- 29 Temmuz 2018
- 863
- 2.294
- 113
- 29
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Ayyy sinir oldum şuan.
Senaryoları yazıp yazıp geliyor buraya heralde
Tüm meslek gruplarına girmiş çıkmış konu sahibi maşallah.
Evde eli boş oturup size sarıyorum demiyor da
O kadar da şey yazmıştım
Bende sormuyorum. Onlar kendileri fikrini söylüyor geneldeOna ne ?
Ben hiç yaptığım şeylerle ilgili insanlara fikrini sormam, düşüncelerini merakta etmem.
Hayatımı kendim için yaşarım.
Tavsiyedir mutlu eder insanı :)
2 yıllık büro yönetimi ve sekreterlik okudum. Ama kendi alanımla ilgili iş bulamadım. Magazalara falan basvuru yapıyorum. Son çare muhasebe kursuna gitmeyi düşünüyorum
Fen
Fen fakültesi mezunuyum ve formasyonum var
Veterinerlik degil o, teknikerlikYok artik aciktan veterinerlik mi okunuyormuş umarim okunmuyordur ben okunmuyor diye biliyorum.
Aciktan sadece 2 yillik okunuyor o da veteriner hekim olmuyor.
Tamamda formasyonum var. Yani ögretmenlık yapabiliyorum. Evet acıktan kaydım var. Ayrıca cocuk gelısımıne de kaydım varBazı yorumlarda ögretmen olmadıgınızı ve sonra dersanede işe başlayıp öğretmen olduğunuzu alıntıda görüldüğü gibi fen fakültesi mezunu olduğunuzu ve 2 yıllık önlisans mezunu olduğunuzu bazılarında ise veterinerlik okudugunuzu yazmıssınız.
2yıllık teknıkerlık okuyup gecıs yapılıyor bu arada dgs ıle.Yok artik aciktan veterinerlik mi okunuyormuş umarim okunmuyordur ben okunmuyor diye biliyorum.
Aciktan sadece 2 yillik okunuyor o da veteriner hekim olmuyor.
Pöfff yeme bizi be ablaTamamda formasyonum var. Yani ögretmenlık yapabiliyorum. Evet acıktan kaydım var. Ayrıca cocuk gelısımıne de kaydım var
Benim daha evleneli yıl olmadı.Ben 2 3aylıkken başladı. Çocuk ne zaman düşünüyorsun diye. Hamileyken dogum zamanı ablaları falanda vardı. Ablası dediki çocuk olmayınca adam seni koyar kapı önüne neden tutsun, yani zihniyetleri bu.7kardeşler,hepsi ev hanımı ve hepsinin çocugu var. Bayaa kalabalıklar. Sürekli birbirine giderler.Ona göre bu hayat dogru. Ama böyle bir hayat asla beni mutlu etmez. Bunun baskısı bana dogru gelmiyor. Bendede çocuk istegi yok. Ya pişman olursam naparım. Ev iş çocuk çok zor. Bunu kaldırabilecegimi düşünmüyorumO kadar açık ve net ki. Hanımefendi herşeyden elini eteğini çekmiş çocuk, ev işi, koca tek derdi bu. Çocuk büyütmekten, evliliği yürütmekten başka bi beklentisi yok hayattan. Sakın yanlış anlaşılmasın benim annem de ev hanımıydı. Tabi sonradan babamdan ayrıldı çalışan bi kadın oldu yıllardır da öyle. Kendi de söyler ne kadar amaçsızmış hayatım diye. Okumadığı için ona eziyet eden adamın yıllarca kahrını çekti mesela. Hanımefendi kısaca sizi kıskanmış. Çünkü kendinize yatırım yapıyorsunuz . Bakın ben 1 yıllık evliydim asla çocuk düşünmedim, hala düşünmüyorum. Hatta çocuksuz bi hayatı da sürdürebilirim. Bu biraz çocukluğumun berbat geçmesinden, annemin yükünün ne kadar ağır olduğuna şahit olmamdan ve çocuk sorumluluğu kaldırmak istemememden kaynaklanıyor. Diyeceğim o ki doğru yoldasınız. Size kendinizden başka dost yok. Çocuk her zaman olur. Aceleye hiç gerek yok. Çocuk evliliğin olmazsa olmazı demek de değil. He zamanı gelir ara verirsiniz işe güce çocuğunuzu yapar ona odaklanırsınız fakat yangından mal kaçırmaya hiç gerek yok. Ben mi anormalim bilmiyorum eşimin ailesinden çok evlenen oldu benimle aynı sene. Millet çocuk yapma yarışına girdi şuan hepsi hamile. Dönen muhabbetleri görseniz. Yok sen önce hamile kaldın yok ben önce doğuracağım. O kadar basit geliyor ki bana bunlar. Yarın evliliklerinde bi sorun çıksa çocukla kalacaklar ortada . Hayatta tek başarıları evlenip çocuk yapmak olanlar için söylüyorum bunu. Ben kendi ayaklarım üzerinde durur paşa paşa çocuğuma da bakarım diyenlere saygım sonsuz.
