- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi ferayfusun87
-
Aynısını konu sahibi de yazdı. Kadınım diye ezileyim dimi minvalinde.Kac yıllık kadın hakları aktivistiyim böyle manipülasyon görmedim.
Okuyan da sanacak ki kadın masumiyet müzesi biz taşlıyoruz.
Saygı diyoruz,üslup diyoruz ama bos...
Sizce amirime çıtlatayım mı ?
Pardon? Sizin cümlenizi alıntı yaptım benSiz benim dediğimi anladınız mı ? ben önceki yapılan yorumlardan bahsediyorum ,o yorumlardaki bir kelimeden alıntı yapıp bana laf söylemeye çalışıyorsunuz,nasıl bir saçmalık bu?
Kac yıllık kadın hakları aktivistiyim böyle manipülasyon görmedim.
Okuyan da sanacak ki kadın masumiyet müzesi biz taşlıyoruz.
Saygı diyoruz,üslup diyoruz ama bos...
Siz zaten iş arkadaşı seviyesini yerle yeksan etmişsiniz. Bu kadar samimiyet olmaz. Olursa eninde sonunda o işin cılkı çıkar. Çok gereksiz ve yersiz muhabbetler.Ben 31 o 25 yaşında jenerasyon yakın, gen ç jenerasyon. Aramızda samimi muhabbetler de olurdu şakayla karışık seni bir arkadaşımla tanıştırcam falan derdim o da tanıştır lğtfennn deyip gülerdi böyle
Pardon? Sizin cümlenizi alıntı yaptım ben
Dediğinizi anladım da siz ne dediğinizi anlamadınız sanırım. Kadına "saygısızca konuşmuşsun orası iş ortamı" deniyor, siz de "erkekleri yüceltmeyin" falan gibi saçmalıyorsunuz. Biraz düşünün konuşmadan evvel
Hanımefendi, "kadın bir erkekle nasıl böyle konuşur deyip kadını eziyorsunuz, çok ezikçe" diyen siz değil misiniz?bu cümleyi kuran ben değilim bir yorumdan alıntı yaptım ve hala anlamıyorsunuz o cümleyi ben kurmuşum gibi böyle demişsin saygısızca diyorsunuz
Ben size böyle diyorsun çok saygısızca demedim konu sahibi böyle saygısızca konuşmamalı dedimbu cümleyi kuran ben değilim bir yorumdan alıntı yaptım ve hala anlamıyorsunuz o cümleyi ben kurmuşum gibi böyle demişsin saygısızca diyorsunuz
buradaki üyelerin çoğu aşağılık kompleksine sahip, evrak fırlatan kişi kadın olsaydı tepkiler çok farklı olurdu eminim (itiraz etmeyin hemen ,ben söylediklerinize değil bu sitedeki gözlemlerime inanırım) . ayrıca modern gelişmiş toplumlarda kadının karşısındaki erkek olduğu için pısıp susması değil erkeğin centilmen olması beklenir.centilmen olmayacaksa bile iş arkadaşına en fazla seni ne ilgilendirir diyebilir. kızın söyledikleri 1'se adamın yaptıkları 1000.
ayrıca rica edeceğim erkeklere karşı böyle aşağılık kompleksine sahip olmayın,sırf erkek oldukları için haşa onları tanrı gibi görmeniz çok ezikçe duruyor
Hanımefendi, "kadın bir erkekle nasıl böyle konuşur deyip kadını eziyorsunuz, çok ezikçe" diyen siz değil misiniz?
Tövbe ya
kusura bakmayın ama ben yaşınızın insanı olduğunuzu düşünmüyorum. kaçıp ağlamak nedir böyle bir durumda? ortada doğru düzgün bir konu bile yok. evet tavri biraz abartı olmuş o kişinin, ancak onu uyarabilir ve işinizi yaptırabilirdiniz. kaçmakla onu hakli gibi göstermiş oldunuz.Beni anladınız çok teşekkür ederim.
Evet aramızda samimi muhabbet var ve birbirimize ismimizle hitap ediyoruz. Bizim işyerinde bizim genç jenerasyondaki herkes ismiyle hitap eder birbirine ve arkadaşlık Kankalık kurarlar, akşamları grupça eğlenmeye felan giderler. Herkes bi takılmış bey bey hanım hanım!! Tabi ki amirinize bey hanım deriz. Ams genç jenerasyon kanka oluyor. Bizim işyerinin dinamikleri de Budur !! İlla her işyeri aynı mı olmalı !!
Dediğim gibi samimi muhabbetimin olduğu biriydi, hatta " ben şişman kız istemem sevmem şişkoyu. Cinsellik önemli " falan bile dedi odada herkesin içinde ve şok olmuştum. Grupça akşam yemeğine dışarı falan gittik.
Peki sizce napayım içim soğumuyor hazmedemiyorum bana yol gösterin , amirime çıtlatayım mı sizce ????
Ben sizin sorunuza cevap verdim ama dediğimi anlamayıp "o cümleyi ben kurmadım" diyorsunuz, yav he heo yorumdaki üsluptan bahsediyorum hala anlamıyorsunuz,rica ediyorum cevap yazıp bu muhabbeti kısır döngüye sokmayın
Bahsettiği cümle konu sahibinin cümlesi değil ,bir yorumdaki cümle,ya sabır
Ben size böyle diyorsun çok saygısızca demedim konu sahibi böyle saygısızca konuşmamalı dedim
Ohoooo siz zaten okuduğunuzu anlamıyormuşsunuz
Konuyu anlamamanıza da şaşırmadım
İyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?