İrademe hakim olamıyorum!

zaten beynimizin de ihtiyacı var ama ben fazlaca tüketiyorum hemde ne fazla dediğiniz gibi yapmaya gayret edicem teşekkür ederim ^^

zaten beynimizin de ihtiyacı var ama ben fazlaca tüketiyorum hemde ne fazla dediğiniz gibi yapmaya gayret edicem teşekkür ederim ^^

Boyun kilon gayet normal aslinda, bence saglikli drumdasin. Lakin genel anlamda saglik icin islenmis gidadan, ambalajli seylerden yememeyi aliskanlik haline getir, sevgiler :)

Boyun kilon gayet normal aslinda, bence saglikli drumdasin. Lakin genel anlamda saglik icin islenmis gidadan, ambalajli seylerden yememeyi aliskanlik haline getir, sevgiler :)

Deniycem ve inanıyorum başarıcam. Hatta denemek ne kelime öylede yapıcam. Teşekkürler ^^

Bende çayı şekersiz içerim kolayı ise eve girdiğinde ya 1 bardak ya da çok az içerim. Ama sorunum tekrar söylüyorum çikolata türü. Onlara hayır diyemiyorum.. Bisikletim ise çalındı bende bisiklet sürmeyi spor olarak değil eğlence olarak görürüm. Dedim ya bir çikolatayı bıraksam o zaman rahatım.. Bende limit koyarım o zaman işe yarar umarım ^^ Teşekkürler ^-^

kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi. şu an bu yazıyı yazarken börek ve tatlı yiyorum. ama bigün zayıflıcam.(inşallah)

Evet bendede oluyor ara sıra böyle şeyleri okurken bi elimde tatlı bir pişmanlık duygusu.. Umarım zayıflarım diyorum. Laf var icraat yok kısacası

bir diyetisyen yardımıyla hem kilolarından kurtulursun hem de zayıf kalmayı sabitlemiş olursun. bir uzmandan yardım almak sağlık açısından çok önemlidir :) kolay gelsin

bir diyetisyen yardımıyla hem kilolarından kurtulursun hem de zayıf kalmayı sabitlemiş olursun. bir uzmandan yardım almak sağlık açısından çok önemlidir :) kolay gelsin

Küçük bir yerde yaşıyorum ve devlet hastanesinde diyetisyen yok ayrıca özel diyetisyen için de şu an maddi durumumuz yeterli değil. Böyle bir sorunda olduğu için buraya danıştım yoksa burada neden kalayım diyetisyen yardımı alırdım tabii ki ^^

kusura bakma tahmin edemedim doktor olmadığını. kötü amaçla yazmamıştım ki.

il merkezine veya yakın başka bir şehre de gidebilirsin bence. kendi kendine bir şeyler yapman güzel tabi ama bilmeden yanlış bir şey yapabilirsin. sonuçta doktorlar önce tiroid kolesterol demir eksikliği gibi testler yapıyorlar. tabi bu benm görüşüm. umarım istediğin her şey en kısa zamanda gerçkleşir.

Hayır kesinlikle kötü amaçla yazmadığınızı biliyorum. ''^^'' bu ifade benim için en büyük samimiyet göstergesidir :) Benim görüşüm internetten doğruluğuna inandığım bilgilerlede zayıflayabilirim fakat çikolatayı çıkarsam sağlıklı besleniyorum olur. Ama çıkarırsam Ve çıkarıcam da sizin verdiğiniz destek ve kararlılığımla

o zaman 1 2 tavsiyede bulunayım çünkü sen doktora gitmeyecek gibi duruyorsun annemi götürdüğüm diyetisyenin söylediklerini yazacağım ben diyetisyen değilim

öğünlerinin her zaman aynı saatte yemelisin. güne erken başlamalısın. kahvaltıda omlet kızartma gibi ağır yiyecekler olmamalı. 1 haşlanmış yumurta biraz az yağlı veya yağsız peynir 3 4 tane zeytin. yarım domates 1 salatalık. 2 dilim tam buğray veya çavdar ekmeği. ara öğün olarak 4-5 badem 1 elma.öğlen sebze yemeği veya halanmış et yemeği. yoğurt. 1 dilim ekmek. akşam yemeğine kadar 2 ara öğün olması gerekir. 1 i meyve diğeri yoğurt veya süt. tabi bunlar da az yağlı veya yağsız olmalı. akşam yemeğinde de öğlenki gibi haşlama et veyaz yağsız sebze yemeği. 1 dilim ekmek.

