- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.075
- 798
- 36
- Konu Sahibi greengirll
-
Sizinki gene iyiymiş. Size para veriyorlar. Bize kendi borçlarını öderken bile afra tafra yapanlar oluyor. Sanki o borcu ben yapmışım gibi.
Ben öyle güler yüzlü falan davranmam. Resmi bir kurum burası. Kanun ne emrediyorsa yaparım. Zaten burada kanunsuz bir şey talep edemezler ederlerse de sonuçlarına katlanırlar.
Egoları tavan yapmış haddini bilmeyenlerin sözlerine hiç takılmayın. Yoksa dert sahibi olursunuz. Bırakın kendi kendilerine tatmin olsunlar. Küçük hesapların peşinde koşanlarlarla muhatap olmaya değmez.
hamıleydım adam yuzume kufur ettı eksık belgelerı tamamla dediğim için ,kapıdayken kaçtı gtti.karısı geldı bu sefer ben beklettım odemeyı bır ay.yıne başka biri odenecek belgesının aslı ve ımzası yoktu ısrarla odememi istedi, mudure çıkcam dedi çık dedim çıktı.geldi özür diledı.komsermiş ,dınlemeden bağırdı çağırdı, kendi menfaatini düşündüğümü bıle anlamadı nasıl devletmiş nasıl boyle işlem yapabılırmışım sıraladı bağırarak ,benle düzgün konuşun bağıramazsınız dedim ,dayanamadım kurumu ınlettım sınırımden ağladım çıktım..şıkayet edecekmiş heryere git et ıstediğin yere git mudure de çık şikayet et.mudur yrd aldı yanına konuşuyor, halandaha bana saydırıyor .toparlanıp gttım yanlarına mudur yrd nı muhatap alarak işlemi anlattım ve sesi kesildi.mudur yrd.bana karadenızlı konuşma tarzı oyle, pıskolojısı bozuk dedı .ben nerden bıleyım adamın durumunu..daha bır suru buna benzer olaylar..onceden pısırık gıbıydım,herseye ağlıyordum olan bana oluyordu.yeri gelıyor eşinin çocuğunun nazını çekmıyosun elın adamı kimmiş.gercekten dertlı olanlar ve ıhtıyaç sahıplerı boyle yapmıyor.guvendığıi yerleri olan kışiler yapıyor bunu.feriştahı gelse ırgalamaz.herkes ınsandır gozumde.inşallah olgunlaşıp şöylelerine gulup gecmeyı öğrenırız.Allah sabır versin.
böyle de davranamıyorum ki mizacım sert değil bi kere
bazen çok gergin ve yoğun zamanlarımda istem dışı gergin tepkiler verebiliyorum gün sonunda bu tavrım aklıma gelince bin pişman oluyorum yapmasaydım etmeseydim diye
o yüzden onu da beceremem
keşke kıymetimiz bilinse
ben benim gibi çalışanlarla muhatap olmayı hep tercih ederim kendimi kıymetli hissederim çünkü :)
o doktor bi hastasi tarafindan azarlaniyorsa o azarlandığı senin gibi boynu büküyorsa siniri senden mi çikariyor.. onu anlamadim... nöroloji üzmanmiş.. ama nezaketi öğrenememiş bi doktor.. kusura bakma bu dünya sanirim etme bulma dünyasi.. ben doktorlari öğretmenleri nezaket egitimi almiş sanirdim...
Güleryüzlü olabilirsiniz fakat acaba uslubunuzda mı sıkıntı mevcut ?
Bu kadar güler yüz ilgi alakaya normal değil çünkü HERKESİN size ters davranması
ünvlerde liselerde nezaket egitim verilmeli.. öğretmenlerde olsa kim olursa olsun bu egitimi verilmeli.Valla şu sıralar denk mi geldi bilmem de nezaketsiz olanlar hep böyle doktor avukat hakim savcı ....
kesınlıkle oyle.bırde cesaretliler.bır telefonla servısımızın yerı değişti diğer( sıyası akrabalı )memurlar üşüyor dıye.bızi soğuk yere verdıler. mudur zaten koyuuuuyduAynen ihtiyacı olanlar iş halletme peşinde ki benim amacım da zaten onların işi hallolsun. Ne dertliler var çocuğu hapse giren kaçan hastalıklar...
Bizde durum iyice siyasileşti yalan yok...
ünvlerde liselerde nezaket egitim verilmeli.. öğretmenlerde olsa kim olursa olsun bu egitimi verilmeli.
ben öle sanirdim biz nezaketi anne babamizdan aldik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?