- 6 Mart 2019
- 120
- 272
- 33
- 30
Lütfen sakin olun insanlar artık zaten 30 da evleniyor. E okul çalışma hayatı biriyle tanış et ancak. Kolay değil ki. Geç değil hiç bir şey için. Benim görümcem 31 yaşında evlendi 32 sinde anne oldu ve hiç sorun yasamadi hamileliğinde öyle yok yaşın geçti zor olur diye de düşünmeyin.31 yaşinda benden ne eş olurmuş nede anne inanin benimde aklim almıyor
Benim bazı şikayetlerim vardı kadın doğumcu biran önce evlenip çocuk yapmam gerektiğini söyledi geç kaldığın için bu şikayetleri yaşıyormuşumGerçekten mi ya? Yani siz sormadan, çocuk için geç kalmışsın mı dedi?
Çok çok üzüldüm yazdıklarınıza tamamen sosyal medyada 30 lu yaşlardaki kadınlara ithafen söylenenlerin acısını benden çikarmişsiniz tebrikler...yazdıklarınızın benim düşüncelerimle zerre alakası yokBen şunu düşünüyorum, siz gibi troller bir takım amaçlarla 30'lu yaşlarındaki kadınlara berbat hissettirmek için özellikle seçilmiş kişilersiniz. Her dönemin bir dalga konusu vardır ya, bu yüzyılınki de 30 una gelmiş kadına antika,yaşlı vb.yakıştırması yapmak..Sosyal medya ortamında da bayağı örgütlüsünüz
her gün 30 lu yaşlarındaki kadınları aşağılayıcı, hakaretvari, sürekli bir şeylere geç kalmış,evde kalmış,birini bulamamış,çocuk doğuramamış vb. türlü ağır yakıştırmaların yapıldığı konuların açılmasına başka sebep bulamıyorum açıkçası
siz o trollerden olmadıgınızı iddia ediyorsanız üzerinize alınmanıza gerek yokÇok çok üzüldüm yazdıklarınıza tamamen sosyal medyada 30 lu yaşlardaki kadınlara ithafen söylenenlerin acısını benden çikarmişsiniz tebrikler...yazdıklarınızın benim düşüncelerimle zerre alakası yok
Sipariş üzere evlilik olmaz ki. Ne saçma bir öneri yahu, bir de okumuş doktor olmuş bunu diyen insan.Benim bazı şikayetlerim vardı kadın doğumcu biran önce evlenip çocuk yapmam gerektiğini söyledi geç kaldığın için bu şikayetleri yaşıyormuşumben ne yaptım sallamadım
Aynen öyle dediğiniz gibi siparişle olmuyor ki...Akrabalardanda evlenmeyi düşünmüyor musun dediklerinde bir anlam veremiyorum. Hani hayatımda biri olur evliliği erteliyor olurum anlarım... insanlar konuşmak için konuşuyor lafın karşısındakini incitip inciltmeyeceğini düşünmeden...Sipariş üzere evlilik olmaz ki. Ne saçma bir öneri yahu, bir de okumuş doktor olmuş bunu diyen insan.
Sallamamakla da iyi yapmışsınız.
Ne mutluyum ne huzurlu bugün güne berbat uyandım birini sevmiştim çok hemde gitti başkasıyla evlendi bugün pencereden bakarken gördüm içim yandı sanki ..neden diyorum herkes yoluna bakarken karşima istediğim gibi biri çıkmaz benim payimada aci çekmek düştüŞı kısacık hayatta neden sürekli aynı konu.
Ara ara bu yaşlarda normal acaba geç mi kaldım hissi...
Ama bu konuda bu kadar üzülmek, ağlamak saçma. Hayat herkese farklı seçenekler sunuyor. Sağlıklı isen mutlu huzurlu bir ailen varsa karnını da doyuyuyorsan gerisi teferruat. Ben de istiyorum ki benim kadın hastalığım da var ama şartlar olgunlaşmadı.
Ayrıca insanlar boş boş konuşur. Çocugu olmayana evlat edin der sanki onun aklı yokmuş gibi...
