Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahabxhnsjsnahsns.Bu olay yaklasık bir ay önce başıma geldi. Ben de baktımki 1 gün 3 saat 21 dakikadır konu açmıyorum. İnsanlar beni merak etmesin dedim ve konu açtım..![]()
Ahabxhnsjsnahsns.
Ciddiyetimi koruyamıyorum.![]()
Bende 10 yıl önce evin önünde top oynarken arkadaşlarım topu bana atmamıştı,bu olayı unutamıyorum. İnsanlar mı düşüncesiz yoksa ben mi çok mızmızım anlamadım.Bu olay basima 5 yil once geldi. Kk da yorum yaptim. Ciddiyetim karsısında sayın üye ciddiyetini koruyamadı. Ben de çok ciddiydim. İnsanlar mı kotu ben mi çok hassas, zeki, harika, düşünceli, muazzam bir insanim anlamadım.![]()
Bende 10 yıl önce evin önünde top oynarken arkadaşlarım topu bana atmamıştı,bu olayı unutamıyorum. İnsanlar mı düşüncesiz yoksa ben mi çok mızmızım anlamadım.![]()
Gideceğiz birazdan paraşütünü tak11 yıl once bir konuda geyik yapip banlanmıştım adminler mi zalım ben mi dikkat çekmeye çalışıyodum anlamadım![]()
Onun 18 yaşında olduğuna ikna olup yazdın?Senin sosyal çevrende olmak istemezdim,gerçekten.
Arkadaşlık iliskilerin tamamen sorunlardan ibaret.
Ve sanırım sırf bu yüzden kendini KK'da konu acmaya adadın.
Onun 18 yaşında olduğuna ikna olup yazdın?
Evet, hakikaten 18 yaşında üye yazmış, ona yaklaşım, üzücü.
Öğretmendin galiba? Vahim.
Kötü durum. Mesleğini çekinmeden yazan üye olarak aklımda kalmış, üzücü yani
Hoşuma gitmedi.
banada atmiyorduu beni de dişladi.. ben yaşadım ( engelli olduğumdan dolayı)Bende 10 yıl önce evin önünde top oynarken arkadaşlarım topu bana atmamıştı,bu olayı unutamıyorum. İnsanlar mı düşüncesiz yoksa ben mi çok mızmızım anlamadım.![]()