• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is dunyasi ahh ahh

Ne diyim kadın desem beğenmezsiniz kiz desem farklı algılarsınız ne diyim kardeşim ben herhalde iş yerinde heyy bayan diye seslenmıyorum arkalarından isimleri ile hitap ediyorum nasıl hitap edilmesi gerekiyorsa

kadin deseniz begenirim.

konunuz dahilinde de memursunuz belki kurum/bolge degisikligi dusunmelisiniz.
yillarca suren bir sorunsa ve sizi bu denli geriyorsa bosuna daha fazla gerilmeyin derim. Bu tarz durumlar uzun surede insani hasta eder.

sahsen dusuncem ya abartiyorsunuz,
ya da cidden sanssizsiniz ve bu sekilde garip insanlara denk gelmissiniz.

ben sizi hatırladım kurumdan bir kızı size buyu yapmakla suçluyordunuz, hatta kedisinin kılını getirmiş oturduğum yere atmış falan demiştiniz, annesini facebooktan bulup gönderilerden anlam çıkarıyodunuz.
o zaman da söylemiştim, terapiye ihtiyacınız olduğunu duşunuyorum dışardan bakan bir göz olarak.

yanlış mı hatırlıyorum?
yanlışsam duzeltin.
Yanlıs

amaaaan arkadasım
Dedikodu , çekememezlik , birbirinin kuyusunu kazma , kıskançlık bunların olmadığı işyeri mi var ?
Hepimizin işyerinde var böyle Kişiler.
Gözlerini yum vazifeni yap.
Hiç altında beni niye sevmiyorlar diye sebep arama.
İş hayatında kimse kimseyi sevmek zorunda değil.
Hepiniz mecburiyet için oradasınız.
Kimseyle yüz göz olma hep bi mesafen olsun çalış geç.
Umursama.

Ben kimseye bir şey yapmadım konuşmadım ama onlar günlerce benim dedikodumu yapıyorlar bir kisi olsa hadi normal değil diyeceğim kaç kişilermis... anlattiginiz hayatın akışına ters durduk yere niye kin duysunlar bir gün değil bir ay değil...senelerce vardır illa birşeyler birbirinize karşı..

Isle ilgili.bir yerden tutup saatlerce aynı konuda konuşmak gibi benim mezuniyetimden neden burda çalıştığına kadar bunlar sadece bugün duyduklarim özel hayatımdan zaten çocuğu olmuyora kadar evliyim henüz çocuğum yok bu kadarına da pes kime ne benim çocuk durumumdan

Peki sizden konuşulduğuna yüzde yüz emin misiniz? Mezuniyet, neden orda çalıştığınız gibi net cümleleri duyup niye hiç tepki vermesiniz?

Benim çalışma hayatında gördüğüm kadın memurlar genel itibariyle tembel oluyorlar ve çalışkan yapıdaki hemcinslerine karşı da kıskanç bir tavır sergileyebiliyorlar. Özel sektör tecrübem olmadığı için bilemiyorum ama kamuda benim tecrübelerim bu yönde oldu şimdiye kadar. Belki size karşı da bu tarz bir tavırları vardır.

Zaten sorun hiç bir şeye karışmayıp kimseyle muhatap olmaman.
Doğal olarak sürüdeki kara koyun misali seni hedef alıyorlar. Çünkü biriyle uğraşmak dedikodu yapmak zorundalar. İş ortamları böyle maalesef. Sessiz kendi işinde gücünde olman taktir edilmiyor.
Ya görmezden gelip takmayacaksın ya sesini çıkartıp huzurlarını bozacaksın. Yada onlar gibi olacaksın.

