- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Offf bi git ya. Şuan nerden bulayım ekran resmi. Kendi e devletımdwn buldum. Orda saat dakıka hersey yazıyor iyi bak. İster inan ister inanmaSenin mi başkasının mı nerden bileyim
Ya sen değil misin yok market çalışanıyım, yok veterinerim, öğretmenim, sekreterim vs diyen???Normal hayatta istedigim gibi konuşabilirim degil mi. Senden icazet almama gerek var mı? Ha ekran attım onu iyi incele
Diplomam oldugu için yapabiliyorum. Bu kadar basit. Veterınerım demedım okuyorum dedım. Evet markette magazada calıstım.Ya sen değil misin yok market çalışanıyım, yok veterinerim, öğretmenim, sekreterim vs diyen???
Senin diplomanı soran yok ki.
Oyum, buyum, şuyum diye her telden çalmışsın.
Bi çok şey okudum. İstedigim telden çalma hakkım var. Dur bulayım çocuk gelısımıni formasyonu veterinerlik kaydımı da atacagımYa sen değil misin yok market çalışanıyım, yok veterinerim, öğretmenim, sekreterim vs diyen???
Senin diplomanı soran yok ki.
Oyum, buyum, şuyum diye her telden çalmışsın.
Hanımefendi tamam sizi anladım lütfen kendinizi kanıtlamayın. Olay bize diplomanızı göstermeniz degil. Şeffaflığımı bağışlayın lakin çok teatral davranıslar sergiliyorsunuz inanmak çok güç. Bu ikircikli durumlar insanı zehirli bir gaz gibi elbet şüpheye düsürür.Evet var. Bakın hem 2 yıllık örgün okudun. Sonra 4yıllık lisans. Bi de acıktan kaydım var. Bi dk atayım
Yani diplomam olunca o meslegı yapma hakkım oluyor. Formasyonum oldugu için ögretmen olarak hem atanabılıyorum hem de özelde ögretmenlik yapabılıyorum. Zaten şuanda yapıyorum. 2 yıllık sekreterliği herkes okuyabılır. Önlisans dersleri gercekten kolay.Fakükte bitirdigim için bi ara bilindik bir üniversite ilk ekez açıköğretım cocuk gelısımı actı, lisans mezunu dırek kayıt oldu. Veteriner teknikerlıgı zaten tyt ayt de bellı puanı alınca alıyorlar hemen. Ki lisansa tamamlamayı dusunmuyorum. Açıköğretımlerı zaten bıtıremedım. Harcları cıddı sekılde yüksek.Bugüne kadarda hep markette magazada falan çalıştım. Bi yerde tutunamadım maalesefHanımefendi tamam sizi anladım lütfen kendinizi kanıtlamayın. Olay bize diplomanızı göstermeniz degil. Şeffaflığımı bağışlayın lakin çok teatral davranıslar sergiliyorsunuz inanmak çok güç. Bu ikircikli durumlar insanı zehirli bir gaz gibi elbet şüpheye düsürür.
Bunların sebebi buraya devamlı konu açan kaynanasını şikayet eden üye olduğunu çoğu arkadaşımız anladığı için ben öğretmen değilim 2 yıllık okul mezunuyum yazmıştı bana sorunca. Şimdi de tekrar öğretmen oldu.Bazı yorumlarda ögretmen olmadıgınızı ve sonra dersanede işe başlayıp öğretmen olduğunuzu alıntıda görüldüğü gibi fen fakültesi mezunu olduğunuzu ve 2 yıllık önlisans mezunu olduğunuzu bazılarında ise veterinerlik okudugunuzu yazmıssınız.
Olmaz mı hiç çevremizde böyle tipler. Maalesef toplumumuzun en az yarısı bunlardan oluşuyor. Tek çözüm böylesi kişileri ciddiye almamak, onların negatif enerjisini üstünüze yapıştırmamakBenim çevremdekiler mi böyle herkes mi böyle bilmiyorum. Üniversite mezunuyum. Bu zamana kadar hep market, magazada çalıştım. Şuan kurumsal bir dershanede ögretmen olarak işe başladım.
Dün erkek kardeşime gittim.2 yıldır evliler ve çocukları var. Eşi 21 yaşında bu arada. Sürekli sabah erken kalktığından, çocuğun çok yordugundan bahsediyor.Yemek bile yapıyormuş.
