Ekonomik özgürlüğüm olsa bir dakka durmam da işte kazanabilirmiyim bilmiyorum cok zorOlan olmuş eşinizin değişmesi kötü ailenizin gelme demesi kötü, yapacağınız şey maddi gücünüzü tekrar kazanmak ondan sonra duruma göre eski şehrinizde bir ev tutarsınız
Yaşamıyorum ki böyledeÖlmek yada yaşamak mesele kesinlikle bu... Ölünce ne olacak sizce?
Bende diyorum ki illa onu beklemeyin normal bir işe girin para biriktirin veya eşinizle anlaşmaya bakın o kadar kötü müEkonomik özgürlüğüm olsa bir dakka durmam da işte kazanabilirmiyim bilmiyorum cok zor
Kesinlikle herkese ders olsun anne baba istemiyorsa o işten hayır gelmiyorNe denir ki
Bari okuyanlar ibret alsın
Anne baba hayır diyorsa
Yapmayın o evliliği mübarekler
Yani delikli boncuk yerde kalmaz biri alır boynuna takar der babaannem çok severim bu sözü
Diyor ki mutlaka evleneceksiniz
Korkmayın
Tavsiyeme gelince intihar etme şansınız yok
O yavruya yazık değil mi
Ona sorulmadı tabii sizi o seçmedi
Ama siz onu seçtiniz
O zaman kıymetini bileceksiniz
Toparlanın gerekirse destek alın
allah yardımcınız olsun
Öyle mi? O zaman ölün! Bebeğiniz bile yaşadığınız hissini vermiyorsa biz buradan ne yapabiliriz ki?Yaşamıyorum ki böylede
Aslında hiç kötü biri değil cok merhametli ama doldurusa geliyor fakat kaynanam bunu o kadar caktırmadan yapıyor ki eşim annem ne diyor kimse senin hakkında konusmuyor sen şeytansın her şeyi sorun ediyorsun diyor bana elleriyle yemek yediren adam gitti başka biri geldi bazen okuyup üflediler mi diyorum beklerim onlardan cok cahilce bu düşüncem evet ama aklıma bu kadar değişmesinin başka nedeni gelmiyor ya triplerimden bıktı ya da bilmiyorum mutlu olmak istiyorum diyor ama benim bu şehirde mutlu olmadıgımı biliyorBende diyorum ki illa onu beklemeyin normal bir işe girin para biriktirin veya eşinizle anlaşmaya bakın o kadar kötü mü
Elaleme göre yaşayan bir ailem var kabul etmezler hiçbir sekilde8 aylık evladınız var, onu da düşünün olur mu ? Eşinizden yana ümidiniz yoksa ailenizi ikna edin, başta istemeselerde ayrılığı, kabullenirler belki zamanla.
Trip atmayın sizde o zaman! Herşeyi esinizden beklemeyin.Aslında hiç kötü biri değil cok merhametli ama doldurusa geliyor fakat kaynanam bunu o kadar caktırmadan yapıyor ki eşim annem ne diyor kimse senin hakkında konusmuyor sen şeytansın her şeyi sorun ediyorsun diyor bana elleriyle yemek yediren adam gitti başka biri geldi bazen okuyup üflediler mi diyorum beklerim onlardan cok cahilce bu düşüncem evet ama aklıma bu kadar değişmesinin başka nedeni gelmiyor ya triplerimden bıktı ya da bilmiyorum mutlu olmak istiyorum diyor ama benim bu şehirde mutlu olmadıgımı biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?