Ipleri onun eline vermek istemiyorum .

Is başvurusu yaptım referansima olumlu oldu dendi ama kurumdan bana henüz dönüş yapılmadı

Ne biliyor musunuz? anneniz eşinizi şımartmış. İstediğin gibi davran ben arkandayım gibi bir imaj çizmiş eşinize karşı. Annenize sizi şikayet ettiğinde tersleseydi o zaman bu kadar şımaramazdı. Kısacası sizi sahipsiz bulmuş

Babam da annemde çok düşkündür bana . Hele babamın benim içi dünyayı yakacağını bilir. Madride manevide babam her zaman arkamdadır. Şu mont olayını duyduğu an 5 6 montu alır gelir eve her ay bana evlenmiş olmama rağmen harçlık verir . Oyleki eşimin borçlarına bile ödemede yardım eder. Annem de yarın bir gün siz birbirimize yaptıklarınızı unutursunuz benim söylediklerimi bahane eder sana minnetle vurur diye susar okşa oda bilir benim hakkı olduğmu

Bence Dediğini yapmayacaksın tabi ki.. Mantıklı şeyler söylese tabi ki yapman lazım da hizmetçi misin sabah kalkıp ekmek alacaksın, kahvaltısını hazırlayacaksın falan.. Benim bildiğim ekmeği erkek alır en azından bizde öyle.. Evli olduğum sürece çıkıp bir kez ekmek almadım.. Kahvaltıyı da kalkıp birlikte hazırlarız.. Yani kahvaltı benim ya da eşimin görevi şeklinde olmaz bazen ben kalkmam o hazırlar bazen de ben hazırlarım ama genelde birlikte hazırlarız.. Olması gereken de bu.. Neyse ben size asıl sorunun nerede olduğunu söyleyeyim çok net çünkü.. Siz çalışmıyorsunuz diye eşiniz size saygı duymuyor.. Dışarı çıkmana, alışveriş yapmana falan o yüzden laf ediyor.. Sorunun temeli bu.. Bence bebekten önce en kısa zamanda kendinize uygun bir iş bulmanız lazım.. Bazı adamlar böyle maalesef çalışmayan kadını sanki birşey yapmıyor ve hiçbirşeye hakkı yok gibi görüyor.. Benim de düşüncelerim bu şekilde..

Hayatınızı ne kadar rahat ipotek altına almasına izin vermişsiniz.
Siz ipleri vereli çok olmuş. Üstüne birde çocuk yapmak için uğraşıyorsunuz.
Aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz.
Bir ekmek alacak paranızın bile olmadığı bir evlilikte köleden farkınız yok.
Sizi üzmek istemezdim ama gerçekleri görmeniz gerekir.
Aman kavga çıkmasın, aman öyle olmasın diyerek kendi hayatınızı nasıl yok sayıp yok sayılmasına müsaade ediyorsunuz?
Böyle evlilikler eskiden vardı da devir değişti.
Hayatınıza yazık vallahi.

Son düzenleme:
İstisnalar olabilir

Zaten kabullenip oturmuşunuz ki bu kadar rahat davranıp sizi takmıyor. annenize kadar aramaya cüret ediyor. Çocuktan önce bu sorunu halletmeniz daha doğru olmaz mı?

Bu adamı çekişmeli bosayacaksin. Paraisna kiyamiyor ya ahh eşimi gördüm valla ben çok pişmanım beklediğim için. Şimdi ki aklım olsa asla durmazdim

Kocam salmadı, annem koymadı. Beş yaşında mısınız? En son 18 yaşında birinden izin istedim. Üstelik böyle bir adama zorla çocuk yapıyorsunuz. Tüp bebek için uğraşmaya değer mi? Bu kadınlarımız ne zaman akıllanacak? Tüp bebek diyene kadar iş demeniz lazım. Bir işe girin çalışın. Terbiyesiz adam yaa hem ekmeği akşam zıkkımlansın hem de size kızsın . Farkında mısınız bütün bunlar siz mont almayın diye oluyor. Sizden bir mont esirgeyen adam çocuğa bakar mı? Aklınızı başınıza alın. Geç olmadan mümkünse

Başlığa istinaden yorum yapıyorum iplerin zaten onların elinde, annenin ve eşinin.

Madem bi artistlik yaptın evden çıktın yahu annene ne gidiyorsun avmye gitsene, tribi bile korka korka atıyorsun, ölçülü bi şekilde sınırlarımı zorlarım, en fazla üç ev öteye giderim diyorsun.

Bu adama çocuk vermek için bu canhıraş çaba neden? Neden yani? Çok mu mükemmel genleri var eşinizin?

Bu adama çocuk vermek için bu canhıraş çaba neden? Neden yani? Çok mu mükemmel genleri var eşinizin?

Adam bencil ve cimri olmasına rağmen özünde iyi bir insanmış. Çelişki dolu bi kişilik şahsen ben sevdim, iyilik de kötülük de var böyle entrikalı muhafazakar filan

Adam bencil ve cimri olmasına rağmen özünde iyi bir insanmış. Çelişki dolu bi kişilik şahsen ben sevdim, iyilik de kötülük de var böyle entrikalı muhafazakar filan
Ben zaten hiç kötüsüne denk gelmedim ki. Hepisi özünde iyi.

Annemlerle avm ye gidecektik gittim kanunları alayım ben gidene aramış annem yok gitmeyelim dedi kalktım gittim durağa ben gidicem dedim annemde pesimden yalvar yakar geldi gel bi köylük olmasın beni dinle falan bende döndüm şeker hastası üzmek istemedim

Alt tarafı avmye gidiyorsun annen neden sığınma evine yerleşme talebin varmış gibi tepki veriyor. Seni resmen o da manipüle ediyor psikolojik şiddetiyle. Tatsızlık çıksın ki adam bi desturlansın, emir eri gibi davranıyor sana. Zaten annenden bu yüzü bulduğu için seni eziyor.

Ne güzel iş başvurusu yapmışsınız umarım olumlu sonuçlanır. Ben eşinizin saf kötü bir insan olduğunu düşünüyorum. Onun düzelmesini beklemeyin, hiçbir zaman düzelmeyecek. Sizi hep kölesi olarak görecek. Lütfen bu adamdan çocuk yapmayın. Hayatınızın en büyük hatası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…