- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
Merhaba bende diyetteyim.leslie yapmak istiyorum ama bir türlü videoları indiremedim,evde internetim olmadığı için indirmeden yapamam.rica etsem sizde varsa bana gönderebilir misiniz?
Haftada 4 gün yapıyorum. Diyetteyim bende 5 gün oldu. 2 kio vermişim. :) Darısı başına canım.
Merhaba bende diyetteyim.leslie yapmak istiyorum ama bir türlü videoları indiremedim,evde internetim olmadığı için indirmeden yapamam.rica etsem sizde varsa bana gönderebilir misiniz?
çok memnun olurum canım ya..birkaç kişi bazı programlar önerdiler ama şirket bilgisayarı olduğu için indiremiyorum birşey olur diye.Canım bende indirmedim, online yapıyorum. Bir bakayım akşam, indirebilirsem, gönderirim sana.
çok memnun olurum canım ya..birkaç kişi bazı programlar önerdiler ama şirket bilgisayarı olduğu için indiremiyorum birşey olur diye.
güzel haberlerini bekliyorum
Aah ah canim benim senden yas buyugum ama ben de su irade meselesini yapamiyorum. Bu soruna bir cozum bulan nolur bana da soylesin. Az once acim diye bes alti tane kurabiye yedim.halbuki iki de yetmeliydi. Ama budamak nasil birseyse doymuyor. İrade o esnada felce ugruyor.Merhaba.. Benim yaşım 15.. Bu siteye ablamda üye. Ondan görüp bende üye oldum.
Ben eskiden beridir kilo vermeye çalışıyorum. Bundan 2-3 yıl önce neredeyse 90 kiloya varmış ve şu anki boyumdan birkaç santim kısaydım. Bir gün karar verip azimle diyet yaptım. Nasıl yaptım bende bilmiyorum 63 e kadar inmiştim 2 ay öncesine kadar ve şuan boyum 1.78... Hem annemin zorlamaları hem de benim iradesizliğim sonucu 68-69 a kadar çıktım. Ablam zayıfladın diyor ama zayıflamadım okul pantolonum bile daraldı. Ve en önemlisi irademe sahip olamıyorum!.. Çok fazla şeker-çikolata tüketiyorum ve duramıyorum.. Haftada bir gün antrenmana gidiyorum evde 10 dakika kendi çapımda spor yapıyorum ama yediklerim yüzünden hiç faydası olmuyor. Ne olur ablalarım bana önerilerde bulunun nasıl zayıflayabilirim nasıl irademe sahip çıkabilirim.. Hızlı kilo vermek istemem hemen geri alacağımı biliyorum ama şekeri bırakırsam da hemen kilo vereceğimi de biliyorum. Size ihtiyacım var lütfen yardım edin..
bende dikkat ediyorum yediklerime,hazır gıdaları bıraktım.bal&kaymak da yedim.spor çok az yaptım ama yine de 1 haftada 1 kilo verdim.bir de leslie yapsam neler olur nelerRica ederim :) Valla 5 günde 2.5 kilo verdim sayesinde. Yılbaşına kadar 5 kilo daha vericem, koydum kafaya. Ben yediklerime de dikkat ediyorum. Daha doğrusu her şeyi evde yapıyorum. Börek bile yedim ama kendim yaptım. Bence dışardan yemek yemeyip, spor yapılınca gidiyor kilolar, bilgin olsun seninde.
bende dikkat ediyorum yediklerime,hazır gıdaları bıraktım.bal&kaymak da yedim.spor çok az yaptım ama yine de 1 haftada 1 kilo verdim.bir de leslie yapsam neler olur neler
1.78 boya 63 kilo çok fazla demiş herkes..... benim 1.60 boya 64 kilo...( ühühühhühü.... şuan bir gerçek kafama dank etmiş durumda.... intihar mı etsem ne yapsam acaba
Aynen katılıyorum heee bende 168 boyla 73 kgyum konu açsaydım demekki banada top derler herhalde kknın ince narin hanımları ayol o boya 63 kg gayet normal sadece şekerli ürünleri fazla kaçırma konu sahıbi bal gibi olursun bide küçük çoçuklar bizden daha iradeli geçen test ettim 3 yaşındaki kızım makarna yedi arkadan kek koydum tabaga yemedi yesene aşkım sevdiğin kakaolu kek dedim çık dedi ben tokum yemem dedi geri çevirdi anacığı olarak ondan utandığımdan yemedim bende aynen 9 yaşındaki oğlumda öyle tokum diye en sevdiği şeyleri bile geri çeviriyo keşke bizde hayır demeyi bilsek çin ordusu gibi gezeriz çıtı pıtıBen anlayamdim cidden bu topikte bunu yazanlari, 1.78 boya 63 kilo nasil fazla olabilir ki? 1.70 boya 63 kilo normal, 1.78 bir insan 63 kgsa zaten zayif gorunur.
