İnsanların sayesinde yaşımdan utanıyorum :(

Kuzu doktorun tam olarak sana ne dedigini bilmiyorum ama 24 yaslarimdayken gittiğim kadın doğum doktoru da muayeneden sonra bana "evlenmeyi dusunmuyor musunuz?" şeklinde birşeyler sormustu.Diyalog kurduğun kişi ister doktor olsun ,isterse psikolog profesyonellikten kopup kendi değer yargıları ve düşünceleri ile seninle iletişim kurabilir. Adamın kafa bir milyon diyip gülmek varken bu diyalog seni bu kadar uzup incitiyorsa senin zihninde de bu tür düşünceler geziniyordur diye düşünüyorum.

Reactions: 000
Allah sağlık vermiş siz yaştan utanıyorsunuz ben de 30 yaşındayım ne var ki bunda.
Lütfen böyle düşünmeyin karşımıza hep adilerin çıkması biizm suçumuz değil.

Evet haklısınız.35 yaşından sonra kadınlarda risk artıyor.
Ama her kadında şöyle bir yanılgı var: "İlla anne olmalıyım ve anne olmak hayırlıdır."
Belki sizin icin çocuk sahibi olmak hayırsız.
Belki Allah korusun çocuğunuzun ciddi bir hastalığı olacak veya çocuğunuz hayırsız olacak; sizi genç yaşınızda dert sahibi yapacak.
Evet benimde çocuğum yok ve bende anne olmak istiyorum.Ama hakkımda hayırlı değilse asla istemiyorum.
Hem o çocuğa yazık hem bana.Ama en çok bana yazık.
Bu arada hayatta bazı şeyler elimizde değildir.
Anne olmak da bunlardan biri.
Ben dua edip bırakıyorum.Zaten nasipse olacaktır.

Ama benim için kıstas gerçekten hakkımda hayırlı ise olsun.Yoksa yeğen severim ne yapayım..
Not: Bu arada evlilikte geç kalma olmaz.Ne zaman olacaksa o zaman olur.

Son düzenleme:

Ne kadar okusalarda eşeklik baki kalıyor işte..

Arkadaşım 34 yaşında geçen hafta evlendi. Bazı şeylerin yaşı yoktur, insanların tabuları vardır sadece....

Nasıl bir çevreniz var sizin?

Gittiğiniz doktorun doktor olduğuna emin misiniz?

31 yaşın nesi varmış?

Oha diyenlerin ciddiye alınacak karakterde insanların olduğuna nasıl eminsiniz?

Kafamda deli sorular..

bence yaşınızda ohalık hiç birşey yok,kendiniz anlamsızca üzmeyin.benimde çevremde arkadaşlarım kuzenlerim var 40 yaşında doğurdu biri,diğeri 36 evendi,hayatınız tadını çıkartın

Yok biz istemiyoruz zaten orda yanlış anlaşıldım heralde
İşte bu da toplumsal bir baskı!! Şu kadar yıl evliyim muhabbetinden sonra hep "çocuğun var mı ?" sorulur ...çocuğum yok cümlesinden sonra ise "yaaaa ay üzüldüm ...doktora gitmediniz mi?" ve ya " üzülme canım benim de bir komşum vardı bilmem ne otuyla bilmem ne sapını karıştırdı ,sabah akşam içti hamile kaldı" şeklinde şeyler söylenir. Karşıdaki kişinin dünyaya çocuk getirme yönünde bir isteği /düşüncesinin olmayabileceği zihinden bile geçmez hiç

Biz işte kesinlikle istemiyoruz hatta dedigimiz de bi tane bile mi diye saçma bir soru geliyor olmuyor mu diye zaten hep soruyorlar

Nasıl bir çevreniz var sizin?

Gittiğiniz doktorun doktor olduğuna emin misiniz?

31 yaşın nesi varmış?

Oha diyenlerin ciddiye alınacak karakterde insanların olduğuna nasıl eminsiniz?

Kafamda deli sorular..

bende anlamadim - 31 yasa akli yerinde hangi insan oha derki?
gercekden bir saniye boyunca kendimi sorguladim :) Ben 32 yasima girdim kendimi asiri citir görüyorum :)

bende anlamadim - 31 yasa akli yerinde hangi insan oha derki?
gercekden bir saniye boyunca kendimi sorguladim :) Ben 32 yasima girdim kendimi asiri citir görüyorum :)

5 gün önce 35 oldum.. Espri niyetine yolun yarısındayım diyorum ama hiç de öyle ununu elemiş eleğimi asmış değilim.
Evlenmemiş olsaydım da hiç takmazdım..

32 de doğum yaptım. İkinci çocuk için hiç acele etmiyorum. Bende mi bir tuhaflık var acaba?

Ben çocukken 40 yaş yaşlı gelirdi. Bunu konu sahibine diyenlerin de zeka yaşı 10 falan galiba..

Görende 51 oldu cocugu olamaz artık cunku menapozda falan sanır
Hic bi doktorunda 31 yaşa gec kalmıssın dedigine inanmam habgi doktormus o ?

Hiç unutmuyorum ablam evlenmiş 3-4 ay falan olmuş. Annemin bir komşusu kapı önü muhabbetinde "x nasıl çocuk var mı?" diye sordu. Salak işte ona neyse..

Annem de "yok daha" demesine kalmadan "aaa niye olmuyor mu?" dedi
Annem de kibarca "ben ne bileyim x hanım. gençler bilir. şimdikiler hemen istemiyor" dedi.

Ben evden duyuyorum yanımda olsaydı ergen atarlı halimle güzel cevap verirdim valla

32 Yasında kısmetse ilk bebgimizi bekliyorz:)
senin o dr a slm söyle :)
35 de de 2.yi yaparsın diyo benim dr:)
Sacmalamayın ya ne var 30 lar yeni 20ler artkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…