Neden yiyeyim. Formasyonum fotosunu atayım istersen. Yalan borcum mu var ala alaaPöfff yeme bizi be abla
Haaa o kayıtlarım şuan pasif dur e devletten ekran atcamPöfff yeme bizi be abla
Formasyonunuzun olduğunu anladım evet. Formasyonu veren fakülteler mevcut. Ama siz ilk önce yorumlarda önlisans mezunu olduğunuzu sonra fen fakültesi mezunu olup formasyonunuzun olduğunuzu sonra veterinerlik okudugunuzu yazmıssınız. Simdide cocuk gelisiminde kaydınızn oldugunuzu söylediniz.Tamamda formasyonum var. Yani ögretmenlık yapabiliyorum. Evet acıktan kaydım var. Ayrıca cocuk gelısımıne de kaydım var
Evet var. Bakın hem 2 yıllık örgün okudun. Sonra 4yıllık lisans. Bi de acıktan kaydım var. Bi dk atayımFormasyonunuzun olduğunu anladım evet. Formasyonu veren fakülteler mevcut. Ama siz ilk önce yorumlarda önlisans mezunu olduğunuzu sonra fen fakültesi mezunu olup formasyonunuzun olduğunuzu sonra veterinerlik okudugunuzu yazmıssınız. Simdide cocuk gelisiminde kaydınızn oldugunuzu söylediniz.
Kusura bakmayın ama mesleki hayatınız hakkında yaptığınız yorumlardaki tutarsızlıktan dolayı sizi samimi bulamıyorum .Benim daha evleneli yıl olmadı.Ben 2 3aylıkken başladı. Çocuk ne zaman düşünüyorsun diye. Hamileyken dogum zamanı ablaları falanda vardı. Ablası dediki çocuk olmayınca adam seni koyar kapı önüne neden tutsun, yani zihniyetleri bu.7kardeşler,hepsi ev hanımı ve hepsinin çocugu var. Bayaa kalabalıklar. Sürekli birbirine giderler.Ona göre bu hayat dogru. Ama böyle bir hayat asla beni mutlu etmez. Bunun baskısı bana dogru gelmiyor. Bendede çocuk istegi yok. Ya pişman olursam naparım. Ev iş çocuk çok zor. Bunu kaldırabilecegimi düşünmüyorum
10 meslek olmasının önemi yokkı. Bi yerde sabıt olamadıktan sonraValla tebrik ederim.
Ben bu hayatta bir mali müşavir olmaya başaracağım. ( hala olamadım)
Senin 10 parmağında 10 meslek
Al ablacım sanada fakülte mezuniyetimı atayım. Eve gıdınce formayonda atarım. E devletten acıktan okuduguö bölümleri de atacagım. Umarım yeterlı olufKusura bakmayın ama mesleki hayatınız hakkında yaptığınız yorumlardaki tutarsızlıktan dolayı sizi samimi bulamıyorum .
O nasıl bi cümle oldu öyle
Yani diyorum ki “tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama”
Alalalaa mı???Neden yiyeyim. Formasyonum fotosunu atayım istersen. Yalan borcum mu var ala alaa
Senin mi başkasının mı nerden bileyimAl ablacım sanada fakülte mezuniyetimı atayım. Eve gıdınce formayonda atarım. E devletten acıktan okuduguö bölümleri de atacagım. Umarım yeterlı oluf
Normal hayatta istedigim gibi konuşabilirim degil mi. Senden icazet almama gerek var mı? Ha ekran attım onu iyi inceleAlalalaa mı???
Tamam şimdi kanaat getirdim sen öğretmen falan değilsin.
Olma da lütfen ya bi zahmet.
Otur evinde çayını kahveni iç yorumlar da at tut ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?