şöyle düşünün bir de, burada bile sürekli ben bişey yapmadım, ben işimi iyi yapıyorum, ben de sıkıntı yok yazmanızdan rahatsız oldu insanlar. muhtemelen iş yerinde de ben en iyiyim modunda dolaşıyorsunuz. insanlar da bundan rahatsız olmuş olabilir.
ayrıca hiçbir problem tek taraflı çıkmaz. siz düşününce tabi bulamazsınız, çünkü herkese kendi hareketleri normal gelir. belki sizin için normal ama onları rahatsız eden hareketleriniz var ? açıkça sordunuz mu hiç ?
Şimdi böyle yazmamdan insanlar rahatsız olmus bunu bir tek siz söylediniz ama.birseyleri anlatmam lazım ki ben ben sun u böyle yapiyorum demem lazım anlatabilmem için
Belki de bende de vardır problem ama bendeki şu onların bana olumsuz yansımalarını bende onlara soğuk davransak yansitiyorumdur
Keşke yüzüme söyleseler sen sun u yaptın biz
bundan rahatsız olduk ama yüzüme söyleyecekleri bir şey de yokki ancak arkadan dedikodu var dedikodularına da mudahele edemiyorum sonra biz seni mi konuşuyoruz ki deyip çıkarlar işin içinden sen mudahele ettiğine kalırsın
Ben iyiyim modunda hicbir zaman dolaşmadım ki
Keşke dolaşabilsem ne güzel olurdu
Açıkca sormaya gelince yine yıllar önce benim yanımda aynı odada oturan bir erkek arkadaş sormuştu benim için o size ne yaptı hakaret mi etti hayır kavga mi etti hayır eee neden böyle yapıyorsunuz deyince verilecek cevapları yoktu sadece birinin sesini duymuştum o bize uymuyor o bize uymuyor sebebsiz yere dışlayan kendileriydi ben yanlarına gittikçe laflar sokup kendilerinden uzaklaştıran yine kendileriydi
Yani ona da cevapları yok yüzüme karşı söylemeysek sözleri de yok
Tamamen çekememezlik başka adı da yok gibi
Ben sıradan bir insanım ki kendimi hiç üstün görmem belkide alçak gönüllü olmaktı benim suçum bilemiyorum hicbir zaman da bilemicem ama halkımı asla helal etmiyorum bu tiplere belkide ölünce hesap defteri görülünce belki de o zaman öğrenicem sebep ne neden böyle diye
Neyse arkadaşlar kamu ve kadınlar gerçekten tuhaf bir yer özellikle aynı çalışma alanı
Neyse yine kulakları tıkayıp yola devam işimi gücümü yapio evime gitmek zorla sataşmak isteyenleri de kibarca savmak huzur bu dünya da yok anlaşılan