İnsanlar birbiri ile hayatını yarıştırıyor

Bu bazı insanların huyu gerçekten, evlenince ya da çocuk yapınca statü atladıklarını zannederek sen de yap, geç kalma aman şöyle böyle diye diye ortalarda geziyorlar. Bir arkadaşım evlendiğinde hepimize sürekli evlenin baskısı yapmaya başlamıştı, o kadar haddini aştı ki haberimiz olmadan bizi birilerine ayarlamaya çalıştı en sonunda kopardık iletişimi. Sorun sizde değil yani, takılmayın.

2 yıllık büro yönetimi ve sekreterlik okudum. Ama kendi alanımla ilgili iş bulamadım. Magazalara falan basvuru yapıyorum. Son çare muhasebe kursuna gitmeyi düşünüyorum

Fen

Fen fakültesi mezunuyum ve formasyonum var

Bazı yorumlarda ögretmen olmadıgınızı ve sonra dersanede işe başlayıp öğretmen olduğunuzu alıntıda görüldüğü gibi fen fakültesi mezunu olduğunuzu ve 2 yıllık önlisans mezunu olduğunuzu bazılarında ise veterinerlik okudugunuzu yazmıssınız.

Tamamda formasyonum var. Yani ögretmenlık yapabiliyorum. Evet acıktan kaydım var. Ayrıca cocuk gelısımıne de kaydım var

Benim daha evleneli yıl olmadı.Ben 2 3aylıkken başladı. Çocuk ne zaman düşünüyorsun diye. Hamileyken dogum zamanı ablaları falanda vardı. Ablası dediki çocuk olmayınca adam seni koyar kapı önüne neden tutsun, yani zihniyetleri bu.7kardeşler,hepsi ev hanımı ve hepsinin çocugu var. Bayaa kalabalıklar. Sürekli birbirine giderler.Ona göre bu hayat dogru. Ama böyle bir hayat asla beni mutlu etmez. Bunun baskısı bana dogru gelmiyor. Bendede çocuk istegi yok. Ya pişman olursam naparım. Ev iş çocuk çok zor. Bunu kaldırabilecegimi düşünmüyorum

Tamamda formasyonum var. Yani ögretmenlık yapabiliyorum. Evet acıktan kaydım var. Ayrıca cocuk gelısımıne de kaydım var
Formasyonunuzun olduğunu anladım evet. Formasyonu veren fakülteler mevcut. Ama siz ilk önce yorumlarda önlisans mezunu olduğunuzu sonra fen fakültesi mezunu olup formasyonunuzun olduğunuzu sonra veterinerlik okudugunuzu yazmıssınız. Simdide cocuk gelisiminde kaydınızn oldugunuzu söylediniz.

Evet var. Bakın hem 2 yıllık örgün okudun. Sonra 4yıllık lisans. Bi de acıktan kaydım var. Bi dk atayım

Eklentiler

• Screenshot_20210923_162124.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 65
Kusura bakmayın ama mesleki hayatınız hakkında yaptığınız yorumlardaki tutarsızlıktan dolayı sizi samimi bulamıyorum .

O nasıl bi cümle oldu öyle

Yani diyorum ki “tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama”

Al ablacım sanada fakülte mezuniyetimı atayım. Eve gıdınce formayonda atarım. E devletten acıktan okuduguö bölümleri de atacagım. Umarım yeterlı oluf

Eklentiler

• Screenshot_20210923_162124.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…