- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi ferayfusun87
-
Kadını ne kadar çok gömmüşsünüz.
Abartmayın isterseniz.
Üslubu yanlış olabilir ama samimilermiş zaten her zaman ismiyle sesleniyorlarmış birbirlerine.
Konu sahibinin üslubu yanlışsa adamınki daha berbat
Kağıtları atmak filan nedir? Rahatsız olduysa güzelce söyleseymiş
''Telefonu bırak da buraya bak'' cümlenizden dolayı tepki vermiştir muhtemelen, iğneleyici ve rahatsız edici bir cümle olmuş. Hani adama bir kaç söylersiniz yapmazsa kurulabilecek bir cümle ama daha ilk çağırmada söylenmesi hoş olmamış.
Adamın tavrına zaten söyleyecek söz bulamıyorum, terbiyesiz o kağıtları kafasına çalsın yere atmak yerine..
Bu kadar ağır eleştirmeye gerek var mı evet hatalı konuşmuş ama ali de abartılı tepki vermiş. Ağlanacak birşey yok sakin ol. Müsait bir zaman da durumu izah et hatanı belirterek onunda hatalı olduğunu söyle tatlıya bağlayın. Bu arada mesafe çok iyidir tavsiye ederim.
Karsilikli hata var.;Bu olayin ustune gitmeyin daha fazla.Bundan sonra da daha mesafeli,profesyonel ve saygi cercevesinde iletisim kurun insanlarla.
Bir de cok hassassiniz sanirim.Hayat cok zor gecer boyle her seyde gozyaslarina bogulursaniz.
Bu adam icin de gecerli saygisiz insan cok.Kendinizi onlara karsi korumaniz lazim.Bu kadar etkilenmeyin
Mesafe sadece hanım bey diyerek olmaz. Bir iş söylerken Ali bakar mısın müsait misin dersin her şakaya gülmez herkese şaka yapmazsın. Kusura bakma sende bilirsin burada ifade edemedim. Mesafe gerçekten iyidir. Ben altlarımlada üstlerimlede hep böyle oldum. Ama hepte yakın oldum yemeğede çıktık oyunda oynadık. Sen üzülme sakinleş kendini alinin yerine de koy. Kolay gelsin canım.Bizim işyeri böyle canım 23-35 arası genç jenerasyon hep arkadaş kanka. Akşamları eğlenmeye felan gidiyorlar yemeklere gidiyorlar arkadaş grupları oluşuyor. Mesafeli olsan da göze batarsın olumsuz yönde. Yani kendi jenerasyonum birine hanım bey dersen komik duruma düşersin.
" yenisin bayansın "
31 yaşındayım ondan 6 yaş büyüğüm . Daha önce başka kurumdaydım yıllardır çalışıyorum.
Bir de bayan olmak 2. Sınıf insan olmak mı ? Erkekleri pohpohlamalı mıyız bu yüzden?
ben şişman kız istemem sevmem şişkoyu. Cinsellik önemli işte bu konuşmalarda ortamı terketmelisin. Masana işine bakıp hiç tepki vermemelisin. Benim düşüncem tabi.Beni anladınız çok teşekkür ederim.
Evet aramızda samimi muhabbet var ve birbirimize ismimizle hitap ediyoruz. Bizim işyerinde bizim genç jenerasyondaki herkes ismiyle hitap eder birbirine ve arkadaşlık Kankalık kurarlar, akşamları grupça eğlenmeye felan giderler. Herkes bi takılmış bey bey hanım hanım!! Tabi ki amirinize bey hanım deriz. Ams genç jenerasyon kanka oluyor. Bizim işyerinin dinamikleri de Budur !! İlla her işyeri aynı mı olmalı !!
Dediğim gibi samimi muhabbetimin olduğu biriydi, hatta " ben şişman kız istemem sevmem şişkoyu. Cinsellik önemli " falan bile dedi odada herkesin içinde ve şok olmuştum. Grupça akşam yemeğine dışarı falan gittik.
Peki sizce napayım içim soğumuyor hazmedemiyorum bana yol gösterin , amirime çıtlatayım mı sizce ????
" yenisin bayansın "
31 yaşındayım ondan 6 yaş büyüğüm . Daha önce başka kurumdaydım yıllardır çalışıyorum.
Bir de bayan olmak 2. Sınıf insan olmak mı ? Erkekleri pohpohlamalı mıyız bu yüzden?
Beni anladınız çok teşekkür ederim.
Evet aramızda samimi muhabbet var ve birbirimize ismimizle hitap ediyoruz. Bizim işyerinde bizim genç jenerasyondaki herkes ismiyle hitap eder birbirine ve arkadaşlık Kankalık kurarlar, akşamları grupça eğlenmeye felan giderler. Herkes bi takılmış bey bey hanım hanım!! Tabi ki amirinize bey hanım deriz. Ams genç jenerasyon kanka oluyor. Bizim işyerinin dinamikleri de Budur !! İlla her işyeri aynı mı olmalı !!
Dediğim gibi samimi muhabbetimin olduğu biriydi, hatta " ben şişman kız istemem sevmem şişkoyu. Cinsellik önemli " falan bile dedi odada herkesin içinde ve şok olmuştum. Grupça akşam yemeğine dışarı falan gittik.
Peki sizce napayım içim soğumuyor hazmedemiyorum bana yol gösterin , amirime çıtlatayım mı sizce ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?