Yani oyle bir kasmissiniz ki okuyan da 61 yasini tasvir ediyorsunuz sanir. Daha 31'de ne kirismasi, ne cokmesi Allah askina? Kendimi nasil ovsem arayisiyla komik etmeyin kendinizi ya.
Valla 26 -27 yaşında kazayakları olan saçı bembeyaz olanları biliyorum amaç kendimi övmek değil sizin görmeden bilmeden varsayım olarak konuşmanıza cevap vermek...Yani oyle bir kasmissiniz ki okuyan da 61 yasini tasvir ediyorsunuz sanir. Daha 31'de ne kirismasi, ne cokmesi Allah askina? Kendimi nasil ovsem arayisiyla komik etmeyin kendinizi ya.
Tamam yaşının üstünde gösteren hemcinsler siz zaten minyonları hiçbirzaman çekemedinizValla anlamadim ben de .31 yasinda daha zaten cilt problemi olmadiktan sonra ne kirisikligi ne yasli gostermesi.Neyse,kliseye devam.Ay hic gostermiyorsun yasini,resmen 22'sin.
Valla 26 -27 yaşında kazayakları olan saçı bembeyaz olanları biliyorum amaç kendimi övmek değil sizin görmeden bilmeden varsayım olarak konuşmanıza cevap vermek...
O sizin düşünceniz ben konu sahibine ithafen yazdım sizde erken çöken bayanlar olarak kıskançlık tribine girip beni görmeden varsayımda bulundunuz... kendimi tanımadığım kişilere övsem ne övmesem ne çok sığ görüşlüsünüz ...Abartmaya devam edin siz. Zaten forumda yaşını gösteren kadın yok. Alışkınız yani bu övgü dolu söylemlere.
Bu kadar ballandıra budaklandıra daha genç gösterdiğinizi anlatmanız neticesinde teşhisi koyuyorum: Yaş kompleksi.
Aynen öyle bunun gezmeyle tozmayla sosyallikle yani kesinlikle alakası yokBen de 36 yaşındayım. Geç kalmışlık hissi ben de çok fazla. Ev, yuva kurma çocuk sahibi olma hayallerinden uzaklaşıyorum gitgide bilemiyorum hayırlısı, nasip kelimeleri de doğru da olsa irite etmeye başladıHayatımın geri kalanı gayet iyi arkadaş çevrem var, ailem, işim mesleğim yaşadığım yer, sıkça yurt ici yurt dışı özgür kız modunda gezilerim vs vs. Bir çok kurs hobi vs gidiyorum. Direk sosyalleş diyen arkadaşlara hitaben. Olmayınca olmuyormuş.
Amin canım inşallahÜzme kendini yanına asla kalmaz merak etme ilahi adalet var , ek olarak bu evlilik baskısı ve konuları artık çokkk sıkmaya başladı heryerden aynı konu , başka konuşulacak konu yok çünkü,Allah hepimize hayırlısını nasip etsin...
O sizin düşünceniz ben konu sahibine ithafen yazdım sizde erken çöken bayanlar olarak kıskançlık tribine girip beni görmeden varsayımda bulundunuz... kendimi tanımadığım kişilere övsem ne övmesem ne çok sığ görüşlüsünüz ...
Bilinçaltı temizliği yaptınız mı? Yaşam koçlarına gidip bilinçaltı çalışması yapmanızı tavsiye ederim...Ben de 36 yaşındayım. Geç kalmışlık hissi ben de çok fazla. Ev, yuva kurma çocuk sahibi olma hayallerinden uzaklaşıyorum gitgide bilemiyorum hayırlısı, nasip kelimeleri de doğru da olsa irite etmeye başladıHayatımın geri kalanı gayet iyi arkadaş çevrem var, ailem, işim mesleğim yaşadığım yer, sıkça yurt ici yurt dışı özgür kız modunda gezilerim vs vs. Bir çok kurs hobi vs gidiyorum. Direk sosyalleş diyen arkadaşlara hitaben. Olmayınca olmuyormuş.
Erken çökme sorunu yaşamamış olsaydınız gelip bu şekilde siz kendinizi öyle teselli edin diye kıskançlık içeren yorum yapmazdınız konu sahibi ile arama girmezdinizErken çöktüğümü nereden biliyorsunuz? 35 yaşındayım ve sizden genç durma ihtimalim epey yüksek olabilir veya olmayabilir. Sidik yarıştırmanın lüzümu da yok ama böyle kıskançlık suçlamalarıyla falan anlaşılan şu ki yaş kompleksinin en koyu tonunu buram buram yaşıyorsunuz.
