Genel olarak sosyal hayatımda herkes tarafından sevilen ve aranan insanımdır. Herkes tarafından davet edilen , sürekli güzel sözler söylenen, her gruba dahil olabilen ve ayrıldığım her kalabalıktan iyi bahsedilen biriyim.
Çok pozitif biriyim, insanları çok seviyorum. Hiç memnuniyetsiz davranmıyorum. Varsa bir sorun içimde çözerim dışıma yansıtmam, insanlarla iletişimim çok nettir. Dedikodu yapmıyorum, kimseyle yakın arkadaş olmuyorum , herkese aynı mesafedeyim. Çaycıya ve müdüre aynı mesafedeyim.
Olumsuz insanlardan uzak duruyorum. Kendi halimdeyim. Tamamen işime odaklıyım. Hiç kimsenin özel hayatını merak etmiyorum sormuyorum. Genelde insanlar kendileri gelip anlatırlar zaten. Yorum yapmadan dinlerim sadece.
En önemlisi de kimsenin sevgisine saygısına onayına ihtiyacım yok. Kimseden yardım beklemiyorum. Her işimi kendim hallediyorum. Kimsede bir ağırlık olusturmuyorum. Içimden geldiği gibi davranıyorum. Kimsenin ne düşündüğünü önemsemiyorum. Yalniz kalma korkum yok. Dislanirsam da umrumda olmaz kendime yetebiliyorum çünkü.