- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
ya hanımefendi arap olsa beğenir dedim araplar nasıl bilirsiniz .arap turistlerin tarzı vs
alevisiniz de hakaret mi ettim ne alaka mezhep din vs
ben asla öyle birşey demem
bazen insan çaresiz kalıyor gelip bir bayan ardından agza alınmayacak seyler diyenler duyuyorum ya
Bende iftira atarım!
Anliyorum sadece o laf hos olmadi ayrica ben saygısızlık ettiysem sizden Özür dilerim dedigim gibi niyetim tartisma cikarmak deil ki..sadece o sekilde okuyunca ister istemez üzüldüm..hepsi bu..
çirkin senin konuların neden hep action dolu oluyor
iftira kötüdür, allah korusun hepimizi.. ama iftira atanlardan daha ziyade mal gibi inananlar da vardır ki, çevreni gözden geçirmene vesile olur..
bu arada arap demişken; bir daha dünyaya geleceksem Nancy Ajram gibi gelmek isterdim
bende özür dilerim tepkim için kusura bakmayın
cahillik onun kaç katı kendi başına çocuklarının başına gelecek yazık
Onemi yok arkadaşım sağlık olsun..Allah a emanet olun..
Zaten iftirayı seven birinin olduğunu düşünmüyorum. Sevse de ben de iftira atıyorum iftira çok güzel bir şey diyen bir insan çıkacağını hiç düşünmüyorum şurda.
Allaha havale etmek en güzeli
Birsey olmuyir diye birsey oluyordur da farkina varilmiyordur. Niye bu basina geldi derler ama Rabbim de yaptığı şeyi başina getirmeden canini almaz
acaba öylemi gelir mi baslaırna cocuklarının da suçu yok
Benim bir tanidigim var. Yanyanayken sanarsin cok iyi bir arkadasin. Ama arkamdan baskalarina demedigini birakmaz.ustelik olan seyi anlatsa neyse ustune bin katarak, yalan yanlis seyler anlatir. tek ben degil.bana gelir baskasini anlatir baskasina gider beni anlatir.bazen cok agir yalanlar soyledigi icinde bu bir iftiradir
Buzamana kadar hepimiz sustuk surekli gorusmek zorunda oldugumuz biri diye.hep alttan aldik ama mesafemize koruduk.
En son ki iftirasinda dayanamadim kibarca uyardim. "Arkamdan yalan yanlis konustugunu duyuyorum sakin bir daha oyle birsey yapma, simdiye kAdar sustum ama artik sinirleniyorum"dedim. Ve artik oda sırını biliyor.en azindan simdilik bi konusmasi kulagima gelmedi ve diger arkadaslarimda cok memnun senin sayende bizde rahat ettik diyorlar
arapla acaba zencimi kastedildi yoksa arap mı. onu tam anlayamadım. zenci ise bende tyra banks e hayır demezdim:)çirkin senin konuların neden hep action dolu oluyor
iftira kötüdür, allah korusun hepimizi.. ama iftira atanlardan daha ziyade mal gibi inananlar da vardır ki, çevreni gözden geçirmene vesile olur..
bu arada arap demişken; bir daha dünyaya geleceksem Nancy Ajram gibi gelmek isterdim
öyle mi dersiniz ya atılan leke ne olur ?
arapla acaba zencimi kastedildi yoksa arap mı. onu tam anlayamadım. zenci ise bende tyra banks e hayır demezdim:)
ama yinede doutzen mı tyramı derlerse seçimim belli zaten:)
baktım demin.:)).güzel hatunlar..:)tyra banks güzel zaten
arap derken seyh arap zenginlerini sevmediğim için öle tabir kullandım şahsiyet hedef almadım
:)
benim albümümü gördünüz mü doutzen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?