insanlara iftira atanlara dayanamıyorum

ya hanımefendi arap olsa beğenir dedim araplar nasıl bilirsiniz .arap turistlerin tarzı vs
alevisiniz de hakaret mi ettim ne alaka mezhep din vs
ben asla öyle birşey demem

Anliyorum sadece o laf hos olmadi ayrica ben saygısızlık ettiysem sizden Özür dilerim dedigim gibi niyetim tartisma cikarmak deil ki..sadece o sekilde okuyunca ister istemez üzüldüm..hepsi bu..

çirkin senin konuların neden hep action dolu oluyor

iftira kötüdür, allah korusun hepimizi.. ama iftira atanlardan daha ziyade mal gibi inananlar da vardır ki, çevreni gözden geçirmene vesile olur..

bu arada arap demişken; bir daha dünyaya geleceksem Nancy Ajram gibi gelmek isterdim

kızz sen bundan daha güzelsindir

bu arada iftira çok kötü evet. napim etrafta çok pislik var.konu açmak fikir almak istedim

Son düzenleme:
Allaha havale etmek en güzeli
Birsey olmuyor diye birsey yok oluyordur da farkina varilmiyordur. Niye bu basina geldi derler ama Rabbim de yaptığı şeyi başina getirmeden canini almaz

Son düzenleme:
Benim bir tanidigim var. Yanyanayken sanarsin cok iyi bir arkadasin. Ama arkamdan baskalarina demedigini birakmaz.ustelik olan seyi anlatsa neyse ustune bin katarak, yalan yanlis seyler anlatir. tek ben degil.bana gelir baskasini anlatir baskasina gider beni anlatir.bazen cok agir yalanlar soyledigi icinde bu bir iftiradir
Buzamana kadar hepimiz sustuk surekli gorusmek zorunda oldugumuz biri diye.hep alttan aldik ama mesafemize koruduk.
En son ki iftirasinda dayanamadim kibarca uyardim. "Arkamdan yalan yanlis konustugunu duyuyorum sakin bir daha oyle birsey yapma, simdiye kAdar sustum ama artik sinirleniyorum"dedim. Ve artik oda sırını biliyor.en azindan simdilik bi konusmasi kulagima gelmedi ve diger arkadaslarimda cok memnun senin sayende bizde rahat ettik diyorlar

herkes sizin gibi yürekli olsa keske bazen he he diyip gülüolar iftiraya ortak oluyorlar

arapla acaba zencimi kastedildi yoksa arap mı. onu tam anlayamadım. zenci ise bende tyra banks e hayır demezdim:)
ama yinede doutzen mı tyramı derlerse seçimim belli zaten:)

arapla acaba zencimi kastedildi yoksa arap mı. onu tam anlayamadım. zenci ise bende tyra banks e hayır demezdim:)
ama yinede doutzen mı tyramı derlerse seçimim belli zaten:)

tyra banks güzel zaten
arap derken seyh arap zenginlerini sevmediğim için öle tabir kullandım şahsiyet hedef almadım
:)

benim albümümü gördünüz mü doutzen

tyra banks güzel zaten
arap derken seyh arap zenginlerini sevmediğim için öle tabir kullandım şahsiyet hedef almadım
:)

benim albümümü gördünüz mü doutzen
baktım demin.:)).güzel hatunlar..:)
ona göre yazdım deminki mesajımı.
senin gibi resim koyan çok kişi var kkda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…