• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam almalı mıyım

Dedim ya maddi özgürlüğüm yok baba evine dönemiyorum. Esim battı ayrılıp nafaka falan yok yani o yüzden kendi ayaklarımın üzerinde durana kadad devam mecbur
Ee o zaman oturun evinizde belki karşıdaki kadının da durumu öyle söyleyip de ne olacak kocasına siz önce evdekinin kulağını bi çekin de ondan sonra başkasına el atın

Ee o zaman oturun evinizde belki karşıdaki kadının da durumu öyle söyleyip de ne olacak kocasına siz önce evdekinin kulağını bi çekin de ondan sonra başkasına el atın
Karşıdaki kadında aldatıyor.Kadının maddi özgürlüğü yok diye aldatması normal mi yani.Kadınında durumu belki aynı demişsiniz ona istinaden yazdım

Karşıdaki kadında aldatıyor.Kadının maddi özgürlüğü yok diye aldatması normal mi yani.
Aldatsın demedim ki karşıdaki kadını kocasına niye söyleyecek ki ayrılacaksan evdekine cezanı kestikten sonra karşı tarafa söylersin yok yere ortalığı velveleye vermeye gerek var mı hem aldatan kocayla yaşayacak hem de etrafa haber salacak

Aldatan o ben degilim her sey normalmis gibi hayatini yaşıyor.
Bu o kadının ayıbı. Başkalarının ayıbı sizi bağlamamalı diye düşünüyorum. Siz kafayı o kadına taktınız ama kocanız şehir dışındaymış başka birini bulmadığı ne malum. Kadına takılı kalmak yerine enerjinizi kendi hayatınızı iyileştirmeye harcayın. O kadının iyiliğinin de kötülüğünün de size hiçbir faydası olmayacak

İçin rahatlayacaksa yaz eşine gitsin adamın da bilmeye hakkı var kadının da yaptığının sonuçlarını yaşamaya.

Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Ben bu kadını buldum. Eşini buldum. Sizce msj atmali miyim esine ?

Okadar gururluysan eşini affetmezsin.

Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Ben bu kadını buldum. Eşini buldum. Sizce msj atmali miyim esine ?
Eşini affediyorsun ama kadından intikam almayı dusunuyorsun . O daha kolay değil mi . Öyle madem hırsın geçmedi boşa kocani

Back
X