Mrb.lar ben bir kurumda memurum calistigim birimde 5 bayan diğerleri 5 erkek sadece birim içi bu kadar kişi çalışıyoruz. Erkeklerle her zaman aram iyi olmuştur düz mantık varlıklar hasetlik gibi düşünceleri olmayan ama ta ki bir fitne fücur bayanlar tarafından doldurulana kadar. Ben isimde iyiyim tecrübem de var ve işimi de düzgün yaparim tek basima baktigim kısmı idare ediyorum. Neyse bayanların bana karşı yaklaşımı hep düşmanca onlara hicbir şey yapmadım bir tanesi nerdeyse yıldır diyim bir kini var yine hicbir şey yapmadigim halde hatta bilmeden birşey mi yaptim ne yaptım ne yaptığımı da bilmiyorum ama ne anasını kestim ne babasını öldürdum yani böyle bir kin olamaz sürekli olumsuz sürekli hakkımda dedikodu yapıyor hatta yan odadan seslerini bile duyuyorum sürekli beni çekiştirme sürekli aşağılama halleri kiz 4 buçuk sene ucretsizdeydi o yokken iyiydi ama geldi Yine beni çekiştirme hakkımda konuşma desen sorsan niye bu kadar hakkımda böyle böyle konuşuyorsun inkar eder sen kimsin ki ben seni konuşayım der ama duyuyorum sürekli benimle ilgili kötü konuşma her gün Her gün yine bir tane daha kiz var erkekleri bile bana karşı doldurma olayı var kim.bilir hakkında neler söylüyorlar da insanalr durduk yere benden soğuyor kimseye yine hicbir şey yapmadigim halde hatta iğrenç iftiralarda bilr bulunuyor ama isim kullanmadan ben anlıyorum benim için söylediğini ama mudahele edemiyorum biz sana demedim ki derler
Bu bayanların bana karşı bu kadar olumsuz olmalarindan biktim usandım bende arkadaş olabilmek istiyorum keşke farklı olsaydı diyorum ama inanılmaz bir kin nefret var sadece işimi gücümü yapan bir insanım kimsenin etkisine sutlusune karışmam işimi gücümü yapar evime giderim aslında, kimsenin hakkında da konuşmam ama onlar biri bir ıkili diğeri bir ıkili bende 5. Olarak tek basimayim iste bu bayanların beni sürekli aşağı çekmelerinden biktim sürekli hakkımda dedikodu yapmalarindan biktim o dedikoduları ile.var ya içimi böyle tirmikla kazıdılar yani öyle tabir edebilirim.
Işimi sevdiğim ve bu alanda tecrübem olduğu için kalıyorum yerimde zaten her yer de böyle tipler olacak diye kalıyorum boşu boşuna düzenimi bozmayayım diyorum ama bazende lanet olsun bu insanlar çekilmez diyorum daha iyi bir yer olsa giderdim belki şimdiye kadar ama daha iyi bir yer de yok gidebileceğim.
Sizce ne yapmalı bu insanlara hicbir sey yapmadım haklarında konuşmadım ama onlar lafları ve sözleriyle benim içimi kazıdılar
Allaha havale ettim hepsini ama aynı zamanda dayanamiyorum da
Malesef bu kıskanç varlıklar her yerde var. Benim de başımda var bir tane.
Özgüvensizliğini sizi kötüleyerek aşmaya çalışıyor. Basitçe kötü bir insan.

Yani bunlari soylemek istemezdim ama eski konulariniza bakinca kendi iyiliginiz icin acil destek almalisiniz ..Bence cok ciddi problemler var..Memursunuz belli bir geliriniz vardir..artik terapiye baslayin

Nerde hata yaptim diye çok sorguladım bir kavgam yok Ama hep onlardan negatiflik gördüm hep hep hep yaralanan ben oldum yıllardır kin tutan kiz la aramda hicbir sey geçmedi ne yaptığımı bilr bilmiyorum deseler ki sen bunu bunu yaptın tamam dedim demek ki ben bunu bunu yapmışım ama yok inanın yok belki size inandırıcı gelmeyecek ama yok gerçekten yok onlar benim hakkımda konuştukları halde ben onlar hakkında konuşmadım bile

şöyle düşünün bir de, burada bile sürekli ben bişey yapmadım, ben işimi iyi yapıyorum, ben de sıkıntı yok yazmanızdan rahatsız oldu insanlar. muhtemelen iş yerinde de ben en iyiyim modunda dolaşıyorsunuz. insanlar da bundan rahatsız olmuş olabilir.
ayrıca hiçbir problem tek taraflı çıkmaz. siz düşününce tabi bulamazsınız, çünkü herkese kendi hareketleri normal gelir. belki sizin için normal ama onları rahatsız eden hareketleriniz var ? açıkça sordunuz mu hiç ?

