- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi karalahana06
-
Oyle midesiz erkekler vardir evet,ama igrenc buluyorum.Erkekler de kendi aralarinda bunlari konusurlar. Bizim basimiz kel mi biz de konusabiliriz bence. Rahatsiz olan dinlemez.
valla samımıysem bende konusuyorum arkadasımlA kime göre doğru yanlış? Şize göre yanlış onlara doğru demek kiİyi geceler Hanımlar...
Size işyerimdeki bayanların yanımda yaptığı ve benim biraz garip bulduğum muhabbetten bahsedeceğim. Açıkçası benim yanımda böyle şeyler konuşulmasından çok hoşlanmıyorum ve bunu defalarca belirtmeme rağmen durumda herhangi bir değişiklik olmadı.
Affedersiniz ama sürekli yatak odası muhabbeti yapıyorlar... Yaşça hepsi benden çok büyük en genci ile aramızda 15 yaş farkı var... Ben durumdan çok rahatsızım....
Sürekli kıyas kıyas kıyas... Neden hep böyle insanlar beni buluyor yaaa mıknatıs gibi çekiyorum
Sizce de garip değil mi ben can ciğer kuzu sarma olduğum arkadaşlarıma bile bu denli rahat konuşamıyorum...
Ban yememek için çok detay veremiyorum ama yani haftada kaç kere ilişkiye girdiklerini bilmem ne falan anlatıyorlar... Ayıp değil mi bunu bir tek ben mi yadırgıyorum
Bunun yeri sizce iş yeri midir?Sizde gelip burda milletin dedikodusınu yapıyosunuz ayıp değil mi? O kadınlar en azından kendi özelini anlatıyo baskasının değil dinleyip dinlememek size kalmış
İşte siz arkadaşınızla konuşuyorsunuz... Bense bir işyerinden bahsediyorumvalla samımıysem bende konusuyorum arkadasımlA kime göre doğru yanlış? Şize göre yanlış onlara doğru demek ki
herkes duyuyorsa ayıp tabikiİşte siz arkadaşınızla konuşuyorsunuz... Bense bir işyerinden bahsediyorum
yahu burda kocamızın dedikodusunu yapıyoruz arkadaşın yapmışız çok mu şey yaniSizde gelip burda milletin dedikodusınu yapıyosunuz ayıp değil mi? O kadınlar en azından kendi özelini anlatıyo baskasının değil dinleyip dinlememek size kalmış
Ya iste mesele biz duymuyoruz konusulanlari. Erkek erkege muhabbette konusulan fix konular vardir,spor,siyaset,cinsellik,din...aralarinda konusurlar. Kimse esiyle olan skorunu anlatmaz erkeklerde,esini aldatan varsa o anlatir,sevgilisiyle birlikte olan anlatir,nikah olunca pek anlatanini duymadim.Oyle midesiz erkekler vardir evet,ama igrenc buluyorum.
Esimin tek kelimeyle bahsettigini bilsem gözümden düşer,evde büyük olay cikar kesinlikle.
Şükürki öyle saygisiz bir esim yok.
Ben size hak verdim.Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim iş yeri departmanımda 7 bayan çalışıyoruz erkek yok... Burada ayrımcılık yapmak falan değil amacım
Kocalar bize eziyet ediyo da anlatıyoruz, orda kendi cinsel hayatını konusan kadınların bize ne zararı var. Sert Bi şekilde dinlemese veya uyarsa anlatmazlar zatenyahu burda kocamızın dedikodusunu yapıyoruz arkadaşın yapmışız çok mu şey yani
bende konuşabilir taraftarındayım yani misal ben konuşuyorum ama ulu orta degilKocalar bize eziyet ediyo da anlatıyoruz, orda kendi cinsel hayatını konusan kadınların bize ne zararı var. Sert Bi şekilde dinlemese veya uyarsa anlatmazlar zaten
Ya iste mesele biz duymuyoruz konusulanlari. Erkek erkege muhabbette konusulan fix konular vardir,spor,siyaset,cinsellik,din...aralarinda konusurlar. Kimse esiyle olan skorunu anlatmaz erkeklerde,esini aldatan varsa o anlatir,sevgilisiyle birlikte olan anlatir,nikah olunca pek anlatanini duymadim.
