Diyorum ya aile isi oldugu icin birbirlerine katlanıyorlar hoşlarına gitmedigi halde ses edemiyolar ahh keske sevilen olsa da herkes yaka silkiyo ama sirf erkekler arası sorun cikmasin die büyük abi eşi abiye saygisizlik olmasin die katlanıyorlar

simdi su var . siz bu insanın yönlendirmeleriyle hareket ederseniz enayi gercekten öyle olacak

oyuzden hayır demeyi bilmelisiniz

ben zaten yogunum bebeginle zamanım yok. bitti

kötümü olacaksınız kötü olun .
bu olmassa angarya ceken biri olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…