Bekar birine de sende evlen yuva kur da görelim der, bazıları konuşmak için konuşur.
Dinliyormuş gibi yapıp kendi doğrunla hareket edeceksin. Tıp ilerledi yumurta dondurma işlemi yapabilirsin
Bende 31 yaşındayım ve minyon tipliyim 22-23 yaşlarında gösteririm yaşımı duyanlar çok şaşırır aaaa hiç göstermiyorsun dediklerinde ise senin gibi sorun etmem bunalıma girmem... benden 5 yaş küçük çok sevdiğim bayan arkadaşım yanıma gelince bunalıma girdiğini söyler ben senin ablan gibi duruyorum der okadar minyonum yani ama bunun sorun edilecek bir tarafını göremedim. Erken yaşlanmış olmak yaşının üstünde göstermek daha mı iyi senin için? Bende bekarım işsizim kendime bir hayat kuramamış olmamanın hüznünü zaman zaman yaşasamda senin kadar canımı sıkmadığım için acaba sorun bende mi dedim, bukadar depresifken hayatına biri girse bile 3 günde kaçar yapma bunu kendine saygıdeğer hemcinsim.
Ben çalışıyorum canm hemde aşırı stresli bir işte :)Acaba işsiz bekar olduğumuz içinmi çökmedik bnde aynı haldeyşmdede... :) =
Ne mutluyum ne huzurlu bugün güne berbat uyandım birini sevmiştim çok hemde gitti başkasıyla evlendi bugün pencereden bakarken gördüm içim yandı sanki ..neden diyorum herkes yoluna bakarken karşima istediğim gibi biri çıkmaz benim payimada aci çekmek düştü
Hayır platonik değildi canım gayette flört ediyirduk bide bi arayıp bi aramama huyu yoktu devamli arardı mesafe hiç olmadiki sonra da işte ben evlendim dediPlatonik miydi.... Bnde yaşadım ve yaşıyorum hala o kabusu. Aslında Platonik de sayılmaz, başta bal gibi flörttü sonra çekti kendini ama bir enkaz kaldı...
Niyeki benm ablam da 32 yasında ama o mınyon oldufu ıcın bellı etmıyo hıcte dert etmıyo kendını karıyerıne vermıs. Ayrıca 36 yasında dogum yapan yakınlarım var. Bu konuda dert ettıkce çökertirsinz kendınızı bosve rmılletı ablamada herkes dıyo evdemı kaldın fıye ablam yo ısım gucum maasım var koca ihtşyacm yok nıye koca meraklısı olayımkı dıyo. Bende 24 yasında evlıyım31 yaşinda benden ne eş olurmuş nede anne inanin benimde aklim almıyor
Erkek milleti hep mi böyle ya önce peşinden koşuyorlar senden ışık görünce bir garipleşiyorlar hiç pas vermeyip süründürmekPlatonik miydi.... Bnde yaşadım ve yaşıyorum hala o kabusu. Aslında Platonik de sayılmaz, başta bal gibi flörttü sonra çekti kendini ama bir enkaz kaldı...
Canım benim konunu hatırlıyorum...çok üzülmüştüm o aralar bende ayrılık yaşamıştım hatta ağlayarak okumuştum konunkonunu...benim acım hafifledi zaman zaman geliyor üstüme acılar geçip gidecek biliyorum deyip bişeylerle uğraşmaya çalışıyorum. Sana tavsiyem onu stalklama hatta sosyal medya wp onu görebileceğin yerlerden uzak dur. İle yarıyorHayır platonik değildi canım gayette flört ediyirduk bide bi arayıp bi aramama huyu yoktu devamli arardı mesafe hiç olmadiki sonra da işte ben evlendim dedineye uğradiğimi şaşırdım o şimdi hiçbirşey olmamiş gibi hayatına mutlu mesut devam ediyor ona hiçbirşeyde olmadi bana oldu heryerde görüyorum bu sabah özellikle neden bilmiyorum iyce kötü oldum bayram üzeri ondanmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?