Konuşma arasında işe girdigimi falan söyledim.Dershaneye girdim öğretmen olarak falan dedim. Kızın resmen yüzü asıldı. Hayır hamileyim desem havalara uçacak, bende bunu anlayamıyorum. Yüzü asıldı, hayırlı olsun falan birşey demedi.Ben akşam etütlerine falan giriyorum. O saatte iş mi olur falan dedi.
Ben çalıştıgım için pratik olsun diye derin dondurucu almayı düşünüyorum dedim. Kızda ayy bende çocuk yapcam anladım, sevinmiştim dedi. Kendisi nefes alamıyor çocuktan. Ama ben hamile olsam havaya uçacak. Sürekli de görüşmüyoruz. Cancigerde degiliz. Benim çocugumun olması ona ne fayda saglayacak anlamıyorum.
Bakınca o ortaokul mezunu ben üniversite. Hani desem o da üniversite okudu, işe giremedi, ondan üzüldü, o da degil.Çalışmayı falanda istemiyor. Banada hem ev hem iş yapamazsın, evde otur diyor. Herkesin çevresi mi böyle, benim çevrem mi böyle bilmiyorum.
Geçende eşimin dayısının karısı eşinin aldıgı maaş yeter işte, evi napcan, otur evde dedi. Ha bu arada sonra kendisi yok ben ev alırsam şöyle böyle alırım diyor. Gerçekten insanlara birşey anlatmamak lazımmış.
Diploma olunca o meslek yapılır bunu herkes bilir. Formasyon pedagojik egitimdir ögretmen olunabilir buda bilinir herkes bilir. Su anda yaptıgınızı dersanede ögretmen oldugunuzu biliyorum. Zaten 2016 da bitirmissiniz o günden bu yana önlisans bölümler çeşit çeşit okunur çok zaman geçti. Teknikerliği bitirdikten sonra dgs ile gecis yapıp veterinerlik fakültesine gecis yapıp okuyabilirsiniz. Buraya kadar tamam. Ama diyorum ki sizi kendinizi izah etme sekliniz, tutarsız davranıslarınız, bu kadar bölüm okumus mezun olmus yapınız hic alakası yok davranıslarını cok tutarsız. Elbette güvenmemekte inanmamakta haklıyız. Cünkü her bir yorumda ayrı ayrı bölümlerinizi yazmıssınız. Mesela bu topikte bi üye veterinerlik okudugunuzu ss atarak göstermiş. Sizde okudum demedim demissiniz. Üye size ss atıncaya kadar su an okudugunuzu söyleyebilirdiniz. Hadi “okudum” demek mezun olmak demek mezun olamadınız. Ss gelince okudugunuzu tekrar söylediniz. Su an umarım anlatabilmisimdir.Yani diplomam olunca o meslegı yapma hakkım oluyor. Formasyonum oldugu için ögretmen olarak hem atanabılıyorum hem de özelde ögretmenlik yapabılıyorum. Zaten şuanda yapıyorum. 2 yıllık sekreterliği herkes okuyabılır. Önlisans dersleri gercekten kolay.Fakükte bitirdigim için bi ara bilindik bir üniversite ilk ekez açıköğretım cocuk gelısımı actı, lisans mezunu dırek kayıt oldu. Veteriner teknikerlıgı zaten tyt ayt de bellı puanı alınca alıyorlar hemen. Ki lisansa tamamlamayı dusunmuyorum. Açıköğretımlerı zaten bıtıremedım. Harcları cıddı sekılde yüksek.Bugüne kadarda hep markette magazada falan çalıştım. Bi yerde tutunamadım maalesef
Ya evet benimde direkt aklıma o üye geldi acaba dedim yine mi kekleniyoruz bu o mu hatta diğer açtığı konularda konusmalarınızı okudum yok yani hala nerden baksan tutarsızlık var. Güvenmek güç.Bunların sebebi buraya devamlı konu açan kaynanasını şikayet eden üye olduğunu çoğu arkadaşımız anladığı için ben öğretmen değilim 2 yıllık okul mezunuyum yazmıştı bana sorunca. Şimdi de tekrar öğretmen oldu.
