-Arwen- Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Aralık 2017 2.741 3.941 133 32 8 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi torarikar #61 yenGEnC .!.: Bence sen sorunlusun Ama tek sen değil, ailen ve konu açtığın bütün arkadaşların da sorunlu Hangi ilcedesiniz? Şebeke suyuna birşey mi katmışlar, neden boylesiniz? Genişletmek için tıkla... Bide şey var kuafördeki teyze :)))))
yenGEnC .!.: Bence sen sorunlusun Ama tek sen değil, ailen ve konu açtığın bütün arkadaşların da sorunlu Hangi ilcedesiniz? Şebeke suyuna birşey mi katmışlar, neden boylesiniz? Genişletmek için tıkla... Bide şey var kuafördeki teyze :)))))
guneykarimkure Cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik... Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 5.141 7.348 198 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi torarikar #62 Nicedays2 .!.: @Mune Konumun kapanmasini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ahaha mune bile takmıyor seni
Nicedays2 .!.: @Mune Konumun kapanmasini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ahaha mune bile takmıyor seni
Cokopremses Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2017 2.605 2.746 133 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi torarikar #63 GangstaWalk .!.: 1) Evden hiçbir zaman parasız çıkma. 2)Evet ayıp etmişler. Genişletmek için tıkla... 3)Böyle bir olayı bir ay kafana takma
GangstaWalk .!.: 1) Evden hiçbir zaman parasız çıkma. 2)Evet ayıp etmişler. Genişletmek için tıkla... 3)Böyle bir olayı bir ay kafana takma
berlin8982 🌸 Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2018 4.044 17.696 208 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi torarikar #64 Casper25 .!.: Artik bu uyenin konularini gorunce konu icerigine bakmiyorum. Direk yorumlara bakiyorm. Eglenceli gercekten. Genişletmek için tıkla... Yorumu ben yaZdım sandım birden
Casper25 .!.: Artik bu uyenin konularini gorunce konu icerigine bakmiyorum. Direk yorumlara bakiyorm. Eglenceli gercekten. Genişletmek için tıkla... Yorumu ben yaZdım sandım birden
guneykarimkure Cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik... Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 5.141 7.348 198 9 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi torarikar #65 guneykarimkure .!.: Ahaha mune bile takmıyor seni Genişletmek için tıkla... Arat bul Mune eski konuları Vur kahpeye (Yeşilçam’a ithafen yazıldı) Su bile olmadan, vur nerden bulursan
guneykarimkure .!.: Ahaha mune bile takmıyor seni Genişletmek için tıkla... Arat bul Mune eski konuları Vur kahpeye (Yeşilçam’a ithafen yazıldı) Su bile olmadan, vur nerden bulursan