İnsanlar mı çok düşüncesiz ben mi çok hassasım

size tavsiyem günlük yazmanız. Taman burası bdv ve sorunlar konuşuluyor ama " arkadaşım kötü baktı neden baktı" diye bile konu açıyorsunuz

Ben param olmadan asla disariya adim atmam.az da olsa olmali yani ayrica onlar 2 tane dediginde bende acim diyebilirdiniz.bu kadar hassas olmaya gerek yok

Zorunda değiller tabii ki ama nezaketen sormalılardı, çok ayıp etmişler.
Yetiştirilmez tarzı, görgüyle alakalı bir durum bence. Bir de minnak bir şey olsa doymasalar anlayacağım ama bir pizza da kaç dilim var ? :)
Bunu bu forumda 2.kez soracağım ama balık burcu musunuz ?

Bu gerçek üye değil. Troll.

Ha gerçeksen, nasıl bu halde olmak?

Hiç mi utanmıyorsun, çekinmiyorsun millet seni klavyeyle döverken hala yazmaya?
18 yaşında, trollsen bile, etkilenmelisin yazılanlardan

Kimse senin yüzünden tartışmıyor, emin ol
Oraya buraya kavga etmeyin benim yüzümden ühü yazmana gerek yok.

Aaa yoksa yaşın kaç? Aslında 38 yaşında, toplumun nabzını yoklamak için araştırma yapan biri çıkarmışın.

Aslında Erdal bakkal tuzlukmuş

Herkes önce aynada kendine bakmalı. Eski yorumlarınızı bir gözden geçirdim. Önünüze gelene hakaretvari sözler etmişsiniz. Gerçek olduğuma inanın ya da inanmayın bu beni alakadar etmez. Bir de öğretmenmiş. Senin yetiştirdiğin nesile yazık. Neyse daha fazla muhatap olmayacağım zira kibledim :))

ay insanların ne konu açacağına da karışır oldular. genel olarak insanların düşüncesiz ve bencilliğinden konu açmış ne var bunda? biraz salça olmayı bırakıp sırf eleştirmek için eleştirmeseniz nasıl olur?

Kimse kimseye pizza ısmarlamak zorunda değil kaldı ki onlar ne bilsin paranız olmadığını.. ayrıca her koşulda insan dışarı çıkarken para taşımalı buda size tecrübe olsun git kendine güzel bi pizza ısmarla da konu kapansın:)

Onun 18 yaşında olduğuna ikna olup yazdın?
Evet, hakikaten 18 yaşında üye yazmış, ona yaklaşım, üzücü.
Öğretmendin galiba? Vahim.
Kötü durum. Mesleğini çekinmeden yazan üye olarak aklımda kalmış, üzücü yani
Hoşuma gitmedi.
Bir ustteki yorumunuzu tekrar okuyun. Üzücü. Cıx cıx.:KK14:

İnsanlar cidden bir başka olmuş ay ayıp etmişler ya , yanınızda ne olursa olsun para bulundurunuz

Herkes önce aynada kendine bakmalı. Eski yorumlarınızı bir gözden geçirdim. Önünüze gelene hakaretvari sözler etmişsiniz. Gerçek olduğuma inanın ya da inanmayın bu beni alakadar etmez. Bir de öğretmenmiş. Senin yetiştirdiğin nesile yazık. Neyse daha fazla muhatap olmayacağım zira kibledim :))
Hakaretvari
Tarzım
Banımı alırım
Yine yazarım
:₺

Hassas olsan burda açtığın hep ayni minvaldeki ve sacma sapan konularinda sana edilen laflardan biraz alınır ve incinmemek icin bu duruma son verirdin..
1 ay sonra akli basina gelip konu acmis :işsiz:
He canim, hep sen haklisin, cevrendekiler sorunlu ve haksız..

Evden parasız çıkmak doğru değil
Evet yaptıkları çok çirkin
En azından sorabilirlerdi
Valla bende insanları anlamıyorum artık

Back
X