İntiharı düşünüyorum

Boşanmaya cesaret edemeyip kendini öldürmeye cesaret etmek... ne biliyim bir doktora görünün. En sağlıklısı bu

Nasıl cesaret ettiniz ve atlattiniz bende cesaret edemiyorum ayrılmaya

Bende cok düşünüyorum intihar etmeyi. Bazen gözümün önüne birden bi kac görüntü geliyor bileklerimi kesmişim ve akan kanla birlikte rahatladığımı görüyorum. Ya da en kolayı yüksek bi binadan atlamak diye düşünüyorum. Ama cesaretim yok işte. Mutsuzluğun dibine batıyorum. Boşanmaya gücüm yok. Hepten içime kapandım.

İntihar edince rahatlamak değil de sonsuz bir azap geliyor benim aklıma o yüzden mevcut durumdan daha iyi olacağını düşünmüyorum. Allah kurtarsın insallah sizi de bi işe giremez misiniz aileniz destek olmuyor mu ?

Çok az insan evlendiğinde eski düzenini devam ettirir. Semt değiştirdim öyle yabancı ki tek başıma markete gitmek içinden gelmiyor bırakın eşi dostu.
Eşinizde be güzel alttan alıyormuş kavgalarda sonra uzatırsanız sıkılır haliyle.
İntihar etmek hiçbiri için çözüm değil lütfen bebeğinizi düşünün anne olmanın bilinciyle yaşayın ve lütfen psikolojik yardım alıp kendi kendinize mutlu olmayı öğrenin.

Sevgili Ebru;
Durumun gerçekten üzücü. Ancak bu durumdan kurtulmak ya da birşeyleri daha iyi hale getirmek senin elinde. Malesef aileni dinlememiş ve taaa İzmir'den Antep'e gelin gitmişsin.
Eşinin ilk zamanlar tahammüllü olduğundan ve sonra değiştiğinden bahsetmişsin. Bunun sebebi büyük ihtimal senin antep'e alışamamandan dolayı sürekli şikayet etmen ve onunda sonunda bundan sıkılması. Bir de aile tarafından dolduruşa getiriliyorsa maalesef bu son kaçınılmaz. Bence sen o çok çok iyi adamı geri kazanmalı ve kendi tarafına çekmelisin. Bunun için ne yapmalısın;

1- Artık sürekli şikayet etmeyi bırakmalısın. Şikayet edince nasılsa bir şeyler değişmiyor. Bu durumda şikayet etmeyi bırakıp eşinle aranı düzeltmeye çalış. Erkekler maalesef sürekli şikayet edildiğinde çabucak değişebiliyorlar.

2- Eşinle aranı biraz düzelttikten sonra kendisine kavga ederek değil anlayışlı bir şekilde sorunlarını anlatabilirsin. Ama ondan hadi hemen İzmir'e taşınalım demesini bekleme. Sonuçta sen bu şartları bilerek Antep'e gelmişsin.

3- Eğer o eski eşini istiyor ve birşeyleri iyileştirmek istiyorsan onu tekrardan kazanmaya çalış. Sonuçta diğer taraftanda sürekli dolduruşa getirilen bir erkekten bahsediyoruz. Eşini kendi yanına çek, şikayetle, triple, kavga ile değil kadın zekanla ona istediklerini yaptırabilirsin.

Bunları bir düşün.. Ama kavga ve tartışmayla sonunuz boşanmaya varır en çok onuda söyleyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…