Ben ciddi ciddi düşünüyorum kızlarıma arkadaş konusunda erkek arkadaşınızda olabilir
Önemli olan cinsiyet değil anlasabilmektir diyorum
İleride benim ogrettiklerimle gördükleri çelişki içerisinde olacak
Doğru nedir acaba
Umarım bizim büyüdüğümüz dönemde inan ilişkiler daha samimi daha güzeldi art niyetsizdi şuan çocuklarımızın geleceği konusunda ciddi endişelerim varaile yapısıyla ilgili aslında herkes kendine uygun insanlardan hoşlanıyor. benim ailem hiç erkek arkadaşın olmasın demedi. hatta kreşten bu yana bir arkadaşım var erkek hala en yakınım hatta kardeşim derim. ona ya da başka erkek arkadaşlarıma karışacak kişi sevgilim olamaz net söylüyorum. arkadaş dediğim kişiyle biz sınırımızı bildikten sonra kimse karışamaz zaten. sizin kızlarınız da bu bilinçte olursa ilerde sevgilisi erkek arkadaşlarına karışan kızlara gülerek bakarlar emin olun :)
Biraz abartili dusunce yapisi bu.
Neden boyle seyler kuruyorsunuz normalde nasil birisi yasaminda supheli hareketleri mi var.
Aynı ben yıpranırsın canım baştan söyliyeyim umarım senin ki güvenilir biridir zira bu internet aleminde çok takılan erkeklerden herşey beklenir
Merhaba:
Henüz tanımıyorsun biraz daha tanı güven problemi yaşıyorsun, tanıdıkça ya çok güveneceksin yada hiç güvenmeyeceksin. Ama bu süreçte temkinli davranmalısın. Umduğun gibi birisi çıkmazsa kendini de çok kaptırırsan üzülen sen olursun. Güven bir ilişkinin temelidir. Bu temeli de insanların davranışları belirler.
Güvenmiyorsanız bence hiç uzatmayın , içinize sinmeyen bir şeyler var belli ki.
Listesinde takipleştiği kızları mı kıskandınız?
Arkadaşıdır okuldan, mahalleden vs.
Bu ladar abartmayın sizin listenizde erkek yok mu?
Kadın ve erkek söz konusu olunca illa başka türlü şeyler mi olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?