- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
gercekten foto koymadiginiz icin bosaniyor musunuz diye soran arkadaslariniz mi var?
arkadasliklarinizi gozden gecirin.
Sosyal medyayi kullanıyorum ama hicbir fotoğraf vs. Paylaşmıyorum ne esimin ne çocuğumun. Asosyal mutsuz zannediyor olabilirler beni zira artık paylaşmayan mutsuz aç sefil... velhasıl tatilede gidiyorum mutluyumdaaa banada diyorlar ki sen neden paylasmiyorsunn??Gerçekten şaşırıyorum. Ben sosyal medyada eşimle olan tüm fotograflarımı kaldırdım. Zaten çok nadir fotograf çekilen çiftiz. Eşim çok yoğun çalışan biri fotograf çekilmeyi sevmiyor. Mutlulugumu dışarı yansıtmıyorum. İnsanlar sürekli mesaj atıyor sıkıntımı var boşanıyrmusun aranız mı bozuk. Aldatıldın mı? Tüm arkadaslarımın profilini düğün fotografları var. Eşlerininde öyle ama ben sevmiyorum bu tarz fotografları.. Gerçekten fotograf koyanlar çok mu mutlu bendemi sıkıntı var.. Fotograf koymayan insanlar mutsuz mu oluyor
Kaldirmayip yeni foto koymasaniz neyse ama kaldirinca sorulmasi normal.Sosyal medyada önceden fotoğrafınız varsa ama sonradan kaldırsiysaniz evet sorarlar. Belki sacma gelebilir ama ben de görsem yakın arkadaşımsa sorabilirim.
Bnde fotoğraf koymayı sevmıyorum saçma buluyorum birde benı bi yabancı erkekğin görmesi haram hatta profil resmınde bile sadece eşimin fotoğrafı var bence senın çevrendeki insanlardan uzak dur onun yüzünden de eşinle tartışma mutlu gözüküp mutsuz olan çok varGerçekten şaşırıyorum. Ben sosyal medyada eşimle olan tüm fotograflarımı kaldırdım. Zaten çok nadir fotograf çekilen çiftiz. Eşim çok yoğun çalışan biri fotograf çekilmeyi sevmiyor. Mutlulugumu dışarı yansıtmıyorum. İnsanlar sürekli mesaj atıyor sıkıntımı var boşanıyrmusun aranız mı bozuk. Aldatıldın mı? Tüm arkadaslarımın profilini düğün fotografları var. Eşlerininde öyle ama ben sevmiyorum bu tarz fotografları.. Gerçekten fotograf koyanlar çok mu mutlu bendemi sıkıntı var.. Fotograf koymayan insanlar mutsuz mu oluyor
O da bşy mi benim arkadasım balayında her Sn sini paylaştı ya her Sn yi :))İnsanlar zaten artık reel yaşamaktan vazgeçip sanalda yaşamaya başladılar. Aynı evin içinde farklı odalarda watsap kullananı gördüm ben. Arada gittiğin yerlerde çekildiğin resimleri atmak neysede ben asıl eşinin gözüne bakarak sadece ona söylediğinde anlamı olan güzel sözleri, yüzüne söylemeyip eşiyle çekildiği resmin altına açıklama olarak yazanlara ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu neye kime ispat. Ya da kime nispet. Hadi her şeyi geçtim nazardan da mı korkmuyorsun. Bende eşimde bu konuda baştan karar aldık birbirimize söylediğimiz sözler anlar bize özel. Bizden başka kimsenin bilmesine gerek yok yani. Bir ara inste bir yeni gelin akımı vardı artık kusacaktım. Biz evliliğin tüm safhalarını yedikleri yemeklere kadar biliyorduk. Allahtan biraz duruldu millet.
Sadece meraktan soruyorum, eşinizin fotografi yabanci kadinlara haram değil mi ?Bnde fotoğraf koymayı sevmıyorum saçma buluyorum birde benı bi yabancı erkekğin görmesi haram hatta profil resmınde bile sadece eşimin fotoğrafı var bence senın çevrendeki insanlardan uzak dur onun yüzünden de eşinle tartışma mutlu gözüküp mutsuz olan çok var
Kendımdem örnek vereyım önceden bende koyardm sıfr herkes görsün diye fotoğraf paylaşrdm o gun ama biz bi iki saat snra tartışrdk eşimle ve birkaç gün küs olurduk sen böyle şeyleri takma gerçekten hiç umurumda değil daha önemli sorunlarım var çünkü
Haram ama herkesın gunahı kendıne uyardm uymadı bnde sorumluluk kalktı dınımız tek taraflı değil kafasına silaj dayayıp sil dıyememSadece meraktan soruyorum, eşinizin fotografi yabanci kadinlara haram değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?