Insta-kıskanç

Şahsen ben haksız bulmadım. Sadece şuanda sevgili olmadığınız için pek takmamanı öneriyorum. Aranzda birseyler olursa o zaman sürekli konuştuğu arkadaşı varsa sizde tanışırsınız zaten. Şimdiden kafaya takmaya gerek yok. Bu kadar düşünülecek kadar değer verilmeyi haketmiyor bence erkek milleti

yaşın 16-18 arası galiba.
hayır kimsenin instagramına karışmak, fotoğraflarını, konuşmalarını okumak, kısıtlamak, kapattırmak gibi bir hakkın yok.
bunu özgüvensizliğine bağlıyorum.
kendini sev ve kendine güven.
asla ne kimsenin seni değiştirip müdehale etmesine izin ver, ne de başkasına müdehale et ve değiştir.
kaybeden hep sen olursun.

senin takipleştiğim erkek yokmu hiç?
karşılıklı resimler göndariyomusunuz? ne tarz resimler?

Haklısınız, 30 yaşın olgunluğunu sergileyemiyorum maalesef.

Böyle bir hakkım olmadığının farkındayım ama huzursuzum işte. Sorunun salt özgüven eksikliğinden kaynaklandığını da düşünmüyorum.

arkadasa katılıyorum. bıraz tanı ondan sonra gıdısata gore bakarsın. guvenılecek bırımı er gec ortaya cıkar zaten

cok abazalar yaaa benımde cogu ılıskım bu nedenle bıttı. madem hayatında bırı var yada tanımak ıcın bırıyle konusuyorsun ozaman ne dıye tanımadıgın kızları eklıyorsun. ben hep boyle soledıgımde hayatımdakı erkekler benım sorunlu oldugumu soyledı halbukı kendılerı abaza farkında degıller. ezikler

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Amaçları işte biz olmazsak yedek de her daim birileri olsun.

Emin ol hazımsızlık ve güvensizlik.
Senin sevdiğin birinin seni sevmemesine dayanamayan bir yapın olabilir.
Eğer kendine güvenin olursa, kendini seversen bu tür problemler yaşamazsın.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Amaçları işte biz olmazsak yedek de her daim birileri olsun.

ay canım bıde bızı sucluyorlar kıskancmısız vs. kendı yaptıkları bıze saygısızlık degıl sankı. gormemısler. cok ergenler ya. sımdı mesela eskı sevgılımın ınstagramına bakıyorum ekledıkce eklıyor. amac bellı kızları agına dusurmek

Elbet vardır kız delisi olmayan ya.
Buna inanmak istiyorum yani
Hepsi çürük olamaz

Sizinle flört edip ya da sevgılı oldugunuzda tanımadığı kadınları takip edip begenıyosa kusura bakmasın kımse o kısı aranıyodur bu kadar net yani. İnsan biriyle duygusal bıseyler yasıyosa neden tanımadıgı kadınları ekleme geregı duysun. Seçenekleri çoğaltıp aranızda karar mı vercek.

bence şimdiden söyle de adam neye bulaştığını bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…