Benim çalışma hayatında gördüğüm kadın memurlar genel itibariyle tembel oluyorlar ve çalışkan yapıdaki hemcinslerine karşı da kıskanç bir tavır sergileyebiliyorlar. Özel sektör tecrübem olmadığı için bilemiyorum ama kamuda benim tecrübelerim bu yönde oldu şimdiye kadar. Belki size karşı da bu tarz bir tavırları vardır.
Aynen öyle gibi ben tembel davranamadım hicbir zaman biriminde birinin odasına gidip te saatlerce sohbette etmedik hep.isimi.yaptim durdum karşıma şanssızlık mi.bilemem garip.insanlar cıktı inanın o kızın kinini hicbir zaman öğrenemedim ama aramda da.hocbir şey kavga vs.olmadi zaten birbirimizden nefret ettigimize diyaloğunu da olmadi ki.birsry geçsin arada bana takık ruh hastaları olarak algılıyorum onları

Aslında sadece iki negatif var bu iki negatif kadın kendi yanlarındaki kadınları da dolduruyor o ikisi olmasa belki de ben diğerleri ile arkadaş olucam yani o iki negatiften hariç diğer birisi yanında oteki onundolduran olmadığında bana yanaşıyordu ama ne zaman o kiz başladı onla.bir oldu böyle denge politikası uyguluyor o kiz bir bana dönük yanar döner yüzü var bir ötekilere dönük tuhaf bir yer yaa tuhaf insanlar gerçekten
Bilmiyorum iste neyimden rahatsız oluyorlar öyle kendini havalarda gören biride degilim hiç mutavaziyim ama dediginiz gibi bir kadın kendinden daha alt seviyede olan diğer kadını sever tutar kendinden yüksek olanın yanında olmaz ben kadro olarak ta bir üst kadroyum neyse bununla da kimseye tepeden bakmam zaten bileğinin hakkıyla sınava girdim mülakata girdim ve yükseldim ama kadinalrda hiç şaşmaz dediginiz şeyler kesinlikle doğru Ve onlardan ayrı olduğum için de kara köyün oldum evet ama insanlık görmedim.ki bende onlardan olayım ama onlar gibi da asla olmak.istemem içinde başkasına karşı haset kin olmasın yaa bunlar kötü duygular
Herseyde beni hedef aldılar zaten cunku ben dışarıdaki kara koyundum bende bu yaşadıklarımdan dolayı zaten onlardan nefret ettim ama benim nefret erme şebekelerim var bana yaptıkları dedikoduları herşeyimi takip etmeleri tuvalete bile gitmemi hangi kısma girdigim varıncaya kadar takip etmeleri göz hapsine almaları ben onlarla muhatap olmuyorum zehirlerinde boğulsunlar ne yapayım istesem de mayamda yok bu kadar haset ben kendimden daha üst seviyede olan la da arkadaslik kurarım ne var yeter ki beni kıskanmasınlar ben kıskanılan olmayayim ne var zaten bıkmışım haset gözlerden ben huzur arıyorum sadece keşke burdan kurtulma imkanım olsaydı ama düzenim burda eşim.burda evimiz kurulu duzenmizi burada kolay mı düzen bozmak tanımadığın diyarlara gitmek böyle insanlar için da gidecegim yerde de varsa böyle tipler yazık değil mi.masrafa yaktığın düzene işinde edindiğin tecrübene yazık değil mi çok düşündüm her şeyi sizin dediklerinizi de her şeyi her şeyi ama iste bir cağda bir başka yol yok Allah im.daha güzel huzurlu bir yol açsa keşke hemen arkama bile bakmadan kaçardım buradan ama yok yok iste yok
Içim dedikodularından kemirilse de kulaklarımı tıkayıp allaha havale edip işimi gücümü yapio evime gidiyorum ne yapayım ama hiç insanlık yok hic inanın hasta olsam yada covid olsam ölsün diye bakarlar aramazlar sormazlar bile
Ama birim dışında herkes sever beni selam verirler kadınlarda erkekler de ayaküstü muhabbet te ederler sadece birim içindekiler böyle obalarda muhtemelen benim çalışkan olmamdan rahatsızlar başlarına müdür kesilmiyim istiyorlar bense sadece huzur istiyorum gözüm de yok zaten huzurum olsun yeter yani
Anlamıyorum kadınları çok sevdiğim arkadaşlarım da var ama calistigim yerdeki kadınları gerçekten anlamıyorum aklım havsalam yetmiyor sözün bittiği yer gerçekten
Çok çok rezilce yapılan şeyler kazılan kuyular da var çamur at izi kalsin onlara hiç değinmedim bile
Peki ne oldu ben artik tıksiniyorum böyle insanlardan bu saatten sonra zaten önüne kırmızı halılar serip gelseler bile uzak dururum onlara karşı hepsini allaha havale ettim eminim ki allah onlara yaşattıklarını yaşatacak

