İntiharı düşünüyorum

Aynı durumdayız ama sabret

Ölmeyi düşünmek yerine önce boşanmayı düşünseniz? 24 yaşındasınız bir evladınız var, ekonomik özgürlüğünüzü kazanabilirsiniz ki ailenizin de size sahip çıkacağını düşünüyorum.

Sanki kendimi okudum. Bana nasıl güzel örnek oldunuz anlatamam .ben bursadayım antepte görüştüğüm biri var. Aile dostu vasıtasıyla tanıştık ailem antep olduğunu duyunca kestirip attı ama ben bir süre görüştüm. Oralarda yanlız ne yaparsın dediler bitirdim görüşmeyi ama 2 gün önce yine konuşmaya başladık.bu yazıyı okuduktan sonra aradım bu iş olmaz ben oralarda yapamam dedim ver engelledim. Allah seninde yardımcın olsun .Ama o bebeğin sensiz ne yapar onu düşün ve pes etme çünkü seni hayata bağlıcak meleğin var. Daha yaşın çok genç bir kaynana ve koca yüzünden hayata küsme bebeğile tadını çıkar herşeyi oluruna bırak.

Aılen haklı kesinlikle gelmemelisin ben geldim be yapayalnızım

Bu sebepten ne ölünür ne boşanılır her evde kaynana derdi vardır allah sağlığınızla sınamasın öncelikle bir kendinize gelin bu sorunlardan uzaklaşın çevrenizde hiç mi bir yaşıtınız komşunuz yok onlarla konuşun mutlaka bir hobi edinin maliyetli olmasına gerek yok şuan hamilesiniz ve çocuk bir yaşa gelene kadar işede giremezsiniz onun yerine yaptığınız hobinizi paraya çevirebilirsiniz hayat devam ediyor herkesin bir şekilde derdi var ve bu yolu siz seçmişsiniz bunun sonuçlarınada bir şekilde katlanmayı öğrenmeniz gerekir

Kafa denginiz yok, 4 duvar arasındasınız diye 8 aylık bir bebeği annesiz bırakıp intihar etmeyi mi düşünüyorsunuz? Eşinizle olan sorunlarınızı da ilave edip çok bencilce bir düşüncede olduğunuzu belirtmek isterim. Ürperdim!

Bebeğini büyütmeye bak , ekonomik özgürlük istiyorsan KPSS mi diyordun otur ona çalış.Çok zor yazmışsın da böyle yaşamak daha mı kolay? Sınav bu yani , en fazla ne kadar zor olabilir ki? Kazananlar nasıl kazanıyor? Ekonomik özgürlüğün olursa bu kadar daralmazsın , en azından bir çıkışın olur.Ailen de arkanda değil.Güçlü ol , gemisini kurtaran kaptandır , unutma.Sana senden başka kimseden fayda yok.

Tayin demissiniz sanirim.esiniz memur, mutlaka o tayin suresi gelir ve cikicaktir sabredin.
Birde esinizin memleketi Antepse tayin oraya nasil cikti.
Normalde dogduyu yerde tayinin cikmasi imkansiz.

İntiharı düşünürsünüz ama bunu yapamazsınız. Çocuğunuz gelir aklınıza. Yazık anasız büyümek ne demek bunu düşünün. Bırak kocanı da anasını da he he de geç . Çocuğuna odaklan . Zamanla da evliliğiniz oturur eşini kendi yönüne çekersin . Bu benim 6..7 yılımı aldıinş seninki daha hızlı olur.. şimdi emekliyordur , yürüycek , bu yaz park ister o çocuk. Git gel hem zaman geçer hemde arkadaş edinirsin . Şimdi biz çayımızı alıp iniyoruz 1 saat akşamüstü :)

bebeğiniz varken ölmek nedir? inadına yaşamalısınız.

ya direkt yazıcam kusura bakmayın bi sidikli kv ile hımbıl oğlu için ölmek nedir?

önce bi psikiyatr ile görüşün sonra boşanın derim. bunun için boşanılmaz diye bir şey yok. intihara kadar gittiyse düşünceniz bundan daha büyük sebep olamaz.

izmirden antepe kültür şoku olmuş tabi ki. adam toz pembe kalıcak sandınız ama işte ah tecrübe. aileniz yuvanız bozulmasın diye öyle diyordur ama bu kadar kötü olduğunuzu bilseler boşanın isterler bence. tekrar konuşun annenizle daha açık olun. en azından ziyaret için gidin bikaç ay kalın. ailenizin yanında olmanız lazım şu dönemde. orda kararınızı verirsiniz

Ayni durum bende de var, ayrıştırma gibi sakın düşünülmesin kesinlikle. Eşim antepli, annesi ablaları aşırı her lafin arkasina düşen, eşimle beni iki dk yalnız bırakmaya gelmeyen, evlendim evleneli sürekli sorun çıkaran tiplerden gerisini sen düşün. Yani bizimkiler mi böyle desem çevreleri de hemen hemen böyle, gelini itip kakmayi, laf sokmayi, gelini ikinci plana atmayi ben bi bunlarda gördüm. Bir iki arkadaşım vardi bekarken antepten bi şekilde yollari geçmiş anlatırdı inanmazdim, diyorum genelleme tabiki olmaz ama bu memleketinde kendine özgü tabulasmis düşünceleri var işte. Özellikle gelinlerin 2.sinif insan muamelesi gormesi gibi...
Sabret çocuğun için, bugün asla olmaz gidemeyiz diyen eşin bi bakmışsın gün gelince senden hevesli başka memlekete gitmeye. Sadece sabir

El kadar bebeğin var intihar falan diyorsun.
Bencillik bitti kendine gel istersen
Hiç mi içiniz titremiyor ya sana muhtaç o küçüçük insana bakarken.
Kaynanan senin semtine taşınacak diye sen ölmek istiyorsun, bebeğinin de mutsuz bi annesi olacağına hiç olmasın öyle mi?
biraz mantık allah aşkına ya..

Ailenizin gelme demesine bakmayın mutlu değilseniz kararlı olun boşanın. Elaleme göre yaşan bir ailem var asla kabul etmez demişsiniz ama bence siz gerçkten boşanmak istemiyorsunuz. Bence biz ne istediğinizi bilmiyorsunuz lohuba depresyonundan çıkamamış gibisiniz hala

Lohusa depresyonundan çıkamamış olabilirsiniz
Yardım alın
Çocuğunuzu alıp ailenizin yanına gidin 10 gün kadar azıcık toparlanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…