- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi lalezar8216
-
Ne diyim kadın desem beğenmezsiniz kiz desem farklı algılarsınız ne diyim kardeşim ben herhalde iş yerinde heyy bayan diye seslenmıyorum arkalarından isimleri ile hitap ediyorum nasıl hitap edilmesi gerekiyorsa
Yanlısben sizi hatırladım kurumdan bir kızı size buyu yapmakla suçluyordunuz, hatta kedisinin kılını getirmiş oturduğum yere atmış falan demiştiniz, annesini facebooktan bulup gönderilerden anlam çıkarıyodunuz.
o zaman da söylemiştim, terapiye ihtiyacınız olduğunu duşunuyorum dışardan bakan bir göz olarak.
yanlış mı hatırlıyorum?
yanlışsam duzeltin.
Isle ilgili.bir yerden tutup saatlerce aynı konuda konuşmak gibi benim mezuniyetimden neden burda çalıştığına kadar bunlar sadece bugün duyduklarim özel hayatımdan zaten çocuğu olmuyora kadar evliyim henüz çocuğum yok bu kadarına da pes kime ne benim çocuk durumumdan
Malesef bu kıskanç varlıklar her yerde var. Benim de başımda var bir tane.Mrb.lar ben bir kurumda memurum calistigim birimde 5 bayan diğerleri 5 erkek sadece birim içi bu kadar kişi çalışıyoruz. Erkeklerle her zaman aram iyi olmuştur düz mantık varlıklar hasetlik gibi düşünceleri olmayan ama ta ki bir fitne fücur bayanlar tarafından doldurulana kadar. Ben isimde iyiyim tecrübem de var ve işimi de düzgün yaparim tek basima baktigim kısmı idare ediyorum. Neyse bayanların bana karşı yaklaşımı hep düşmanca onlara hicbir şey yapmadım bir tanesi nerdeyse yıldır diyim bir kini var yine hicbir şey yapmadigim halde hatta bilmeden birşey mi yaptim ne yaptım ne yaptığımı da bilmiyorum ama ne anasını kestim ne babasını öldürdum yani böyle bir kin olamaz sürekli olumsuz sürekli hakkımda dedikodu yapıyor hatta yan odadan seslerini bile duyuyorum sürekli beni çekiştirme sürekli aşağılama halleri kiz 4 buçuk sene ucretsizdeydi o yokken iyiydi ama geldi Yine beni çekiştirme hakkımda konuşma desen sorsan niye bu kadar hakkımda böyle böyle konuşuyorsun inkar eder sen kimsin ki ben seni konuşayım der ama duyuyorum sürekli benimle ilgili kötü konuşma her gün Her gün yine bir tane daha kiz var erkekleri bile bana karşı doldurma olayı var kim.bilir hakkında neler söylüyorlar da insanalr durduk yere benden soğuyor kimseye yine hicbir şey yapmadigim halde hatta iğrenç iftiralarda bilr bulunuyor ama isim kullanmadan ben anlıyorum benim için söylediğini ama mudahele edemiyorum biz sana demedim ki derler
Bu bayanların bana karşı bu kadar olumsuz olmalarindan biktim usandım bende arkadaş olabilmek istiyorum keşke farklı olsaydı diyorum ama inanılmaz bir kin nefret var sadece işimi gücümü yapan bir insanım kimsenin etkisine sutlusune karışmam işimi gücümü yapar evime giderim aslında, kimsenin hakkında da konuşmam ama onlar biri bir ıkili diğeri bir ıkili bende 5. Olarak tek basimayim iste bu bayanların beni sürekli aşağı çekmelerinden biktim sürekli hakkımda dedikodu yapmalarindan biktim o dedikoduları ile.var ya içimi böyle tirmikla kazıdılar yani öyle tabir edebilirim.
Işimi sevdiğim ve bu alanda tecrübem olduğu için kalıyorum yerimde zaten her yer de böyle tipler olacak diye kalıyorum boşu boşuna düzenimi bozmayayım diyorum ama bazende lanet olsun bu insanlar çekilmez diyorum daha iyi bir yer olsa giderdim belki şimdiye kadar ama daha iyi bir yer de yok gidebileceğim.
