İnsanların sayesinde yaşımdan utanıyorum :(

O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum ama :KK43: gözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum:KK43:
Oha diye tepki verenin sizi daha küçük bir yaşta zannettiğini düşünüyorum yani her halükarda şanslısınız hem yaşınızı göstermiyorsunuz hem de 31 hiçbirşeye geç kalınacak bir yaş değil

Yaaa
O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum ama :KK43: gözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum:KK43:
Yaaa cok yanlis dusunuyorsunuz neden haketmeyesiniz, kader kismet diye birsey var, size de yasiniza gore biri cikar, siz yasinizi cekinerek soylediginiz icin insanlar kustahlik etme hakkini kendini goruyor. Cekinecek ne var yasinizda. Gayet gencsiniz. Artik insanlar 37-38 belki de daha buyuk yaslarda saglikli cocuklar dunyaya getiriyor. Evlenmeye geç kalmak diye birsey asla yok cunku o tamamen yazgiyla alakali.

Kadın olmak zor. 31 degıl 21 yasta da anne olmak sorun olabiliyor. Yumurtlama yasla da alakalı. Ama bu olmayacağı anlamına gelmez. Atıyorum birini buldun evlendin eşde sperm sorunu olur yine olmaya bilir. Yanı illa kendını eksik gorme. Bıde sana o sekılde denk gelmıs. Bazı insanlar illa 20 23 arası olsun genc olsun der. Kendime denk bulayım demez. Oyle insanlardan uzak dur. İlla evlenmek ıcın acele etme. Nasibin degılse olmaz zaten hersey nasıp. Ama ailenle konusu. Allah korkusu olan helal sut emmus birini istiyorum evlenmek istiyorum de. Mutlaka cıkar

herkesi bir kismeti vardir ve zamanini bekler
abim ve yengem 37 yasinda evlendiler simdi bebek bekliyorlar size daha bir suru ornek verebilirim
33 yasinda 5 senelik evli bir cocuk annesi olarak yaziyorum hayatinin tadini ciksr arkadasim simdiki aklim olsa 10 sene daha beklerdim evlenmek icin

24 yasindayim bebegim var.
Gecen gun kuaforde oturdugum yerde en az 4.5 kadinin lafina maruz kaldim
Biri yuzugumu gorur evlimisin ya ben seni ogrenci sanmisdim der.
Birine cocugum var derim ayyy daha sen cocuksun der.
O kadar canımı sıkmıstım ki. Birde bu laflari sadece cevremiz degil hayatimiz boyunca gormedigimiz bidahada gorme sansimiz olmayan insanlar soyluyor
Yani demem o ki herkes konusuyor
Gencte olsan yaslida olsan ne olursan ol
Agizlari kapanmiyor
Kimseyi takma ve cevaplarini ver. Icinde kalacagina onlarda kalsin.
24 unde evlenip annede olabilirsin 40 inda evlenip cok guzel annede olabilirsin.
Nasibinde ne varsa onu yasarsin agizlarinin ustune cakasim geliyo konusanlarin yine tepem atti:kızgın:

Ne var mis yasinda .insanin alin yazisiyla alakali erken evlenip mutsuz olcagina saglam adimlarla beklemek daha iyi brncr yasiniz hicte ilerlemis yengem 50 yasinda 5. Cocugunu dogurdu

Geçen yeni atandığım okulda 95li bir arkadaş 93 lü olduğumu söyleyince bana abla demeye kalktı sen düşün

Insanlar üzerine vazife olmayan konularda konuşmayı çok seviyorlar. Başkasının hayatını merak etmek burnunu sokmak en sevilen şey.
Umursamayın ve gerektiği yerde cevabınızı verin. Ben de ailemden uzaktayim evliyim tatil için geldim. Hemen sorular başlıyor. Çocuk var mı?Evlilik nasıl ? İnsanların kafalarındaki norma uygun olmanız gerek. Sanki başkasına ne oluyorsa.

Annem 45 yaşında, 2 yıl önce kendimize sıfırdan bir yaşam kurduk diyebilirim, biraz ailevi bir mesele. Hala çalışıyor, ve tek dediği şey bana bir dilek hakkı verseler sadece ve sadece 30 yaşıma dönmek isterdim, diyor. Anne diyorum 22 çok mu kötü, bak 22 yaşımdayım😊Hayır diyor, 30lu yaşlar bir kadının en güzel zamanlarıymış hep öyle der, ayrıca 31 yaşında da doğum yapmıştı, mis gibi bir anneydi gencecik🌸 Ve Kenan Doğulu'nun şarkısından bir söz bırakıyorum 😊'' Her yaşın bir güzelliği var, en güzel çağımdayım'' 🌸 Her yaş ayrı güzel, ayrı umut dolu, eminim çok güzel çok güçlü bir kadınsınızdır🌼

