- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.532
- 408
- Konu Sahibi ferayfusun87
-
Şu ünlemlerden bile üslubunuz anlaşılıyor. Gerçek hayatta da böyle cazgırsanız aldığınız tepki müstahak olmuş diyebilirim. Adam da bıktı demek.Nası yok verdiğim evrakı yere attı !!! Devletin işi bu şahsi işim değil ki
Erkek olmasi ile zerre ilgisi yok.buradaki üyelerin çoğu aşağılık kompleksine sahip, evrak fırlatan kişi kadın olsaydı tepkiler çok farklı olurdu eminim (itiraz etmeyin hemen ,ben söylediklerinize değil bu sitedeki gözlemlerime inanırım) . ayrıca modern gelişmiş toplumlarda kadının karşısındaki erkek olduğu için pısıp susması değil erkeğin centilmen olması beklenir.centilmen olmayacaksa bile iş arkadaşına en fazla seni ne ilgilendirir diyebilir. kızın söyledikleri 1'se adamın yaptıkları 1000.
ayrıca rica edeceğim erkeklere karşı böyle aşağılık kompleksine sahip olmayın,sırf erkek oldukları için haşa onları tanrı gibi görmeniz çok ezikçe duruyor
Dediğim gibi samimi muhabbetimin olduğu biriydi, hatta " ben şişman kız istemem sevmem şişkoyu. Cinsellik önemli " falan bile dedi odada herkesin içinde ve şok olmuştum. Grupça akşam yemeğine dışarı falan gittik.
Hahahahahahaburadaki üyelerin çoğu aşağılık kompleksine sahip, evrak fırlatan kişi kadın olsaydı tepkiler çok farklı olurdu eminim (itiraz etmeyin hemen ,ben söylediklerinize değil bu sitedeki gözlemlerime inanırım) . ayrıca modern gelişmiş toplumlarda kadının karşısındaki erkek olduğu için pısıp susması değil erkeğin centilmen olması beklenir.centilmen olmayacaksa bile iş arkadaşına en fazla seni ne ilgilendirir diyebilir. kızın söyledikleri 1'se adamın yaptıkları 1000.
ayrıca rica edeceğim erkeklere karşı böyle aşağılık kompleksine sahip olmayın,sırf erkek oldukları için haşa onları tanrı gibi görmeniz çok ezikçe duruyor
Erkek olmasi ile zerre ilgisi yok.
Baba birisi konu sahibi gibi hitap etse bende sanane derim.
Nasıl "böyle" konuşursun kısmındaki "böyle" saygısız bir üslup yalnız. Kadınlar karşısındakiyle saygılı, kibar konuşmalı anlamı çıkıyor buradan. Gereksiz duyar timeSadece sana ne dememiş'' evrak fırlatmış''. Evrak fırlatmak ile sana ne demek çok farklı şeyler . Ayrıca birkaç kişi sen kadınsın o da erkek ,bir erkek karşısında nasıl böyle konuşursun demiş.dikkat edin iş arkadaşın değil ''erkek''
buradaki üyelerin çoğu aşağılık kompleksine sahip, evrak fırlatan kişi kadın olsaydı tepkiler çok farklı olurdu eminim (itiraz etmeyin hemen ,ben söylediklerinize değil bu sitedeki gözlemlerime inanırım) . ayrıca modern gelişmiş toplumlarda kadının karşısındaki erkek olduğu için pısıp susması değil erkeğin centilmen olması beklenir.centilmen olmayacaksa bile iş arkadaşına en fazla seni ne ilgilendirir diyebilir. kızın söyledikleri 1'se adamın yaptıkları 1000.
Valla bana da bu tavırla söyleseniz ben de yüzünüze çarpardım, sonuçta siz onun amiri değilsiniz ve bu şekilde evrakları masasına atıp iş buyuramazsınız, ancak yapmanız gereken iş ile ilgili kafa kafaya verip organize edebilirsinizkızlar günaydın ben çok kötüyüm bana birşey diyin lütfen lütfen ağlamak üzereyim.
Ben kamuda çalışıyorum çalıştığım birimde 2 farklı amir var ben 1. Amirle, odadaki diğer 3 kişi ikinci amirle çalışıyor. Ama işler bazen koordineli olmayı gerektiriyor.
Amirim bana evrak verdi ve koordinasyon sende dedi. Odada 2 kişi izinli, 25 yaşındaki erkek oda arkadaşımla ben varız. Ben fotokopi çektim evraktan ve yanına gidip " Ali" diye seslendim. Baktım oralı değil telefonla whatsappta takılıyor. " ya 2 dakika telefonu bırak da buraya bak" dedim evrağa masasına koydum, Ali verdiğim evrağı yere fırlattı ve " ne biçim konuştursun sana ne benim telefonumdan" diye bağırdı şok oldum kalakaldım ve iş bu diye gevelerken Ali hala sana ne falan diyordu rezillik çıkmasın istemedim masama geçtim ama ağlamak üzereyim kendimi çok berbat hissediyorum napayım kızlar hazmedemiyorum kendi amirimle mi konuşayım sizce ?
Amirinize niye citlatiyorsunuz hiç anlamadım. yapmicam dememiş bisey dememiş senin tepkine tepki vermiş. Amir sizin öğretmeniniz değil ki orada bana boyle yaptı diyip şikayet edesin. Is arkadaşınızla konuşun durumu o kadar niye uzatiyorsunuzSizce amirime çıtlatayım mı ?
Nasıl "böyle" konuşursun kısmındaki "böyle" saygısız bir üslup yalnız. Kadınlar karşısındakiyle saygılı, kibar konuşmalı anlamı çıkıyor buradan. Gereksiz duyar time
Nasıl "böyle" konuşursun kısmındaki "böyle" saygısız bir üslup yalnız. Kadınlar karşısındakiyle saygılı, kibar konuşmalı anlamı çıkıyor buradan. Gereksiz duyar time
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?