- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
- Konu Sahibi lalezar8216
-
Şikâyet etsen ne olacak Ben tek onlar 2 3 kişi hep inkar beyninde kurmuş derler ki geçmişte öyle dedikleri de olmuştu amir hicbir şey yapmıyor zaten amir amir olsaydı bu insanlar at çiftliği gibi davranmazdi onlar çoğunluk olduğu için güçlü ben tek olduğum için haklı da olsam haksız ne yapmalı içimi kemirdilerŞikayet edin müdüre veya patronunuz kim ise çalışmaya mı geliyoruz buraya yoksa dedikoduya mı de
Hep öyle öyle katlandım senelerdir ama hep bende istedim iyi insanlar olsalardı arkadaşlık etseydik ne olur du ki olup gideceğiz kalp kırmaya ne gerek var ama ömrümü yediler insaniz aldırma aldırma ama duyuyorsun laflarını sözlerini inciniyorsun iste elde degilNe kadar çok gizli hayranınız varmış.
Bu gücünüzü siz de fark edin.
Hiç üzerinize almayın o negatif atıklarını.
Saçınızı sallayın, yolunuza bakın.
Tanıdığın hicbir kadın değil sadece birim içindeki bu kişiler bu birimde çalışıp arkadaşım olan da oldu ama onlar da bu kisilerle kavga edip başka birime gittiler onlar beni çok seviyor bende onları aramızda kıskançlık yok hic yani tanıdığın hicbir kadın değil sadece birimdeki kadınlar umarım anlamışsınızdır birim dışında çoğu kadın bayan neyse aram iyidir selâmlasiriz ayak üstü konuşuruz sadece bu bayanlar böyle birim dışında sevilirim çoğu kişiyle ayak üstü muhabbetim vardır bilmem anlatabildim miTanıştığınız hiçbir kadın sizi sevmiyorsa sorun sizdedir.
Isle ilgili.bir yerden tutup saatlerce aynı konuda konuşmak gibi benim mezuniyetimden neden burda çalıştığına kadar bunlar sadece bugün duyduklarim özel hayatımdan zaten çocuğu olmuyora kadar evliyim henüz çocuğum yok bu kadarına da pes kime ne benim çocuk durumumdanKonuda anlatmadığınız bir şeyler var bence. Etliye sütlüye karışmayan, işini yapıp giden birinin dedikodusunu yapacak konuyu nerden buluyorlar ki? Ne diyorlar mesela hakkınızda örnek verebilir misiniz?
Hayır kesinlikle ortalıkta böyle diyip dolaşan biri degilim sadece onlarla muhattap olmuyorum biliyorum çünkü bana karşı negatif enerjilerini ben burda yazdım sadece onlardan uzak oluşum zaten herşeyim merak konusu ama arkadaş olmaya da gelmezler zaten ben bu saatten sonra onların arkadaşlığına inanmam arkamdan her an kuyu kazabilme potansiyeline sahip kisielrbence siz işimde iyiyim diye ortada geziyor ve vurguluyor olabilirsiniz . Ben hata tek taraflı değil diye düşünürüm . Mesela bir öğrencim gelse arkadaşlarım beni kıskanıyor derse aynı şekilde düşünürüm . Çünkü az önce yeni ayakkabısıyla hava atmıştırbence iş arkadaşları sadece işte kalmalı . Sonra çok yüz göz olunuyor . Bazen iyisine denk gelinebilinir ama dediğim gibi bazen .
İşinizi iyi yapın çıkın .
Nerde hata yaptim diye çok sorguladım bir kavgam yok Ama hep onlardan negatiflik gördüm hep hep hep yaralanan ben oldum yıllardır kin tutan kiz la aramda hicbir sey geçmedi ne yaptığımı bilr bilmiyorum deseler ki sen bunu bunu yaptın tamam dedim demek ki ben bunu bunu yapmışım ama yok inanın yok belki size inandırıcı gelmeyecek ama yok gerçekten yok onlar benim hakkımda konuştukları halde ben onlar hakkında konuşmadım bilepaylar değişir ama bir şekilde ilişkiler kötü yürüyorsa iki tarafta suçludur. kendinize hiç pay çıkarmıyorsunuz ya mesela, bu sizin karakterinizdir zaten. ve iş ortamında da böyle biriyseniz sizi ukala bulup uzak kalmak isterler. hatta bu durum onlara zarar verirse kin de duyarlar.
bence işe kendinizi irdelemekle başlayın.
Ne diyim kadın desem beğenmezsiniz kiz desem farklı algılarsınız ne diyim kardeşim ben herhalde iş yerinde heyy bayan diye seslenmıyorum arkalarından isimleri ile hitap ediyorum nasıl hitap edilmesi gerekiyorsakadinlara bayan dediginiz icin de olabilir,
konu disi belki ama bayan bayan okudukca ben cok sinir oldum
Ornek verdim mesela o günkü diyelim birşey evraksal yada başka birşey ordan burdan nerden en ufak bir şey olursa tutup saatlerce günlerce insan günlerce aynı konuyu kknisur mu yaaaHakkınızda neyin dedikodusunu yapıyorlar gerçekten?
Sonuçta işinde gücünde olan kimseyle işi olmayan birisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?