Insani enayi gören elti.

1.sınıf öğrencisinin okuma ve yazma ödevi olur.yani şimdi siz oçocuğun yazılarını mı yazıyorsunuz?yoksa yanında durup kontrolünü mü sağlıyorsunuz?

Büyük abi tamam da büyük etti nedir allah aşkına
Böyle diye diye buyutuyosunuz milletin totosunu...
Bende BÜYÜK eltiyim nolmus millet cocuguma bakmak zorunda mi ?
Işte bu yüzden aile apartmanlarini sevmiyorum çünkü ne özel kalıyo ne mesafe. .
Konuya gelicek olursam yapmayın zaten çocuğun ödevini siz yaparsanız bişey ogrenemez ki.isim var bebek durmuyo falan diyin zaten o da anlar zamanla....

Odevleri yapmaya yardimci mi oluyorsunuz? Odevleri mi yapiyorsunuz?

Ben söylüyorum cocuk yapiyo cocugun bilmediklerini soyluyorum zaten bildiklerini de kendisi yapiyo ama anlatan yardımcı olan benim

Hem bu neyi degistirir ki cocugunun oğrenmesini isteyen anne baba basinda bekler cocugun anlayacagi dilde öğrenmesine yardımcı olur baskasinin başına sağarak öğretmesini beklemez.

Canım mesaj attığında aradığında işin olduğunu temizlik yaptığını vb. durumlar gibi şeyler söyle

Bir bahane uydur ve kabul etme.Bahane olduğu da,gün gibi belli olsun.Bir daha ararsa,yine yap aynısını.Çevremde herkes kendi ilgileniyor çocuğunun ödeviyle.Senin elti bildiğin tembelmiş .Başka bişey değil.

HAYIR diye bir kelime var. Bilmem daha once duydunuz mu? Yani insanlara hayir demek bu kadar zor mu. Hayir deyince kusuyorsa birakin kussun. Insanlari tepenize cikarip kendinizi kullandiriyorsunuz sonra ne yapabilirim diyorsunuz. Tepenize cikarmadan hayir deseniz hic yuz vermeseniz simdiki kadar zorlanmazsiniz. Tek cozumu var. Kapidan cevireceksiniz. Yapamam diyeceksiniz!

Ben de uzuuuun zaman kimselere hayır diyemedim aman ayıp olmasın diye. Ama "Hayır" demenin bu kadar güzel olduğunu bilseydim hiiç kendimi üzüp yormazdım. Tavsiye ederim

Burnumu sokmadım.Laf soktum , yerini bulmuş
Siz nere de gördünüz çocuğunun ödevini yaptırmaya üşenip eltisine gönderen anne bana pek inandirici gelmesi açıkcası .
Her anne çocuğu başarılı olsun diye çabalar eltiye gönderip ödev yaptırmaz .
Amcaları yeğenlerini okuldan almıs vay efendim enayi yerine koymuş .
Konu sahibi demiyor da eşim aldı zoruma gitti .
Amcası yani baba yarısı yeri gelir alır .
Hiç bir anne çocuğu söz konusu olunca üsenip yemek götürmiyim yok ödevini yaptırmiyim demez ...
Elti ,kv ,görümce olunca hep gelin hakli oluyor neden se ... Empati yapın lütfen ... Artı burnunuzu sokmuşsunuz çünkü ben konu sahibine cevap verdim siz atlamışsınız oradan, size ne istediğim yorumu yapabilirim KONU SAHİBİ NE

Eltimde gördüm cnm okey hadi inanmıyorsan bi zahmet başka topiklere ben yalan makinasi degilim bı yerlerimden uydurayim gondermese niye eltim gonderiyo diyeyim

Ayrica esimde gider alir gerekirse bende gidr cocugu okuldan alirim hatta bakarimda cocuk bu kızimin kuzeni,
zoruma gitmez keyfi meselelerde anne baba sorumluluk almasi gerekir almazsa ve başkalarına yamarlarsa bu baskasida olsa zoruma gider.
sanirim benim eltimde senin kafada sizin gibiler bi zahmet gereksiz düşüncelerini kendilerine saklasin...

Elestiriye açığım ama hakareti kabul edemem !

Herkes sinir oluyor ama kimse bir şey demiyor. O yüzden bu eltiden daha çok çekersiniz.
Hayır demeyi öğrenin. Tatlı dille sürekli bahaneler üretin.
Eltilere ayar oluyoruum

Sizin elti hazıra alışmış. İnsanları rahatsız eder miyim işi var mıdır diye düşünmez. Bencil böylesi. Sorumsuz da üstelik.
Nasıl olsa herkes tatsızlık çıkmasın diye ses etmiyor buda yüzsüz kimi kullanırsam kâr diye bakıyor olaya.
Eltine acayip sinir oldum. Ailede çok sevilen elti gibi duruyor olaya dışardan bakınca. Bir kaşık suda boğmalı böylesini.

Ya aslinda cok bencil kendi isleri hallolsun ama kim ne yaparsa nasil yaparsa umurlarinda degil birazda rahatlar karı koca
Mesela ben asla baskalarina işlerimi yaptirmam eger işin düşerse yüzüm kızara kizara ve mahcup hissede hissede yardim etmelerini soylerim ama bu bir iki üç diye tekrarlarsa demek olur ki bencillik ve rahatliga gecr
Aslinda ailede cok sevilen biriydi taki bu huylarini herkese göstere gostere görümcelerle küs konusmuyo kayinlar yaka silkiyo acikcasi ben elimden geldiğince uzak duruyorum
Mesela bu kis 4 ay gitmedim evlerine ki evimiz 5 dk yurume mesafesinden daha yakın bu 4 aydan sonra bir gitttim artik kadinin yolunu actim bundan sonra habire böyle birseyler icin uğrar yani

Böyle uyaniklara net ol hayrina bilmem neyine deme.o ödev ogrenciye veriliyor.sen ogrenci misin.patır patır doğur millete yükle sorumluluklari.ohhhh.unutma taviz tavizi doğurur.sende onu gördüğün yerde çocuğunun altini aldir.yengesi degil mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…