İnsanlar mı çok düşüncesiz ben mi çok hassasım

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Bu olay yaklaşık 1 ay önce basima geldi. Bir arkadaşımla denize gitmek üzere sözleşmiştik. Bir saat ve bir yer belirledik. O saat geldi ben gittim bir de baktim ki arkadaşım yaninda başka bir arkadaşını da getirmiş. Tamam getirsin sorun yok. Denize gideceğiz diye anlaştiğımız için ben yanıma para koymamiştım doğal olarak. Bu arkadaşimin yaninda gelen kız,denizden önce pastaneye gidelim ben evden bir şey yemeden çıktım dedi. Gittik pastaneye oturduk. Pizzalar vardı ve bu kız sipariş verdi. Söylediği laf şu : İki pizza... Ben orada öylece kalakaldım. Pizzalar geldi ikisi yediler gayet rahat bir şekilde karşımda. Ben, düşmanım olsa böyle yapmam. İnsanlar çok kötü olmaya başladı.

hassassın.

bir ay olmuş, hala aklındaysa evet hassassın.

ikram etmek akıllarına gelmemiş olabilir. ben yakın arkadaşımla yemeğe çıksam ikram beklemem bi dilim isterim canım çekiyorsa. ikisi açmış ve iki pizza istemişler, sorun göremedim ben.

ayrıca siz evden sıfır lirayla çıkmayın, bi yere oturunca bişey içecek para olsun yanınıza. acil durumlar için.

İnsanlar dusuncesiz mi bilemem de,siz hassassiniz o dogru. Cebimde param olmaya olmaya asla girmem oraya mesela. Bu arada yaninizda her zaman para olsun,denize giderken de lazim,insan susar ayol geberir sicaktan,nolacak fermantasyon mu yapacaksiniz bakteri gibi

Bir aydır icinizde mi bu konu? Ayıp edilmiş o doğru ama bu kadar süre kafaya takılmaz.

Onların ben..., çok ayıp ediyorlar(ekşiye selam)
Neyse o değil de ne güzel hayatın var. Kıymetini bil.

İnsanlar dusuncesiz mi bilemem de,siz hassassiniz o dogru. Cebimde param olmaya olmaya asla girmem oraya mesela. Bu arada yaninizda her zaman para olsun,denize giderken de lazim,insan susar ayol geberir sicaktan,nolacak fermantasyon mu yapacaksiniz bakteri gibi
Arkadaşımın da yanında para yoktu diğer kız ısmarladı ona.

Back
X