Insani enayi gören elti.

Hayır demeyi biliyorum ama bu eltim herseyi eşine yetistiren biri hayir desem hemen eşine soyler eşinin de ondan kalir bi yani yok eşime soyleyip olay büyür die bahane uydurmak zorundayim
Yetiştirsin neden çekiniyorsunuz? Yapmak zorunda değilsiniz, sizin bir sorumlulugunuz yok.
Hayır demediğiniz sürece bu muameleye maruz kalacaksınız

Odevin acip baksa keske de yapmayi bilmese yine hak verecem ilgilenmek istemiyorlar beni sinir eden de bu zaten ayrica 1. Sinif dersu nekadar zor olabilr bildiğin 3+5 topla yada iki nesne ile 5 nesne kac eder gibi sorular

Sabah zile bastılar acmadim ama eltim bu sefer aksama dogru

mesaj atmis ogretmenin yazdigu mesaji kopyalayip yollamis yaparmisin die
Açmamazlık yapma aç ama geri gönder. İşim var, dışarı çıkıcam, temizlik yapıcam, güne gidicem, başım ağrıyor vs.. Siz, eşleriniz ortak diye sorun çıkmaması için susarken o meydanı boş bulup kullanıyor işte. Ama sorsan o masum.

Yuh. İşim gücüm var benim de kendi bebeğimle ilgilenmem gerekiyor de olsun bitsin. Ne kadar tepenize çıkarmışsınız. Ya bu kadar çekinmeyin allah aşkına. Yok eşine söyler o da eşime söyler bilmem ne. Hiçbir sıkıntı olmasın diye sırtınıza semer de vurmalarına ses çıkarmayın o zaman.

bu saatten sonra dünyanın en güzel bahanesini de bulsanız yine de suçlanacaksınız
iki kere yapmışsınız, anlattığınız karakterde bir elti üçüncüye yok demenizi anlayamaz
bahaneyi ilk teklifte bulsaydınız etkili olabilirdi

"Yardım etmeyi çok isterim ama çocuk hasta bu aralar hiç durmuyor mizmizlaniyo" falan deyin. Daha da ustelerse "o çocuk odevlerini yapsın, yapamadiklarina 5.sinifa giden çocuk yapsın. Yapamadiklarina ben bakayım" deyin bence

Canım haklısın valla bir iş itelemece kesinlikle var. Ben de istemezdim başımda bebeğim varken bu işlerle uğraşmak insan yer geliyor kendi ev işini yapmıyor ödev işi mi yapacak?
Valla yapamam dersen yarın öbür gün senin birşeyin olsa sana da yapamam derler o da sıkıntı. Geldiklerinde evde olma bakalım

Garip bir vaka. Yani kadina canim istemiyo cocugunun odevini yapmak zorunda degilim diyemiyosunuz gelip bize mi soruyosunuz anlamiyorum anlamicam burdaki bazi kadinlari. Bu kadar pasif olmayin yaa

Iyi de ortak işi neden bahane edip duruyorsunuz?
Siz durup dururken terbiyesizlik mi yapıyorsunuz da aranız bozulacak anlamadım ki ?
Herkes bulsun bi bahane geri cevirsin bu eltiyi tamam bitti gitii yani bu ne böyle emir kulu gibi olmuşsunuz tüm aile.
Hayır madem ortak isse neden sadece siz idare ediyorsunuz onlar da sizi idare etsin.

Şimdi senin asıl çekindiin nokta kocanın tepkisi değil mi
En güzeli kocanla hallet sen bu meseleyi onla birlik olursan ne elti ne kayın ne kv kp seni yıpratabilir eş çok mühim

O her söylediğinde işim var de İnan en iyisi bu olur. Dışarı çıkıyorum de ve hatta o her söylediğinde dışarı çık

Ödev çocuklara verilir velilere değil, bi bunu öğrensin önce.
Elti yardım etmeni isterse tekrar kabul et ve ödeve bakıp anlamadığını söyleyip yolla.
Ayağını kesene kadar böyle devam et
Sakın acıyıp da yapma ödevlerini.
Çocuğun kötülüğüne olur.
Laf sokarsa da çok biliyorsan ilgilen de yap de.

Hastayim temizlik yapiyorum ortaligi kaldirdim vs uyduracaksiniz. Iki kere arka arkaya bahane bulursaniz anlar kibarca.

Hangi ödevlerini yaptırıyorsunuz? Performans ödevimi gunlük odevlermi? Nasil bir annedir bu ya insan cocugunun yanında olupta yardımcı olmaz mı?

Anlıyorum sizi kardeşlerin arası kötü olmasın istiyorsunuz ama açık ve net yaptıramam demedikten sonra bu tarz insanlar başka biseyden anlamazlar cunku sorumluluk sahibi degil olamamış

Allah kolaylık versin size eşinize anlatın çocugun annesiyle yapmasi gereken ödevleri benim yaptirmami istiyor cocuga yazık diyin dahada olmadı eltinize cocuk benimle odev yapmak istemiyor seni soruyor uzuluyor diyin yapacak bisey yok

Dumduz soyleyeceksin. Kirmadan tabi en guzeli. Ama yani net ol.
Pekte zorlastirmamak gerek hayati.
Allah size bi dil vermis, kullanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…