- 21 Şubat 2017
- 1.027
- 1.093
- 133
- Konu Sahibi karalahana06
-
Hay ağzınıza sağlık =))İnsanlar namus kavramini sadece kadinlar uzerinde kuruyorlar bunu bir erkek yapsa ga**t olurdu demi yada baska birsey. Kadinlarin bu denli sohbetlerini iğrenc buluyorum..
Zorunda değilsiniz onu diyorum ama 2 saattirYa surekli oldugunu dusun.. ahmet amcayla ayfer teyze nasil yapiyolar bunu neden surekli dinlemek zorunda olayim is yerinde? Valla bunu normal karsilamak bile bana gore tuhaf..
Hayır çözüm de arıyorum.Anlıyorum.
Siz çekmek zorunda değilsiniz, onlar da karikterleri doğrultusunda haz aldıkları bu muhabbetlerini sonlandırmak zorunda değiller. Her iki tarafı kurtaracak çözüm yolu elbet vardır. Ama siz çözüm yolu aramıyorsunuz, sadece durumun bakış açınızca onaylanıp onaylanmadığını merak ediyorsunuz
Birde bu muhabbeti rahat rahat yapan ablalar, bir zaman sonra sana da soruyor, gevşek gevşek gülerek. Biz senin yaşındayken diye başlayan iğrenç muhabbetler var birde tabi.Ya surekli oldugunu dusun.. ahmet amcayla ayfer teyze nasil yapiyolar bunu neden surekli dinlemek zorunda olayim is yerinde? Valla bunu normal karsilamak bile bana gore tuhaf..
Zorunda degilim ama hosuma gitmiyorsa orayi terk edicem ya da kulagimi tikayacamZorunda değilsiniz onu diyorum ama 2 saattir
Ya bak iki uc kisi hoslanir bu konukari konusur ok nerde isterse, ama is yerinde olmaz ablacim boyle sacma seyler.Birde bu muhabbeti rahat rahat yapan ablalar, bir zaman sonra sana da soruyor, gevşek gevşek gülerek. Biz senin yaşındayken diye başlayan iğrenç muhabbetler var birde tabi.
Bende zamanında bu saçmalığa maruz kaldığım için konu sahibini çok iyi anlıyorum.
Ya surekli oldugunu dusun.. ahmet amcayla ayfer teyze nasil yapiyolar bunu neden surekli dinlemek zorunda olayim is yerinde? Valla bunu normal karsilamak bile bana gore tuhaf..
Hanımlar,
bir konuyu yoruma açarken ve yorumlarken üslubuna dikkat ederek yazan farklı görüşlere laf atıp veya üslubunuzu bozup veya kışkırtarak topiği polemiğe giren üyeler kıvamına getirmeyiniz lütfen.
Tam tersini düşünmek lazım sabah kocalar işe gidip bizimle ne halt yediklerini arkadaşlarıyla paylaşsalar aaaa terbiyesiz herifler demez miyiz, nasıl normal karşılanabilir ki böyle bir şey
Erkekler bu konuda daha hassas, kimse karısıyla ilişkisini anlatmaz ama bazı kadınlar anlatmaya adeta bayılıyor, anlamak mümkün değil.Ya bak iki uc kisi hoslanir bu konukari konusur ok nerde isterse, ama is yerinde olmaz ablacim boyle sacma seyler.
Bence net tavırla da göstermek mümkün. Günaydın demelerine karşılık, bugün sevişme skorunuz konuşulmayacaksa günaydın denilebilir.Zorunda degilim ama hosuma gitmiyorsa orayi terk edicem ya da kulagimi tikayacam
Haz aldiklari muhabbet demissinde.. yaparken yeterince aliyolardir 10.000 kez anlatmanin is yerinde mantigi nedir? Konusmaya mi geliyolar is yerine.. is yapsinlar
Seks konuşulmayan toplumlarda ahlak süper di mi. Hı hı
Cozumu sundum ben zaten, ben olsam belki uyarirdim kisilere bagli yoksa patrona anlatsinlar atesli geceleriniBence net tavırla da göstermek mümkün. Günaydın demelerine karşılık, bugün sevişme skorunuz konuşulmayacaksa günaydın denilebilir.
Yani çözüm herzaman bulunur istenirse.
Erkekler bu konuda daha hassas, kimse karısıyla ilişkisini anlatmaz ama bazı kadınlar anlatmaya adeta bayılıyor, anlamak mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?