- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi karalahana06
-
Arkadaşımın annesinin komşusuydu bazen ben onlara gittiğimde orda olurdu.O daha çok tavsiyeler verirdi bizeHah o zaman derimki sana rahatsiz oluyosan, teyzecim sex hayatin sana kalsin hadi bana eyvallah:)
Kadına Bi zararları yok ki kıskanç elti yine Bi sıkıntı yaratır. Ben olsam dinlemem bile çok ilginç değilse tabi fantezi dünyalarıBurada da uzaya gidecek araç parcalari yapmiyoruz zaten,böyle akla takilanlar konusuluyor,diger yemek yapmayan kv,kıskanç elti konularindan daha onemsiz gelmedi bana...
Eglendikleri kesin:)Bekarken de bazi arkadaslar hep bahseder gulusurlerdi,ben rahatsiz oldugumu belli edince saygi gosterip toparlanmislardi biraz:))Oyledir illa ki,ama bence sadece gurultuden rahatsiz olunur boyle ortamda. Konu sahibi onceki mesajlarinda devlet dairesine is yaptirmaya gelenler de duyuyor demisti o yuzden bu sekil ornekleme yaptim
Bizim acik ofiste sifreli konusulurdu. Disaridan biri duysa asla anlasilmazdi mesela. Ama aralarinda cok eglenirdi kizlar
Eglendikleri kesin:)Bekarken de bazi arkadaslar hep bahseder gulusurlerdi,ben rahatsiz oldugumu belli edince saygi gosterip toparlanmislardi biraz:))Oyledir illa ki,ama bence sadece gurultuden rahatsiz olunur boyle ortamda. Konu sahibi onceki mesajlarinda devlet dairesine is yaptirmaya gelenler de duyuyor demisti o yuzden bu sekil ornekleme yaptim
Bizim acik ofiste sifreli konusulurdu. Disaridan biri duysa asla anlasilmazdi mesela. Ama aralarinda cok eglenirdi kizlar
Orta yol mutlaka bulunur yani cok zor degil bence deEglendikleri kesin:)Bekarken de bazi arkadaslar hep bahseder gulusurlerdi,ben rahatsiz oldugumu belli edince saygi gosterip toparlanmislardi biraz:))
Ay sus gozunu seveyimtora"tik" abla gelene gidene basmış beğenmedimi. kendisi neçe yorum yaptı bu konuya acaba bi göreydik
Ayıp tabi canım bırak arkadaşı ben kız kardeşime bile söyleyememİyi geceler Hanımlar...
Size işyerimdeki bayanların yanımda yaptığı ve benim biraz garip bulduğum muhabbetten bahsedeceğim. Açıkçası benim yanımda böyle şeyler konuşulmasından çok hoşlanmıyorum ve bunu defalarca belirtmeme rağmen durumda herhangi bir değişiklik olmadı.
Affedersiniz ama sürekli yatak odası muhabbeti yapıyorlar... Yaşça hepsi benden çok büyük en genci ile aramızda 15 yaş farkı var... Ben durumdan çok rahatsızım....
Sürekli kıyas kıyas kıyas... Neden hep böyle insanlar beni buluyor yaaa mıknatıs gibi çekiyorum
Sizce de garip değil mi ben can ciğer kuzu sarma olduğum arkadaşlarıma bile bu denli rahat konuşamıyorum...
Ban yememek için çok detay veremiyorum ama yani haftada kaç kere ilişkiye girdiklerini bilmem ne falan anlatıyorlar... Ayıp değil mi bunu bir tek ben mi yadırgıyorum
Valla elti dış kapinin mandalı,istemezsem bana birsey yapamaz.Kadına Bi zararları yok ki kıskanç elti yine Bi sıkıntı yaratır. Ben olsam dinlemem bile çok ilginç değilse tabi fantezi dünyaları
Herkes aynı fikri paylaşmak zorunda sanki. Kadın beni nerde görse basıyor beğenmedimi. Neyse bencede susayım ban yemekten tansiyonum düştü artıkAy sus gozunu seveyimsonra toplu cinnet vakasi.
Bebeğin cinsiyeti ne , doğum tarihinizi görünce umarım erkektir dedim.Herkes aynı fikri paylaşmak zorunda sanki. Kadın beni nerde görse basıyor beğenmedimi. Neyse bencede susayım ban yemekten tansiyonum düştü artık
Benim mi anlamadımSeninde bu herkesle iyi olayım dıyıp, ıcten ıce kimseyi sevmemen?
Valla bebeğin cinsiyeti havada kaldı. O kadar namuslu ki göstermiyor evlâdım.Bebeğin cinsiyeti ne , doğum tarihinizi görünce umarım erkektir dedim.
Balık burcu kadınlar için hayat çok fazla duygusal
Evet senin. Eltınle basladın, eltının bebegı, kaynın, kayınvalıden simdi de arkadaslar?Benim mi anlamadım
Saglikla , kolaylikla dogar umarimValla bebeğin cinsiyeti havada kaldı. O kadar namuslu ki göstermiyor evlâdım.
Doktorum bi yerlerine bakarak kız diye tahmin etti ama kesin diyemem dedi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?