Konu sahibinin dedigine gore olay devlet dairesinde geciyor ve giden gelenin yaninda bagirarak seks konulari konusuluyor. Dusun denizcigim,ben misal vergi dairesinde memurum,yan bankomda vezneci var, bir vatandas gelmis islemini yapiyorum,bir yandan da vezneci ablaya diyorum ki “yaaa feristah iste dun gece ahanda boyle boyle boyle” sonra vatandasa donuyorum “vezneye para yatirin abicigim” vatandas vezneye yoneliyor vezneci abla paralari sayarken bana diyor ki “ah muesser sana xxx urununu tavsiye ettiydim neden almadim bak onu kullanaydin ahanda boyle boyle boyle olurdu”
Ya allah askina mumkun mu? İnandin mi simdi sen buna? Biraz abartilmis,sisirilmis ve “he anam babam sen haklisin” cumlesini duymak icin acilmis bir konu.
Belki o kadar halkla icice bir isyeri degildir.Ya iste mesele biz duymuyoruz konusulanlari. Erkek erkege muhabbette konusulan fix konular vardir,spor,siyaset,cinsellik,din...aralarinda konusurlar. Kimse esiyle olan skorunu anlatmaz erkeklerde,esini aldatan varsa o anlatir,sevgilisiyle birlikte olan anlatir,nikah olunca pek anlatanini duymadim.
Konu sahibinin dedigine gore olay devlet dairesinde geciyor ve giden gelenin yaninda bagirarak seks konulari konusuluyor. Dusun denizcigim,ben misal vergi dairesinde memurum,yan bankomda vezneci var, bir vatandas gelmis islemini yapiyorum,bir yandan da vezneci ablaya diyorum ki “yaaa feristah iste dun gece ahanda boyle boyle boyle” sonra vatandasa donuyorum “vezneye para yatirin abicigim” vatandas vezneye yoneliyor vezneci abla paralari sayarken bana diyor ki “ah muesser sana xxx urununu tavsiye ettiydim neden almadim bak onu kullanaydin ahanda boyle boyle boyle olurdu”
Ya allah askina mumkun mu? İnandin mi simdi sen buna? Biraz abartilmis,sisirilmis ve “he anam babam sen haklisin” cumlesini duymak icin acilmis bir konu.
Densiz insan çok tavır koyarak halledilebilir bence buraya taşıyacak kadar büyük problem değil. Her insan farklı yadırgamamak, kınamamak lazım bencebende konuşabilir taraftarındayım yani misal ben konuşuyorum ama ulu orta degil
Bagirarak anlatiyorlar,devlet dairesine gelenler de duyuyor,yemekhane sirasinda da konusuluyor demistiniz. O yuzden boyle ornekleme yaptim. Sifreli sekilde sadece aralarinda anlasilacak konusmalarsa nicin rahatsiz oluyorsunuz? En fazla gurultuden rahatsiz olmaniz lazimdi,ki bu en dogal hakkinizdir.Hayır tam olarak bu şekilde değil...
Belki o kadar halkla icice bir isyeri degildir.
Annemin komsularindan biri de durup durup konuyu oralara getirirdi,digerleri konuyu usulca degistirirlerdi.
Konu skor filan da degil,ornegin kimisi konusacak konu bulamaz,hayatindaki en onemli sey es ve onunla yasadiklaridir.
Halbuki arkadaslarla konusabilecek 152000 konu var,o konu da esle sinirli kalsin işte ne var degil mi?
Burada da uzaya gidecek araç parcalari yapmiyoruz zaten,böyle akla takilanlar konusuluyor,diger yemek yapmayan kv,kıskanç elti konularindan daha onemsiz gelmedi bana...Densiz insan çok tavır koyarak halledilebilir bence buraya taşıyacak kadar büyük problem değil. Her insan farklı yadırgamamak, kınamamak lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?