İnsanlar birbiri ile hayatını yarıştırıyor

Bana da “paraya çok düşkünsünüz, eviniz var ikinizin de kendi arabası var neden çalışıyorsun, otur çocuk yap çocuğuna bak” diyorlar. Halbuki para gençken kazanılır, çocuğu yapmak değil, şu ülkede ona bakabilecek ekonomik özgürlüğü sağlamak mesele. Aman ya, dalgaya al, kudurt hiç sinirlerini bozma.

+++++

Diplomam oldugu için yapabiliyorum. Bu kadar basit. Veterınerım demedım okuyorum dedım. Evet markette magazada calıstım.
Hayır en başta okumadım dedin. Ben bulduktan sonra okuyorum dedin.
Valla hiçbir dediğinize inanılmaz, her telden sallıyorsunuz çünkü.

Okusaydım keşke demek = okumadım ama keşke tercih etseydim demek.
Okumadım diyip sonra okuyorum demek ne demek? Yalan söyledim demek.

Kadının olduğu her yerde kıskançlık vardır
Aranızda sorun yoksa bile kıskançlık barinacaktir

Okusaydım keşke demek = okumadım ama keşke tercih etseydim demek.
Okumadım diyip sonra okuyorum demek ne demek? Yalan söyledim demek.
Artık seni de görmezden gelecek
Sensizasla/benbirkediyim/talihsiztalihli bağzı durumlar altında üyeleri görmezdwn gelir

Ay bu üye sensizasla mı????
Aşırı derecede takıntılı olan?
Boşuna parmak yormaya gerek yok o zaman.
Ben öyle olduğuna dair çok ısrarcıyım
Onun gibi zaten görmezden gelmeden görmezden geliyor
Bu da tesadüf der artık
Olur olmaza konu açmasını saymıyorum bile

Ben öyle olduğuna dair çok ısrarcıyım
Onun gibi zaten görmezden gelmeden görmezden geliyor
Bu da tesadüf der artık
Olur olmaza konu açmasını saymıyorum bile
2 yıllık büro yönetimi ve sekreterlik okudum. Ama kendi alanımla ilgili iş bulamadım.

İki diplomam var ve açıköğretimden üniversite okuyorum. Büro yönetimi okudum açıktan. Sayısal lisans bölünü bitirdim.

Birde ben açıktan lisans çocuk gelişimine kayıtlıyım. Ama daha 1deyim.Kaç yıldır kaydımı güncellemedim. 4 olmam gerek. Sizce ona devam edeyim mi napayım?

3.cü bi okulda okuyorum ayrıca lisanstan. İstediginizi düşünebilirsiniz.

Ben bürodan iş bulamadım. Okudugum lisanstanda bulamadım. Açıktan lisans cocuk gelısımı okuyorum. İstanbul üniversitesi aşırı zor.

Evet var. Bakın hem 2 yıllık örgün okudun. Sonra 4yıllık lisans. Bi de acıktan kaydım var. Bi dk atayım
Offf üşenmedim hepsine baktım.
Kaıdn resmen ruh haline göre meslek bulmuş kendine.
2 yıllık büro ve sekreterlik okumuş örgünden.
Sonra açıktan okudum demiş.
Sonra lisans mezunuyum demiş. Ardından açıktan çocuk gelişimi okuyorum demiş.
En son bugün veterinerlik okumadım dedi, ben bulup atınca okuyorum dedi. Hayır atıyorsun düzgün at mesleklerde birbirinden alakasız.
Kayınvalidesinde sıkılması, kocasının işi, kayınvalidesine gidip kocasının balkonda oturup onu tek bırakması falan.. Birebir benziyor hepsi.

Çabana sağlık
Çok üsteleme sana da diplomasını atar

Ben de iki üyenin de eşinin evlenmemiş erkek kardeşi olmasından ve ikisinin de kayınvalidesinin kendi annesine mi kayınvalidesine mi ne bakmasından hatırlıyorum zaten
Bi de ikisinin de annesi babası ayrı bir erkek bir kız kardeşi var
Bunlar hep tesadüf biliyor musun

+ olarak P Portakalli ordek hanımla 2 3 yıl çocuk istememeleri de tamameeeen tesadüf.
Görüyor musun şu tesadüfler silsilesini

Erkek kardeşi var. Onunla direk balkona çıktı ve nargile içtiler.

Kuş beslemesi de var evlenmek üzere olan kızkardeşi de var. Yaşı ve eşinin yaşı da aynı valla diğer üye ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…