Chelzy 'ye yaptığınız şu aşağıdaki haddinizi aşan yorumda bu üyenin erken çöktüğünü nereden çıkardınız? Görmeden varsayımda bulunmakla beni suçluyorsunuz da sizin yaptığınız bu hadsizliği nasıl açıklayacaksınız?
"Chelzy Beni görsen öyle düşünmezdin 31 yaşındayım saç rengim doğal ve saçımda bir tane bile beyaz yok... yüzümde tek bir kırışıklık dahi göremezsin. 1.60 boyunda 47 kiloyum... yüz ve yapı olarak minyon tipliyim... Allah vergisi şükür, olabiliyor yani siz erken çöktüğünüz için herkesi sizin gibi çöküyor sanıyorsunuz herhalde..."
Yorum yaparken saygı kavramını elden bırakmayacaksınız. Bu, göz çevrenizdeki kaz ayaklarından veya saçınızdaki beyazlardan çok daha mühim.
Regresyon terapi, aile dizilimi vs yaptırdım. Nlp reiki sertifikalarım var daha bi çok etkinlik. Her şey vaktinde olacak diye düsünüyorum artık.Bilinçaltı temizliği yaptınız mı? Yaşam koçlarına gidip bilinçaltı çalışması yapmanızı tavsiye ederim...
İnşallah yeterki umudunuzu kaybetmeyin bende hayatıma istediğim özellikte bikaç kişiyi çektim ancak sonu gelmedi sonunun gelmemesinin sebeplerini bulup kendi içimde çözmeye çalışıyorum bende umutluyum olacağına inanıyorum. Korkuya şüpheye en ufak tereddüte yer olmadan çocuk heyecanı ile beklemek olmuş gibi hissetmek anahtar bu. Karamsar olursak zaten çok zor...Regresyon terapi, aile dizilimi vs yaptırdım. Nlp reiki sertifikalarım var daha bi çok etkinlik. Her şey vaktinde olacak diye düsünüyorum artık.
Kesinlikle olumsuz düşünmemek gerek ama taraf etraf direk evlenmedin mi sorusunu soruyor bir de kücükler evlenmeye başlayınca. Yapacak bir şey yok bu şekilde olması uygunmuş.İnşallah yeterki umudunuzu kaybetmeyin bende hayatıma istediğim özellikte bikaç kişiyi çektim ancak sonu gelmedi sonunun gelmemesinin sebeplerini bulup kendi içimde çözmeye çalışıyorum bende umutluyum olacağına inanıyorum. Korkuya şüpheye en ufak tereddüte yer olmadan çocuk heyecanı ile beklemek olmuş gibi hissetmek anahtar bu. Karamsar olursak zaten çok zor...
Summer-girl
Yahu bosver.Bir de laf anlatmaya mi calisiyorsun? Nerden vuracagini sasirip konuyu minyonlari kiskandigimiza kadar bile getirdi arkadas.
Tamam ! Sensin.En genc sen gorunuyorsun de geç lutfen :)
Allahim konuyu resmen "kiskaniyosunn kiziimmm"a geldi.Beni kurtar bu topicten
Ben yüzük almayı düşünüyorum sözlü görünürsem en azından patavatsız insanların ağzı kazanır sende aynı taktiği kullanabilirsinKesinlikle olumsuz düşünmemek gerek ama taraf etraf direk evlenmedin mi sorusunu soruyor bir de kücükler evlenmeye başlayınca. Yapacak bir şey yok bu şekilde olması uygunmuş.
Ayrıntı isterler yalan söyleyememBen yüzük almayı düşünüyorum sözlü görünürsem en azından patavatsız insanların ağzı kazanır sende aynı taktiği kullanabilirsin
Bende senin gibiyim canım benim de mesajımı alıntılamışsın o nedenle yazıyorum yaşından genç görünmek bize Allahın vergisi gerçekten hatta ne düşünüyorum biliyormusun hani bekarız ya belki de o yüzden Allah yaşlandırmıyo kısmetimize hazırlıyor... hoş yaşımız sanki 60 70 gibi konuştum zaten genciz nelerle uğtaşıyoruz değilmiChelzy Beni görsen öyle düşünmezdin 31 yaşındayım saç rengim doğal ve saçımda bir tane bile beyaz yok... yüzümde tek bir kırışıklık dahi göremezsin. 1.60 boyunda 47 kiloyum... yüz ve yapı olarak minyon tipliyim... Allah vergisi şükür, olabiliyor yani siz erken çöktüğünüz için herkesi sizin gibi çöküyor sanıyorsunuz herhalde...
sen delirdin mi yurtdışında hayat 40 ından sonra başlıyorr. yaş konusuna kafanı takma hiç bir şey olmaz, istdiğin gibi yaşa tatlımO kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?