- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi LargeGemini
-
Yetiştirsin neden çekiniyorsunuz? Yapmak zorunda değilsiniz, sizin bir sorumlulugunuz yok.Hayır demeyi biliyorum ama bu eltim herseyi eşine yetistiren biri hayir desem hemen eşine soyler eşinin de ondan kalir bi yani yok eşime soyleyip olay büyür die bahane uydurmak zorundayim
Açmamazlık yapma aç ama geri gönder. İşim var, dışarı çıkıcam, temizlik yapıcam, güne gidicem, başım ağrıyor vs.. Siz, eşleriniz ortak diye sorun çıkmaması için susarken o meydanı boş bulup kullanıyor işte. Ama sorsan o masum.Sabah zile bastılar acmadim ama eltim bu sefer aksama dogru
mesaj atmis ogretmenin yazdigu mesaji kopyalayip yollamis yaparmisin die
+1Müsait değilim yapamam, büyük oğlun yapar de direk.
Hastayim temizlik yapiyorum ortaligi kaldirdim vs uyduracaksiniz. Iki kere arka arkaya bahane bulursaniz anlar kibarca.Hanimlar merhaba hemen konuya gireyim biz 4 eltiyiz bir eltim varki herksi hizmetçisi elemani goruyo ki bu durum beni oldukca rahatsiz ediyo.
Eşim ve erkek kardeslrri beraber aile isinde çalışırlar sagolsun bu eltim cocuk doguruyo ama kahrini bizler cekiyoz cocuklari hasta olur eşim goturur, okula yemegini erkek kardesler icinde eşiminde dahil gotururler, aksam okuldan esim ve kardesleri alir okuldan eve yaya 20 dk bile sürmüyo hanimefendi ortanci oglunu okula gidip getirir yemeklerini goturur o okuldan diğerine gitmez ne olsa hizmetcileri varya onlar yaparlar,
Gecen senelerde oglenleri bile yemeklerini büyük eltime getirttirirdi yani büyük eltim zaten oglu oradda olduğu icin hergun gelio gidio hazir gelmisken bu eltimin oglunun kinide götur derdi kaynim,
ama buyuk eltim cok sinir olurdu okul ona daha uzak ama hanımefendi kendini yormaz baskalarina işlerini yaptırirlar pek bisey denmiyo da cunku erkekler bir aradda calistigi icin sorun cikmasin die
neyse bu eltim simdi oglunun derslerini bana yaptırmaya calisiyo.
tamam iyi hosta benim 11 aylik kizim var ben mecburmuyum ya gecen oraya gittim hayrima yaptim, iki gun sonra evime geldiler odevleri getirmis yine ses etmedim yaptim, dun cocuklari yollamis odevleri yaparmisin bugun tekrar mesaj atmis bu × odevleri die simdi ben bu kadinin nasil önünü kesebilirim kizlar ya iyilik yap yardim ette bunlar insanı enayi yerine koyuyo ayrıca 5. Sinifa giden oglu var 1. Sinifa giden çocuğun ödevlerini yapabilir ama kendilerini yormuyolar guya anne baba okul okumamışlar yapamiyolar, ee yapamiyosunuz ama 5. Sinifa giden ogluna baski yap o kardesine yardim etsin..
Bu sefer de yapicam ama ne gibu bahaneler sunulabilir kizlar erkekler arasinda sorun çıkmasın die gecerli bahaneler neler olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?