Insta-kıskanç

Hepiii

I'II cross the stream - I have a dream.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.286
2.257
53
Bir süredir bir çocuk ile görüşüyorum. Henüz sevgili değiliz ama ilişkimiz sanki o yolda ilerliyor. Yalnız, bir konu var ki beni benden alıyor: Onun instagram üyeliği ve benim kıskançlığım. Onu şimdiden çok kıskanıyorum, instagram'da takip ettiği her kadınla ilgili kafamda kuruyorum: Acaba takip etmenin ötesinde yazışıyorlar mıdır, birbirlerine fotoğraf gönderiyorlar mıdır, vs. Kurdukça da deliriyorum.

Evet, daha çok yeniyiz, çok iyi tanımıyorum bu çocuğu. Şu an bu şekilde güven bunalımı yaşamam normal mi yoksa bende mi var anormallik?

Sorum şu: Olur da ilişkinin rengi belli olursa, bu rahatsızlığımı ilk etapta uygun bir dille dile getirmeli miyim sizce? Bu bir nevi hayatına karışma mı olur? Zamanlamada hata mı yapmış olurum? Hayatında müdahale hakkını kendimde görmüyorum, bunu kendime yakıştıramıyorum bile ama kıskanıyorum işte.

Yok mu bunun orta yolu?

bence sevgili olunca karışabilirsiniz. tabiki her kızı silmeyin hatta kimseyi silmeyin ama gözünüz üstünde olsun bakın eskilerden konuştuğu var mı diye.

sevgilin olmadigi surece seni ilgilendirmez. sevgilin olduktan sonrada zaten daha once muhabbet ettigi kadinlari silmelidir, kendi aklina gelmezse sen hatirlatirsin. cok onemli buyutulecek bi konu gibi degil ama sanki adamdan bi bardak su ister seklinde soylenmeli boyle seyler bence.

Her takip ettiği kız ile illa ki fan fini fon yapacak değil ya normal arkadaşı da olabilir hoşlandığı kız da olabilir.
Ben hiç karışmam,kendime de karıştırmam.
Güvenin olmadığı yerde ilişki sağlam olmaz ki.

Iliski baskarsa o karisirsa karisirim, yoksa kendimi yerim belli etmem

Biraz abartili dusunce yapisi bu.
Neden boyle seyler kuruyorsunuz normalde nasil birisi yasaminda supheli hareketleri mi var.

Ben ciddi ciddi düşünüyorum kızlarıma arkadaş konusunda erkek arkadaşınızda olabilir
Önemli olan cinsiyet değil anlasabilmektir diyorum
İleride benim ogrettiklerimle gördükleri çelişki içerisinde olacak
Doğru nedir acaba

Merhaba:

Henüz tanımıyorsun biraz daha tanı güven problemi yaşıyorsun, tanıdıkça ya çok güveneceksin yada hiç güvenmeyeceksin. Ama bu süreçte temkinli davranmalısın. Umduğun gibi birisi çıkmazsa kendini de çok kaptırırsan üzülen sen olursun. Güven bir ilişkinin temelidir. Bu temeli de insanların davranışları belirler.

aile yapısıyla ilgili aslında herkes kendine uygun insanlardan hoşlanıyor. benim ailem hiç erkek arkadaşın olmasın demedi. hatta kreşten bu yana bir arkadaşım var erkek hala en yakınım hatta kardeşim derim. ona ya da başka erkek arkadaşlarıma karışacak kişi sevgilim olamaz net söylüyorum. arkadaş dediğim kişiyle biz sınırımızı bildikten sonra kimse karışamaz zaten. sizin kızlarınız da bu bilinçte olursa ilerde sevgilisi erkek arkadaşlarına karışan kızlara gülerek bakarlar emin olun :)

Umarım bizim büyüdüğümüz dönemde inan ilişkiler daha samimi daha güzeldi art niyetsizdi şuan çocuklarımızın geleceği konusunda ciddi endişelerim var

Hepi, bir çocuk var beni tanımak isteyen hatta buluşmak isteyen gayet ciddi bi tip ve ben buna hergün 10 kız ekleyen erkekleri aşırı itici bulduğumu kimseye güvenmediğimi söyledim bana ölümüne hak verdi ve yaklaşık 2 saat sonra 2 tane saçmasapan kızı takip etmeye başladı ve ben bunu gördüm hiçbir şey söylemeden uzaklaştım.
Daha sevgilisi olmadan karışamam kafası bana ters çünkü nasıl ki sen onunla iletişimdeyken onu bunu takip etmiyorsan iletişim kurmuyorsan (bu içten gelen bir sadakat hissi) o da yapmamalı. Hobaa hadi sevgili olduk al şu listeyi orada yazdığım isimleri takipten çık denmeyeceğine göre.
Ben bu tarz erkeklere abaza gözüyle bakıyorum şahsen.

Güvenmiyorsanız bence hiç uzatmayın , içinize sinmeyen bir şeyler var belli ki.

Listesinde takipleştiği kızları mı kıskandınız?
Arkadaşıdır okuldan, mahalleden vs.
Bu ladar abartmayın sizin listenizde erkek yok mu?
Kadın ve erkek söz konusu olunca illa başka türlü şeyler mi olmalı?

Aynı ben yıpranırsın canım baştan söyliyeyim umarım senin ki güvenilir biridir zira bu internet aleminde çok takılan erkeklerden herşey beklenir

Bir pirtik huzurum vardi, bu konu butun huzurumu aldi goturdu.

Umuyorum...

Sosyal medya da onun hayatinin, dolayisiyla bendeki izleniminin bir parcasi degil mi?

Konu bu kadar basit degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…