iş görüşmesinde çirkin ve yaşlı bulundum

Konu sahibi firar.Cani sıkıldı,bir konu atayim ortaya dedi galiba

Hahhayy hahhaayyysize değil doktor denilecek karaktersiz insana gülüyorum hastahane degil de mankenlik ajansı falan mi orası insanların hayatlarını güzellikle gençlikle mi kurtarıyormuş böylelerini sağlık bakanlığına şikayet etmek lazim

İşe alındınız mı bari?
Belki sinir stress dolu bir ortamda çalışacağınız için , sizi test etmiş olabilir mi böyle yaparak?
Aklıma daha mantıklı bir şey gelmedide.

Valla bana diyecek onu doktor moktor dinlemem yapışırım suratına. Sen kimsin kendin de hakeret etme cesareti buluyorsun. Sakinliğinize hayran kaldım. Bazılarıda hakediyor dayağı valla

ay ben bile okurken zor tuttun kendimi siz nasil durdunuz allasen.Ne demeye sustunuz ki ezdirmissiniz kendinizi agziniza geleni saysaniz hakmis yani

O tespiti nasıl yapmış ki :)
Fazla iddialı olmuş yani gerçekte tanımıyorsa sizi

Nasıl bir aşağılık kompleksi varsa
Ruh hastası
Kesinlikle şikayet edin

Gerçekten yaşandı mı bunlar? Yaşandıysa normal değil. Hakaret etmiş aleni. Şikayet etseniz hak. Sorunlu bir insanla karşı karşıya kalmışsın.. şok oldum

Ay bu ne? Bu nasıl bir doktor böyle? Şaka gibi.
Sacinda ne var anlamadim?
Sac diyince benimde aklima bisey geldi.
4 ay evel kadar fizik tedavi uzmanina gittim. Beni zayif gordu 57 kg altindakiler kemik erimesi tehditi altinda diyerek kemik ölçümüne soktu
Elime biseler verdi kan testi vs. Yanimda da kocam var.
Tam kapidan çıkarken saçların kendi saçın mı boya mi dedi. Saclarim platin sarısı. Yok boya dedim. Kendi rengi ne dedi? Koyu kumral esimi gösterdim bundan biraz daha açık dedim ha tamam dedi.
Sonra internete girdim arastirdim sari sacli insanlar sanirim kemik erimesi vs gibi hastaliklara yatkin miymis ne acaba ondan mi sordu .
Ya cok kotu bi durum olmus yalniz keske cevabını yapistirabilseydin. Sinir oldum sanki hastane degil de mankenlik ajansi.

Adam manyak 22 yaşında ne yaşlısı hadi olgun görünüyorsun en fazla 25 görünürsün güzellik konuşuna gelince hemşirelik te güzellik arıyorsa bence o adamın niyeti başkaydı. Anladın sen onu

Şimdi şöyle düşünelim.Dr beyin böyle bir davranışta bulunmasının nedenini anlamaya çalışmalısınız.Cimer mimer demeden bir dk. Durun ve düşünün.Bir insan bir insana ilk görüşte neden böyle birşey der diye.Benim tahminim hastaların muhtemel ve yaygın davranışlarıyla karşılaştığınızda tepkiniz ne olacaktı bunu ölçmüş.Hastalar çalışanlara böylemi davranıyorlar demeyin çünkü biliyoruzki işimize gelmeyen bir durum olduğunda hemen kişiselleştiriliyor o olumsuz durum ve muhatap olan çalışan bu tür hakaretlere maruz kalabiliyor.Sizi bu açıdan ölçmüş yoksa saçınızla başınızla bir alakası yok.Adam rol yapmış ki bu hemen her iş görüşmesinde oluyor, o an iğrenç davranıyorlar işe bir giriyorsun o ik cı pamuk gibi aslında.

Bence sizi sınamış. Tahammül seviyenizi ölçmek istemiş. Burdan zor hastalara yaklaşımınız nasıl olur diye kendince çıkarım yapmak için psikoloji sınavına sokmuş sizi

Neden sessiz kalırsınız anlamam.
Adamın suratına okkalı bir tokat atamadın mı?
Ağzının payını verip ne kim köpeksin diyemedin mi ay sabah sabah gerildim

Kasıtlı olarak seni ezmiş.bence moruk doktor seni baya baya beğenmiş gençliğini güzelliğini... ama kompleks mi yaptı ne yaptıysa ezmeye kalkmış babalık diye başlayıp haddini bildirecektin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…