Sizce ne yapmalı bu insanlara hicbir sey yapmadım haklarında konuşmadım ama onlar lafları ve sözleriyle benim içimi kazıdılar
Allaha havale ettim hepsini ama aynı zamanda dayanamiyorum da
Kadınlar her zaman kendinden bir alt kademedeki kadını sever.... Bu hiç şaşmaz...Tanıştığınız hiçbir kadın sizi sevmiyorsa sorun sizdedir.
Nerde hata yaptim diye çok sorguladım bir kavgam yok Ama hep onlardan negatiflik gördüm hep hep hep yaralanan ben oldum yıllardır kin tutan kiz la aramda hicbir sey geçmedi ne yaptığımı bilr bilmiyorum deseler ki sen bunu bunu yaptın tamam dedim demek ki ben bunu bunu yapmışım ama yok inanın yok belki size inandırıcı gelmeyecek ama yok gerçekten yok onlar benim hakkımda konuştukları halde ben onlar hakkında konuşmadım bile
Aynen öyle gibi ben tembel davranamadım hicbir zaman biriminde birinin odasına gidip te saatlerce sohbette etmedik hep.isimi.yaptim durdum karşıma şanssızlık mi.bilemem garip.insanlar cıktı inanın o kızın kinini hicbir zaman öğrenemedim ama aramda da.hocbir şey kavga vs.olmadi zaten birbirimizden nefret ettigimize diyaloğunu da olmadi ki.birsry geçsin arada bana takık ruh hastaları olarak algılıyorum onlarıBenim çalışma hayatında gördüğüm kadın memurlar genel itibariyle tembel oluyorlar ve çalışkan yapıdaki hemcinslerine karşı da kıskanç bir tavır sergileyebiliyorlar. Özel sektör tecrübem olmadığı için bilemiyorum ama kamuda benim tecrübelerim bu yönde oldu şimdiye kadar. Belki size karşı da bu tarz bir tavırları vardır.
Şimdi böyle yazmamdan insanlar rahatsız olmus bunu bir tek siz söylediniz ama.birseyleri anlatmam lazım ki ben ben sun u böyle yapiyorum demem lazım anlatabilmem içinşöyle düşünün bir de, burada bile sürekli ben bişey yapmadım, ben işimi iyi yapıyorum, ben de sıkıntı yok yazmanızdan rahatsız oldu insanlar. muhtemelen iş yerinde de ben en iyiyim modunda dolaşıyorsunuz. insanlar da bundan rahatsız olmuş olabilir.
ayrıca hiçbir problem tek taraflı çıkmaz. siz düşününce tabi bulamazsınız, çünkü herkese kendi hareketleri normal gelir. belki sizin için normal ama onları rahatsız eden hareketleriniz var ? açıkça sordunuz mu hiç ?
Bundan sonrasını okumadım...Erkeklerle her zaman aram iyi olmuştur düz mantık varlıklar hasetlik gibi düşünceleri olmayan
Neden okumadınız bu cümleleri okuyunca ne çıkardınız da devam etmedinizBundan sonrasını okumadım...
Erkekler de fesat olabiliyor. Cinsiyeti yok. Kibar ve iyi davranmalarının sebebi de cinsellik umudu olabilir. Olmayabilir de.Neden okumadınız bu cümleleri okuyunca ne çıkardınız da devam etmediniz
Ya da sarmadı mi
Yok düşüncenizi merak ediyorum sadece kendimde ne var diye belki onu çozerim diye
Burada telefon klavyesi kullanmak küçük kucuk tuşlar ve daha çok şey anlatabilmek için hızlı yazmak olabilir miEn basit noktalama işaretinden yoksun olup nasıl memur oluyorsunuz ya? Sınavla değil mi bu?
Okumakta zorlandım.Burada telefon klavyesi kullanmak küçük kucuk tuşlar ve daha çok şey anlatabilmek için hızlı yazmak olabilir mi
Yoksa ünv sınavı kpss sınavı ile atandık
Çok şükür
Ama sizin derdiniz sanirim açık bulmak art niyet gibi duruyor ki bunlara takildiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?