insanlar niye böyle oldu

belki de direk olmaz bu bankamiz kurallarina aykiri demeniz gerekiyordur.
boyle acikliyorum falan deyince acaba karsi taraf sizi tam anlamiyor mu diye dusundum ben.

kesınlıkle oyle.bırde cesaretliler.bır telefonla servısımızın yerı değişti diğer( sıyası akrabalı )memurlar üşüyor dıye.bızi soğuk yere verdıler. mudur zaten koyuuuuydu

Ya konuyu dine getirmek istemiyorum da kul hakkından haberdarlar mı acaba bu şahıslar?

Ah bayıldım hikayeye....Çok çok doğru.

Sizin konunuz vardı sanırım yanlış mı hatırladım, hemen dilekçe vermişti veliler hamilesiniz diye?

Evet dediğiniz doğru adam bağırarak, müdüre çıkarak iş hallederim diye düşünüyor. Biz yapmasak başkaları yapıyor maalesef, sonunda müdür de uğraşmamak için bize yaptırıyor. Müdüre de bağlı biraz personelini koruyan, müşteriyi sakinleştiren nerdeee....Eski müdürüm bir kişi yanına çıksa bize kan kustururdu, şimdiki de sallayıp yolluyor ihale gene bize kalıyor.

Bu kotu surecte, bu kendini sasirmis faizlerle kredi cekmeyi goze alan var mi ya?
Onlar nasil doktormus, hesap kitap mi bilmiyolar nedir.
1 alip 3 odenen bir donemde buyuk sozume hasa bankalarin kapisindan girmezdim ben.

Zaten amaç bu alıp ödememek:) Ne olacak canımı mı alacaksın diyen var. Hiç umurlarında değil.

Ama sizi seven de çok insan vardır. ..
Mesela bakınız ilk banka hesabımı açarken hanımefendi o kadar tatlı, samimi ve kibardı ki aklıma geldikçe mutlu oluyorum

Evet çok şükür, özellikle yaşlı müşterilerimle çok iyiyizdir, onlar olmasa hiç dayanamazdım bankaya:)

Hatta geçen bir müşterim vardı,tesadüf müdür geçti yanımızdan tanıştırdım, kadın greengirll harika bir insan, adeta bir melek, ilgili, bilgilendirmesi, güvenimiz tam övdü de övdü ben şok, çok dobra bir kadındır titizdir onun öyle demesi beni çok çok mutlu etti, demek ki kıymetimizi bilenler varmış dedim:)

Ah sizinki çok çok daha zor benim için, çünkü kan vs asla görmeye dayanamam...Ama çok iyi anlıyorum sizi, insanlar resmen ilgi sevgi bekliyor, sanki bir tek onlar var, oysa biz de insanız bize kim ilgi gösterecek

Geçen arkadaşla dertleştik, bankada herkes ilgi bekler, evde koca ilgi bekler, aile ilgi bekler, eşin ailesi bekler bana kim ilgi gösterecek diyorum

Sorun bulunduğunuz sektörde veya sizde değil. Her alanda var bu tip insanlar. Herkes herşeyde haklı, heryerde önceliği olsun diye bencilce düşündükleri için oluyor herşey. Bir market servisine biniyorsun evi en yakın olan sen olduğun halde en sona kalıyorsun bazen. Çünkü servisin belli bir güzergahı var. Ama çoğu önce beni bırak diye şoförle pazarlık yapıyor hatta kavga ediyor neredeyse..
İşin kötüsü bu insanlar her zaman her yerde olmaya devam edecek, çünkü böyle insanlar çocuklarını da kendileri gibi bencil ve saygısız yetiştiriyorlar.

belki de direk olmaz bu bankamiz kurallarina aykiri demeniz gerekiyordur.
boyle acikliyorum falan deyince acaba karsi taraf sizi tam anlamiyor mu diye dusundum ben.

Böyle deyince hemen kestirip atıyorsun ilgilenmiyorsun bakmıyorsun diyorlar. Ben neden olmadığını da açıklıyorum ama gene yetmiyor. Direkt şahsa hakarete geçiyorlar.

Yakınlarda gencecik bir çift kredi başvurusu yaptı belki de hayatımda an çok uğraştığım işlerden biriydi, onaylanmadı kredi, kadın telefon açmış müdürle konuşmak için bana düştü telefon ben greengirll hanımı şikayet için aradım dedi buyrun benim dedim :) Sizin yüzünüzden onaylanmadı kredim sizin şahsınızdan diye bir başladı, sürdü gitti....Kadınla 15 dk konuştum...Red mercinin kararı olduğunu açıklıyorum, hala sebep ne diyor, yani biz sanki her gelene kredi vermek zorundayız.

Allah kolaylık versin. Hayır cevabı sevilmiyor. Birde sıkıntıları var ki kredi istiyorlar. Kredi olmayınca da size saldırıyorlar. Onları oyuncak olarak düşünün. Bu sizi gülümsetir. Siz hayır deyince aynı kayıt tekrarlanıyor hepsinde.. Sözlerini dikkate bile almayın.

Maalesef...Her yerde karşılaşıyorum bende, markette, sokakta...Ama günümün çoğu burda geçtiğinden tabi ki daha çok işyerinde karşılaşıyorum. Diğer yerlerde hizmet alan benim, elimden geldiğince anlayışlı olmaya çalışıyorum, ama burda maalesef hizmet veren benim...

Meslegimi degistiripp derhalll sevgi böcegi kulubu adi altinda is yeri aciyorum
Belki daha iyi para kazanirim en azindan benden bekleneni yapmis olurum

Geçmiş olsun. Uzaklaşmanız iyi olmuş bence, kafanız rahat olur en azından.
Kafam pırıl pırıl oldu desem yalan olmaz. Farketmeden 3 haftada beni aşırı strese sokmuşlar. Evde olunca daha iyi anlıyor insan. Çalışırken ister istemez çok düşünüp takan biriyimdir. Neyse her şeyin hayırlısı artık :)

İşten çok insanlar yoruyor değil mi :) Ben sırf stresten bebek yapamıyorum, bir de eşim de bankacı düşünün artık:)

Hayırlı doğumlar dilerim şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…