Sanıyor ki siz hiç özel, romantik şeyler yapmıyor yaşamıyorsunuzTek yaptıgı hergün ablaları ve annesi ile evde oturmak. Benimde öyle olmamı istiyor. Ha bi de bana diyorki. Sen çok soguksun. Hiç kocana masa hazırlayıp sosyal medyaya atmıyorsun. Ben resim harici genelde bu tarz seylerı atmam dedim. Buna da laf söylüyor.
Benim de formasyonum var devlette ücretli öğretmenlikte yaptım ama asla öğretmenim demem. Değilim çünküFormasyonunuzun olduğunu anladım evet. Formasyonu veren fakülteler mevcut. Ama siz ilk önce yorumlarda önlisans mezunu olduğunuzu sonra fen fakültesi mezunu olup formasyonunuzun olduğunuzu sonra veterinerlik okudugunuzu yazmıssınız. Simdide cocuk gelisiminde kaydınızn oldugunuzu söylediniz.
Egitim ayrı, fakülte ayrı cünkü. Fakülte bitirdim ve kurslarda egitim verdim. Formasyonum yok, almadım da. Egitim verirken kimseninde bana hoca demesine izin vermedim. Cünkü ögretmen degilim, sıkıntı bende degilmis yalnız olmadıgıma sevindimBenim de formasyonum var devlette ücretli öğretmenlikte yaptım ama asla öğretmenim demem. Değilim çünkü
Ee kim kimden özür diliyordu?Bazen açıp bakıyorumda. Evet şu veterinerliği bulunda belki bi kusura bakma dersin. Çünkü çogu üyeyi karıştırmaya başladın artık
Ay valla allah razı olsun
Vallahi yüzde yüz ben de eminim. Hatta özürlü annanne adına lüks araba alıp ucuza kullanıyorlardı da arabayı karı koca paylaşamıyorlardı. Çoğu üye ve ben de o araba engelli yaşlı kadının o binecek sizin ne hakkınız var demiştikEe kim kimden özür diliyordu?
Ben senin o bahsettiğim üyE olduğuna da eminim
Allah büyük işte bir yerden ayağına dolanıyor yalanlar
Ay valla allah razı olsun
Ben de doğum iznine ayrılınca üşenmeyip bakacaktım
Gerçekten üşenmediğim bir zaman tüm benzerliklerin olduğu kıyaslamalı çalışma hazırlayacağımVallahi yüzde yüz ben de eminim. Hatta özürlü annanne adına lüks araba alıp ucuza kullanıyorlardı da arabayı karı koca paylaşamıyorlardı. Çoğu üye ve ben de o araba engelli yaşlı kadının o binecek sizin ne hakkınız var demiştik
Hayır bakınca hayatında o kadar mutluki..
Benim çevrem çocuk diye ölüyor.Eşimin yanında falan ayy çocuk hiç zorlamıyor diye anlatıyor.Ama evinde yemek bile yapamıyormuş, mama parası vermemek için emziriyor falan... Halaa çocuk yap diye bi baskı yapıyor.
Hay ağzına sağlık. Durumu çok güzel anlattınVaaay nasil bir kadinmiş öyle, yemek bile yapmiyormuş!
Ikinizden ayni şeyin lacivertisiniz. Ikinizde ego tatminin peşindesiniz. Ancak seninkini daha kötü olarak görüyorum.
Hadi o 19 yaşinda evlendi, hayatinda başka birşey görmedi, beyini fiziksel olarak gelişimini halen tamamlamadi. Verdiği tepkilerde gayet yaşina ve bulunduğu sosyo-ekonomik duruma gayet uygun.
Ancak sen, güya okumuş etmiş, çalişan bir kadin, güya vizyonlu kadin, ondan aşaği kalir yani yok. Ancak onun gerekli bahaneleri varken, senin yok. Insan o kiza üzüleceğine, sen ego tatmini peşinde burda konu açiyorsun.
Yazik ya, gerçekten
Çocuk gelişimi okurken anne çocuk beslenmesi dersini es geçtiniz sanırım. Parası olmayanların mama almamak için emzirdiğine inanmanızı atamıyorum aklımdanTamamda formasyonum var. Yani ögretmenlık yapabiliyorum. Evet acıktan kaydım var. Ayrıca cocuk gelısımıne de kaydım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?