İş arkadaşının Terbiyesizliği :(((

Bence siz ona kusura bakma acil ve yoğun olunca elim ayağıma dolaştı deyip kibarca bütün işi eline verebilirsiniz .
Bende özel sektördeyim rica kipleri ile konuşunca daha olumlu tepki alırsın.
Biri bana sizin yaptığınız gibi yapsa bende tersini yapardım.tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır ya o hesap.

Ben iş arkadaşınızdan ziyade hatayi sizde buldum.
Üslup önemlidir hanımefendi. Telefonu bırak da buraya bak cümlesini ancak çok samimi dostlarınıza kurarsınız, iş hayatında böyle şeylere yer yoktur.
31 yaşında olmanız bir şeyi değiştirmiyor hatta arkadaşınızın amiri bile olsaniz bu sekilde konuşmamalısınız.
Yoksa cevabınızı kötü şekilde alip aglamakli olarak masaya oturursunuz her seferinde.

Is yerinde her zman resmi olmakta fayda var.
O erkek kişisi çok terbiyesizlik yapmış o da ayrı mevzu ağlamak yerine ağzının payını ver

Bir de benden küçük demişsiniz ama sizden 20 yaş küçük bile olsa iş ortamında bey demek zorundasınız. Yoksa böyle "sanane" diye haklı bir tepki alırsınız.

buradaki üyelerin çoğu aşağılık kompleksine sahip, evrak fırlatan kişi kadın olsaydı tepkiler çok farklı olurdu eminim (itiraz etmeyin hemen ,ben söylediklerinize değil bu sitedeki gözlemlerime inanırım) . ayrıca modern gelişmiş toplumlarda kadının karşısındaki erkek olduğu için pısıp susması değil erkeğin centilmen olması beklenir.centilmen olmayacaksa bile iş arkadaşına en fazla seni ne ilgilendirir diyebilir. kızın söyledikleri 1'se adamın yaptıkları 1000.

ayrıca rica edeceğim erkeklere karşı böyle aşağılık kompleksine sahip olmayın,sırf erkek oldukları için haşa onları tanrı gibi görmeniz çok ezikçe duruyor

Erkek olmasi ile zerre ilgisi yok.
Baba birisi konu sahibi gibi hitap etse bende sanane derim.

Sizin işyeri ilişkileriniz laçkalaşmış,bunlar ne biçim konular?
Aynı okulda 10 yıldır omuz omuza çalıştığım arkadaşımla bile bu tip konulari konuşmam, kurum içinde adıyla seslenmem.
Iliskiler böyle vıcık vıcık olunca saygısızlığa şaşmamak gerek.

Hahahahahaha
"Ezikçe" durmayalım diye iş ortamındaki erkeklerin ensesine vurup "naber len Ali" diye dolanalım o zaman

Benim amirim bana laf attığında elimde telefon gördüğü zaman pardon işin bitince konuşalım diyip kafasını çeviriyor. Ki amirim diyorum kendisi 60 yasinda aramizda 30 kusur yas var. Veya ya önemli birşey vardı diyip sebebini söylüyor. Yani saygı karşılıklıdır. Siz bir samimiyet kurmuşsunuz daha yenisiniz zaten hiç olmamış. Bey hanım kelimelerini kendinizden küçükte olsa büyükte olsa herkese kullanan is yerinde. Siz hatalısınız karşınızdaki daha hatalı. Konuşun ve sınırı cizin

Son düzenleme:
Erkek olmasi ile zerre ilgisi yok.
Baba birisi konu sahibi gibi hitap etse bende sanane derim.

Sadece sana ne dememiş'' evrak fırlatmış''. Evrak fırlatmak ile sana ne demek çok farklı şeyler . Ayrıca birkaç kişi sen kadınsın o da erkek ,bir erkek karşısında nasıl böyle konuşursun demiş.dikkat edin iş arkadaşın değil ''erkek''

Nasıl "böyle" konuşursun kısmındaki "böyle" saygısız bir üslup yalnız. Kadınlar karşısındakiyle saygılı, kibar konuşmalı anlamı çıkıyor buradan. Gereksiz duyar time

Okuduğunuzu bence tam olarak idrak edememissiniz.
Iş hayatında saygı kavramı birinci sırada yer alır.
Eğer üslup sorunluysa akıbet pek hayırlı olmaz. Ben kadın amirimle de ayni sorunu yasadim. Istifayi bastim ciktim.
Olayi cinsiyetlik safına cekmeniz sacma.

işe gireli birkaç ay oldu diyorsunuz fakat iş arkadaşınız sizin yanınızda cinsellikle ilgili rahatlıkla konuşabiliyor??? 31 yaşında iseniz daha önce çalıştığınız yerler buları tecrübe etmiş olmanız gerekiyor.Çünkü bu tarz durumlar her işyerinde oluyor.Çok büyük bir sorun yok ortada hele ki ağlayacak kadar.ence.

Ben kesinlikle beyefendiye hak verdim bana da aynı şekilde davranılsa ki nekadar samimi olursam olayım bende aynı şekilde davranırdım...Biraz şapkanızı önünüze koyup davranışlarınıza çeki düzen vermelisiniz b

Valla bana da bu tavırla söyleseniz ben de yüzünüze çarpardım, sonuçta siz onun amiri değilsiniz ve bu şekilde evrakları masasına atıp iş buyuramazsınız, ancak yapmanız gereken iş ile ilgili kafa kafaya verip organize edebilirsiniz

Sizce amirime çıtlatayım mı ?
Amirinize niye citlatiyorsunuz hiç anlamadım. yapmicam dememiş bisey dememiş senin tepkine tepki vermiş. Amir sizin öğretmeniniz değil ki orada bana boyle yaptı diyip şikayet edesin. Is arkadaşınızla konuşun durumu o kadar niye uzatiyorsunuz

Nasıl "böyle" konuşursun kısmındaki "böyle" saygısız bir üslup yalnız. Kadınlar karşısındakiyle saygılı, kibar konuşmalı anlamı çıkıyor buradan. Gereksiz duyar time

Kac yıllık kadın hakları aktivistiyim böyle manipülasyon görmedim.
Okuyan da sanacak ki kadın masumiyet müzesi biz taşlıyoruz.

Saygı diyoruz,üslup diyoruz ama bos...

Siz benim dediğimi anladınız mı ? ben önceki yapılan yorumlardan bahsediyorum ,o yorumlardaki bir kelimeden alıntı yapıp bana laf söylemeye çalışıyorsunuz,nasıl bir saçmalık bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…