Kiskanckiz, sen gonullerin sultanisin, 80 kg olsan bile senin yerin ayrihafiyelik yaptigin, ksikanclik yaptigin zamanlari sporla degerlendirseydin olimpik atlet bile olurdun Soyle bir fikrim var : kafana kiskanc dusunceler geldiginde spora yonel, vallahi 1 haftada dal gibi olursun.
Sürekli kilo verip alırsan bunlar sana çatlak olarak döner.
Ben anlayamdim cidden bu topikte bunu yazanlari, 1.78 boya 63 kilo nasil fazla olabilir ki? 1.70 boya 63 kilo normal, 1.78 bir insan 63 kgsa zaten zayif gorunur.
Kiskanckiz, sen gonullerin sultanisin, 80 kg olsan bile senin yerin ayrihafiyelik yaptigin, ksikanclik yaptigin zamanlari sporla degerlendirseydin olimpik atlet bile olurdun Soyle bir fikrim var : kafana kiskanc dusunceler geldiginde spora yonel, vallahi 1 haftada dal gibi olursun.
canım sen bi genç kızsın dış görünüşüne de önem vermen gerekiyor, öbür türlü zaten formunu olması gerektiği gibi koruyamazsın içinden gelen bi istek olması lazım. sağlıklı olmak da cabası tabiki. neyse ki boyun uzun kiloyu kaldırıyosun ama buna güvenip de çok kilo alma çünkü boyu uzun insanlar aşırı kilolu olunca da dev gibi oluyolar artı bel boyun fıtığı hastalıkları ileride onlarda daha çok görüülüyor bence genç yaşında bunları engellemek için çaba sarf et. çikolata yemeden duramıyo musun günde 1 yerine 1 çikolataya düşür sonra onu da azalt kendine ödül ver yani ama her gün her aat yersen bu ödül deği l rutin olur
su benim aşkım zatenseker cikolata canin istediginde kuru incir ye mesela,o kadar tatli ki o sonrasinda baska bi tatliyi istemezsin guzelim.bi de bol bol su ic.o yaslarda insan suyun nekadar onemli oldugunun farkina varmiyor.
FİTTİNGO diye bi site var kalori sayımı ile zayıflayabiliyorsun üstelikte kalıcı oluyo ben o site ile baya kilo vermiştim. kendine günlük kalori limiti belirliyosn yediğin içtiğin günlük yaptığın sporların hepsini günlük sisteme giriyosun hem motivede kolay oluyo bence dene.
bence bu yaşta çok fazla kilonu kafaya takma. ergenlik döneminde hormonların da etkisiyle kilo alınabiliyor. Zaten yaşın küçük, enerjin varken her gün spor yap. Olmadı hızlı tempo yürüyüşler yap ve bol su iç. Akşam sekizden sonra hiçbir şey yeme. Gerisine çok fazla takılma. Zamanla kendiliğinden zayıflarsın.
Aynen katılıyorum heee bende 168 boyla 73 kgyum konu açsaydım demekki banada top derler herhalde kknın ince narin hanımları ayol o boya 63 kg gayet normal sadece şekerli ürünleri fazla kaçırma konu sahıbi bal gibi olursun bide küçük çoçuklar bizden daha iradeli geçen test ettim 3 yaşındaki kızım makarna yedi arkadan kek koydum tabaga yemedi yesene aşkım sevdiğin kakaolu kek dedim çık dedi ben tokum yemem dedi geri çevirdi anacığı olarak ondan utandığımdan yemedim bende aynen 9 yaşındaki oğlumda öyle tokum diye en sevdiği şeyleri bile geri çeviriyo keşke bizde hayır demeyi bilsek çin ordusu gibi gezeriz çıtı pıtı
Şekerden vazgecemıyorsan onun yerine başka bıseyler bul..
Meyveli yoğurt
Kuru meyveler
Muzlu sut veya cılekli
Tarcınlı sut veya yoğurt..
Çıkolata olaraksa abartmadan bitter..
1.78 boya 63 kilo çok fazla demiş herkes..... benim 1.60 boya 64 kilo...( ühühühhühü.... şuan bir gerçek kafama dank etmiş durumda.... intihar mı etsem ne yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?