İntiharı düşünüyorum

Bebeğinizi de alın biraz izmir e ailenizin yanına tatile gidin. Kafanızı dağıtın. Belki eşiniz olacak o kişinin de aklı başına gelir. Tek başına hayatını yaşasın bakalım nasıl yaşıyor. Ayrıca psikolojik destek alın. Siz ölürseniz çocuğunuz nedense kızınız diyesim geldi :) babaannesinin eline kalır. Insan kendi tercihlerini yaşar kusura bakmayın . Evlendiyseniz hele de çocuk yaptıysanız artık çekmek zorundasınız

Mutsuz bir anneyle büyümesi de iyi değil ki
Hımm bencilliğin böylesi. Lütfen kendinize gelin. O bebek okula gidip anneciğim diye annelerine sarılan çocukları her gördüğünde tekrar tekrar ölecek. Lütfen bir işe girin, doktora gidin, evi terkedin, boşanın yada başka çözüm yolları arayın. Ölüm bir seçenek değil.

Yaşamıyorum ki böylede
Hiç bişey yapmicaktim ama buna dayanamadim siz suan yaşamıyorum diyorsunuzda siz ölünce o bebek ne olacak o daha kötü olacak bı anne olarak onu ön plana almaniz lazım ya lütfen yapmayın aileniz sizin cektiginizi onemsemıyor sizde cocugunuzun güçlü ol ve o bebeğe en güzel Hayati yaşat ne olursa sun arkasında anne gibi anne olarak dur lutfen

Evet , haklısın .. Her mutsuz olan evladını terk edip gitsin. Herkes anne olamıyor neticede. Diyecek sözüm yok.

Sen mutsuz değil , güçsüzsün. Sığınma mutsuzluğunun arkasına.

Varsa psikolojik bir çöküntü tedavi olursun. Yoksa mücadele edersin.

Umarım fakesindir.

Bebeğim 2 aylıkken gittim tatile o ara anasıyla tek kalınca iyice bi doldurusa geldi sen umrumda değilsin cocuğa et falan diyor yani daha kötü oluyor tatile gidip gelince hepten izmiri bıraktıgım için depresyona giriyorum yani toparlamıyor beni o tatil

Bu tip insanlar kesinlikle senin karin şöyle şöyle yapmış demez. Falanca şöyle yapmış da sonu şöyle olmuş der. Yanı ortaya konuşur. Onun ne demek istediğini anlarsın ama asla ispat edemezsin. O yüzden uğraşmayacaksın. Eşine annen şöyle şöyle dedi deme sakın. Ama sen de aynı taktiği uygula. Kv öyle iyi davran ki eşin dolduruşa gelemesin. Ama esin yokken gözünü oy o kadının. Maalesef bekarken ailelerini takmayanlar nedense evlenince bir düşkünleşiyorlar ki sormayın.

Aslında çocuğa acımasa insan der ki al o zaman çocuğunu bana eyvallah. Şimdi kendin bak. Yarım gün bile dayanamazlar. Madem intihar etmeyi düşünüyorsun açık açık söyle eşine.
Umarım kv bir an önce ebedî tatile çıkar. Allah kurtarsın. Ama psikolojik desteği göz ardı etme.

Tam da dediğiniz gibi oluyor hep başkalarından örnek veriyor meğerse kadın bana laf sokuyormus ben daha yeni idrak ediyorum .safın tekiyim ve sinirime hiç engel olamıyorum malesef dediğiniz seyi yapmaya calıstım ama sinirim cok kötü hemen parlayıverip icimdekini belli ediyorum

O kadında bu rahatlık varken edebi tatile falan cıkmaz ..eşime söylesem ciddiye almaz büyük ihtimalle ya da gülerek oh kurtuluruö senden der

Keşke fake olsam ...o kadar boş beleş insan olsamda buraya böyle bir konu açsam ama değilim fake malesef psikolojim bozuk sinir krizleri geçiriyorum artık

Biraz sabırlı olsanız aslında çok iyi olur ama insan dürüst ise yalancı rolü oynayamıyor maalesef . Içinizdekileri belli etmemeye çalışın.

annesiz çocuklara sor sen onu bir de.sevgi evlerinden birine gitmeni tavsiye ederim oz aman anlarsın annesizliği çaresizliği.annesi olmayanın babası da olmaz derdi benim babaannem de

O kadında bu rahatlık varken edebi tatile falan cıkmaz ..eşime söylesem ciddiye almaz büyük ihtimalle ya da gülerek oh kurtuluruö senden der
Tek çare ekonomik özgürlüğünüzü elinize almak. Inşallah alır da kurtulursunuz.

Zamanla bebegın sana bunları unutturur ınsallah cnm. Sabret duzelir ınsallah

Bir de bu kocalarınıza nasıl bir prens veliaht muamelesi yapıyorsanız tesbite bak gözü açılmış da kendi için yaşayacakmış da
Gözün çıksın diyeceksin
La havle ya rabbi ya
Sizin nasıl gidiyor, görünce merak ediyorum arada? Umarım burada konuştuğunuz gibidir.

Yok psikolojiniz hiç normal değil.
Eşinize kızıyorsunuz ama siz de iyi değilsiniz.
Konuşacak kimsem yok, mutsuzum, vs diye; insan ölmek ister mi ya ??
Bu mudur yanı?
Hepimizin dertleri var..
Millet burda boşanıyor, sığınma evlerine gidiyor, hayat mücadelesi veriyor, iş arıyor, evliliğini kurtarmaya çalışıyor, tutunmaya çalışıyor, terapi alıyor.....
Kısacası çabalıyor bir çözüm bulmak için..
Sizde kolay yoldan ölüm derdindesiniz.
Bence de ölün !!!!
8 aylık bebeğinize biri bakar nasıl olsa..

Şehrinizi değişme imkanınız yokmu, evliliğinizin tüketildiğini söyleyin, birde neler diyor mesela kv ile ne gibi sorunlarınız oluyor da suçu sizde görüyor

Acıdım size , hepimizin sorunları var lütfen kendinize gelin , yavrunuzu düşünün hayatı tepe taklak olacak ek olarak ne yapın edin boşanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…