şöyle düşünün bir de, burada bile sürekli ben bişey yapmadım, ben işimi iyi yapıyorum, ben de sıkıntı yok yazmanızdan rahatsız oldu insanlar. muhtemelen iş yerinde de ben en iyiyim modunda dolaşıyorsunuz. insanlar da bundan rahatsız olmuş olabilir.
ayrıca hiçbir problem tek taraflı çıkmaz. siz düşününce tabi bulamazsınız, çünkü herkese kendi hareketleri normal gelir. belki sizin için normal ama onları rahatsız eden hareketleriniz var ? açıkça sordunuz mu hiç ?
Şimdi böyle yazmamdan insanlar rahatsız olmus bunu bir tek siz söylediniz ama.birseyleri anlatmam lazım ki ben ben sun u böyle yapiyorum demem lazım anlatabilmem için
Belki de bende de vardır problem ama bendeki şu onların bana olumsuz yansımalarını bende onlara soğuk davransak yansitiyorumdur
Keşke yüzüme söyleseler sen sun u yaptın biz
bundan rahatsız olduk ama yüzüme söyleyecekleri bir şey de yokki ancak arkadan dedikodu var dedikodularına da mudahele edemiyorum sonra biz seni mi konuşuyoruz ki deyip çıkarlar işin içinden sen mudahele ettiğine kalırsın
Ben iyiyim modunda hicbir zaman dolaşmadım ki
Keşke dolaşabilsem ne güzel olurdu
Açıkca sormaya gelince yine yıllar önce benim yanımda aynı odada oturan bir erkek arkadaş sormuştu benim için o size ne yaptı hakaret mi etti hayır kavga mi etti hayır eee neden böyle yapıyorsunuz deyince verilecek cevapları yoktu sadece birinin sesini duymuştum o bize uymuyor o bize uymuyor sebebsiz yere dışlayan kendileriydi ben yanlarına gittikçe laflar sokup kendilerinden uzaklaştıran yine kendileriydi
Yani ona da cevapları yok yüzüme karşı söylemeysek sözleri de yok
Tamamen çekememezlik başka adı da yok gibi
Ben sıradan bir insanım ki kendimi hiç üstün görmem belkide alçak gönüllü olmaktı benim suçum bilemiyorum hicbir zaman da bilemicem ama halkımı asla helal etmiyorum bu tiplere belkide ölünce hesap defteri görülünce belki de o zaman öğrenicem sebep ne neden böyle diye
Neyse arkadaşlar kamu ve kadınlar gerçekten tuhaf bir yer özellikle aynı çalışma alanı
Neyse yine kulakları tıkayıp yola devam işimi gücümü yapio evime gitmek zorla sataşmak isteyenleri de kibarca savmak huzur bu dünya da yok anlaşılan

Neden okumadınız bu cümleleri okuyunca ne çıkardınız da devam etmediniz
Ya da sarmadı mi
Yok düşüncenizi merak ediyorum sadece kendimde ne var diye belki onu çozerim diye
Erkekler de fesat olabiliyor. Cinsiyeti yok. Kibar ve iyi davranmalarının sebebi de cinsellik umudu olabilir. Olmayabilir de.

En basit noktalama işaretinden yoksun olup nasıl memur oluyorsunuz ya? Sınavla değil mi bu?
Burada telefon klavyesi kullanmak küçük kucuk tuşlar ve daha çok şey anlatabilmek için hızlı yazmak olabilir mi
Yoksa ünv sınavı kpss sınavı ile atandık
Çok şükür
Ama sizin derdiniz sanirim açık bulmak art niyet gibi duruyor ki bunlara takildiniz

Burada telefon klavyesi kullanmak küçük kucuk tuşlar ve daha çok şey anlatabilmek için hızlı yazmak olabilir mi
Yoksa ünv sınavı kpss sınavı ile atandık
Çok şükür
Ama sizin derdiniz sanirim açık bulmak art niyet gibi duruyor ki bunlara takildiniz
Okumakta zorlandım.

Back
X