Kendinize başka odaklar bulun. 31 yaşındayım şunu bunu yapmadım diyip geçmişe hayıflanmak geleceğe dönül herhangi olumlu etki yaratmaz, yaşınızı 20 ye çekmez, koca vermez, kucağınızda 3 çocuk belirmez. Gelecek planlarınız olsun evlilik dışında amaçlar edinin. İnsan ömrü ortalama 75 sene diye düşünürsek henüz önünüzde yaşanacak nice yıllar onlara dönük planlamalar yapın. Başkalarının ne düşündüğü değişmez, kendi algını değiştirirsen başkaları da sana farklı yaklaşmaya başlar. Ayna gibiyiz bizler, kendine acırsan başkası daha çok acır.
Evlenmenin aşkın yaşı olmaz, “x yaşında bile anne olan var, x yaşında bile evlenen var” derken birbirimizi aşağışıyoruz farkında değiliz. ‘Bile’ dediğimiz yaşlarda olup başka türlü çaresiz sıkıntıları yaşayan insanlara haksızlık bu.

31 yaş nedir ki ya bu kadar üzülüp takılacak bisey yok...ablam 33 yaşında daha yeni 2.ünv. bitirdi evlilik düşünmüyo musun diye soranlara asla istemiyorum küçüğüm ben daha 18e yeni girdim cocuk icin 45e kadar yolum var nasip olursa diyor :halay:

evlilik ve çocuk isteğinizi anlıyorum. Daha erken diyemem. ama öyle çok çok geç bir yasta da değilsiniz.insanlarin tepkisi yaşadığınız yer ile de alakali olabilir . Bizim buralarda kimse sorun etmiyor o yaşı. Ben 30umu doldurdugum yıl evlendim . Eşimle tanışır tanısmaz neredeyse evlenme kararı aldık . Ondan önce de hiç illa evlenmeliyim derdim olmadı.nasip . 33 bitti bu yıl. Çocuk için de acele etmedim. Hala çocuğumuz yok. .sikmayin canınızi her şeyin hayırlısı . Hayırlı olanı istemeye çalışın . Olmayacak biriyle evlenip burda mutsuz konular acacaginiza biraz geç evlenin ama mutlu bir evliliğiniz olsun . Ha tabiki gönül ister ki hem sizin istediğiniz zamanda hem de hayırlı bir evlilik olsun . Ama olmazsa da gecinden ama iyisinden olsun inşallah. en azından yani

Doktorlar gec mi kaldın diyor. Bence bir psikologa gidin siz kendinizi yiyip bitirirsiniz. Bunu bir doktor neden söylesin bide doktor-lar.

• Beğen
Reactions: 000
31 yaş nedir ki ya bu kadar üzülüp takılacak bisey yok...ablam 33 yaşında daha yeni 2.ünv. bitirdi evlilik düşünmüyo musun diye soranlara asla istemiyorum küçüğüm ben daha 18e yeni girdim cocuk icin 45e kadar yolum var nasip olursa diyor :halay:
Ablanız çok tatlıymış bende öyle düşünüyorum :KK50: :halay: :hamarat:

Arkadaşım sanki 50 yaşındasın yahu. 30 yaşındayım ama kendimi öyle senin gibi hissetmiyorum. İnsanlar 30'undan sonra ölsün o zaman. Sen kendine acırsan, insanlar sana dünde acır. Yaşını duyunca "oha" diyen insanları hayatından çıkararak kendine bir iyilik yap.
Yaşadığın yer böyle kırsal, önyargıların olduğu bir yer mi?

Aynı yaştayız canımmm.. ben şahsen yeni tanıştığım Kişilere yaşımı söylemiyorum... zaten söyleyince de inanmıyorlar.. çünkü 22-23 gibi gösteriyorum zaten.. eğer karşı cinsle duygusal Manada ilişkim ilerlerse öyle söylüyorum.. bence sen de söyleme.. çünkü anladığım kadarıyla Bu konuda biraz takıntılısın ve üzülüyorsun tepkilerden.. emin ol insanlar çok arsız ..?Yani gencecik olduğumuz halde üzmek için veya bir taraftan Yaralamak için boş boş konuşuyorlar anladın mı..!! O yüzden sana tavsiyem yaşını söyleme çok çok ısrar ediyorsa karşındaki kişi, 25 de.. Sanki her tanıştığımız adama da kimlik mi göstericez ..!!yok yani...
Yanlış anlamayın ama yaşını ısrarla söylememek ya da yalan söylemek kompleks değil mi? Ben bu öneriyi doğru bulmadım. Diyelim ki o tanışma güzel bir ilişkiye doğru gitti, sonra o kişiye "aslında ben şu yaşındayım" diye açıklama mı yapacak? Adamın gözünde direkt yaşını problem eden biri konumuna düşer.
30 yaşındayım, çekinmeden söylüyorum. Karşımdaki yaşımı problem ediyorsa tepkisini görmek isterim ki, onunla devam etmeyeyim.Böyle yaş gibi ufak tefek şeylere takılan insanlarla mutlu olunmaz.

Back
X