akşam 7 den sonra mümkünse bir şey yeme. açlık krizine girersen meyve veya yarım kase yoğurt yiyebilirsin. haftada 1 kilo vermeyi hedefle çünkü daha fazlası sağlığına zararlı

Oyy yavrum benim ya

Ablacım ergenliktesin, abur cubura düşkün olman bu yüzden.
Sen ne kadar kendini zorladıkça vücudun o kadar direnecek. Az miktarlarda tüket..Tarçın şeker isteğini kontrol eder, suyun içine çubuk tarçın koy gün boyu tüketmeye çalış..

Ve en önemlisi spor..Senin yaşlarında ben 5 senelik voleybolcuydum..26 yaşına kadar da voleybol hayatım sürdü klüpte..
Mutlaka bir şeylere yazıl..Şimdiki eğitim sistemiyle çocuklar yarış atına döndü, biliyorum zor ama yine de bir aktiviteye zaman ayırmaya çalış..

Çook teşekkür ederim ^^ Ve evet doktora gitmiycem Hem gidemem hem de yarım saat nasihatlarını dinlemek beni daha çok çikolataya yöneltiyor ^-^

Ben zaten voleybolcuyum ablacım 3 yıldır 90 kilodan bunun yardımıyla da indim İşte bir yanım çikolata düşmanım bir yanım çikolata sevdalısı nevrim döndü o çikolata gittimi yağlarda gitti beni iyice gaza getirdiniz teşekkür ederim

Süper..Tam gaz devam voleybola..Bırakmak yok..Çikolata tam anlamıyla gitmesin..Arada şımartırsın kendini :)
178 miş boyun, orta oyuncusundur sen :)

Süper..Tam gaz devam voleybola..Bırakmak yok..Çikolata tam anlamıyla gitmesin..Arada şımartırsın kendini :)
178 miş boyun, orta oyuncusundur sen :)

hayır.. solak olduğum için smaçörlükte ilerliyorum bu günden itibaren çikolata kararıyla yenilecek nokta !

Ne güzel tam yaşının kızısın :)Hareket etmek istiyorum hemen yoruluyorum falan çok tatlı yaBence işe annenle konuşmakla başla ablanlada konuş oda ikna etsin eve abur cubur yerine meyve alsın..Spor yapmak istiyorum kilo almak istemiyorum beni zorlama sonra yiyince üzülüyorum de annene...İlk başta canın abur cubur cektikce meyve ye özellikle mandalina ve elma..Sonra vücut alısıyo..Bence diyet yapmana gerek yok abur cuburu kesince zayıflarsın hoplayıp zıplamaya devaam et tatlım :)

İltifatlar için teşekkür ederim Annemle sayısız kes konuşmama rağmen annem dediğim dedik devam etti.. Ablamda çok çikolata yiyor fakat hiç kilo almıyor arkadaş Ablamda annemle beni zorlamaması için konuşuyor fakat o da çikolata yiyip kilo almayınca işte Benim psikoloji allak bullak sonra bu çocuk atarlı ergen Bende %90 kesin kararlılık oluştu yaa hepinize çok teşekkür ederim ablalarım nasılda yardımcı oldunuz çok saolun

kisama canim avatarina bayildimmmm, laf aramizda bendensin simdi söyle bakalim bana kimleri dinlersin ?

kisama canim avatarina bayildimmmm, laf aramizda bendensin simdi söyle bakalim bana kimleri dinlersin ?

her metal türünden grupları saygıyla dinlerim ayrımcılık yapmadan. ama en çok dinlediklerim black sabbath pantera pentagram metallica motörhead slikpnot gun s roses megadeth him vb...

Metallica ?
Slayer ?
Kreator ?
Iron Maiden ?
Bunlar benimkilerdi senin yasindayken ama simdi klassik müziklere gecis yaptim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…