evımın resımlerını paylasmıstım evım guzel evım topıgındeO tespiti nasıl yapmış ki :)
Fazla iddialı olmuş yani gerçekte tanımıyorsa sizi
Bende bakim dedim ama bulamadım konuyuevımın resımlerını paylasmıstım evım guzel evım topıgınde
sayfalarca yorum yazıldı sadelık ferahlık bembeyaz ev mis gıbı dıye
bırtek konu sahıbı bu cumleyı kurdu banahersey gosterıs ıcın yapılmıs hıc sıcak yuva degıl dıye
emın olmak ıcın gırdım baktım aynen boyle demıs
yok artik. hakaret etmis resmen. manyak mi nedir? takma sen. cevap vermedigin iyi olmus. seviyesiz.
Terbiyesizliğe bak.
Terbiyesiz yaratik doktor olmus ama insan olamamis sosyal medyada vardi Sabah biri escinsel hastaya sosyal medya uzerinden hakaret etmis millet sabah kedi kopek bulur ben escinsel buldum kapinin onunde diye.twitter ve LinkedIn de basinìza gelenleri anlatin hastanenin tam adini vermeden
Gerçek mi bu?
Teşekkür ederim içim az da olsa rahatladı. Ancak girebildim siteye şimdi cevap vereceğim. Yaşanan her şey gerçek herhangi bi abartma dahi yok. Yaşadığım şehirde özel büyük ve şehrin göbeğinde olan bi hastane isim vermek istemiyorum...hangi hastane bu?
Suskun kalmanız hata.
Cimer'e yazın doktor u ve muayenesini.
Size bu hakaretleri ederken sadece susup dinlediniz mi?
Bu ne be ? Hakaret etmek icin cagırmıs seni işe almak icin degil. Sana referans olan kimse ona demedin mi bu neydi böyle diye ?? Aaa deli midirler nedirler
O an inanın heyecan,gerginlikten anlayamadım dilim tutuldu işsizim çalışmak istedim sadece ama yaptığım hataydı şimdi araştırıyorum olay soğumadan neler yapabilirim araştırıyorum. Çünkü çok ağrıma gitti bu olayResmen dalga geçmiş.hem çirkin hem birini bulursun. denyo adam ya. valla sinirden bişey yazacağım şimdi ban yiyeceğim..belkide adamın kişiliği şerefsiz bilemezsin.belkide herkese aynı seylerı söylüyo o şekilde mizacı. ama ne olursa olsun herkes susup kaldırmaz. iş görüşmesinden çıktıktan sonra referans olan kadına sormadınmı 'nedır bu ' diye.adam kendindenmi böyle
İnsanın içi neyse dışına da onu yansıtırmış. Bence üzülmek yerine öyle bir yerde işe başlamadıgınız için sevinmelisiniz. Gerçekten çekilir degil
Espri yaptığının sanmış mal
Bisey demedin mi bunca lafadoktorlarin yuz karasi deseydin sende
Mizacı bu değil sonradan doktorun hakkında çok şeyler duydum. Araştırıyorum elimden geldiğince şikayet etmeye çalışacağımsosyal medyanın gerekliliği bu anlamda var bence..
yurtdışında bu tip olaylar yaşandığında ülkece duyurup bu gibi hareketleri yapanların burnundan getiriyorlar. bizde ise sineye çekme var.
lütfen hastane adı, doktor adı vs. tüm bilgileri paylaşın bizlerde paylaşırız. bulsun belasını bizden de görsün bakalım gününü!
Gerçek ve abartısızGerçek mi bu ya hu
İlk dediğiniz gibi yapacaktım sizin yorumunuzu okuyunca ışık yandı bende yasal yollardan aramak en iyisi olacakbana denk gelmez ki böylesi.
versem bir ağzının payını da bir daha açarken 10 kere düşünse.
neden sustunuz bilmiyorum.
yanınızda size referans olan kişi nasıl sessiz kaldı bunlara onu da bilmiyorum.
şikayet edilebilecek merci varsa şikayet edin.
sosyal medyada ifşa etme fikri çekici ama yapmayın. adam hastane sahibi doktor. gider tutar avukatını. siz işsiz, kalırsınız dımdızlak.
onun yerine hakkınızı yasal yollardan arayın.
Emin olun çirkin iğrenç biri değilim bakım yaparım sürekli ama sanırım zevkine uygun değildimSiz neden sustunuz bunlari derken ben onu anlamadim.terbiyesiz adam.is olmazsa nolursa olsun kimse benim dis gorünüsümle dalga gecemez.
zincir bi hastane ise yönetimde birine ulaşıp mail atmayı deneyebilirsiniz.Teşekkür ederim içim az da olsa rahatladı. Ancak girebildim siteye şimdi cevap vereceğim. Yaşanan her şey gerçek herhangi bi abartma dahi yok. Yaşadığım şehirde özel büyük ve şehrin göbeğinde olan bi hastane isim vermek istemiyorum...
Canım sen iyi susmuşsun ben olsam parçalardım , ben mankenlik ajansına gelmedim , burası hastane değil mi ? Ben sağlıkçıyım ahlaksız sizi şikayet edeceğim derdim çıkardım
Şikayet edin kesinlikle densizi
Hemen şikayet edin onu..
Cimer e yazın tüm bilgileri detaylı verin..
Olay soğumadan şikayetimi edeceğim sağolunBak bunu git ekşi sözlüğe yaz.
O ekşi sözlüğü hiç sevmem ama bu tür konularda çok etkili bir mecra.
Ama yazar hesabı olması şart yoksa konu açamazsın. Buradan hesabı olan varsa yardımcı olsunlar. Bulamazsan sen bir çaylak hesabı aç, sonra yazar olanlara konuyu mesaj at rica et, onlar konu olarak açar. Orada konu bir patlasın bak neler oluyor...
Sonradan öğrendim genelde yaşı küçük ve güzel renkli gözlü uzun boylu kızları tercih ediyormuş.Ben kısa biriyim göz zevkine uygun gelmedim sanırımŞaka yapmaya çalıştığını mı zannetti acaba ?
Hani öyle tipler olur ya ama öyke bile olsa hoş değil yani.
Gidip şikayet et ilgili yerlere.
Keşke susmasaydın.
Güldü sonradan bana bel altı konuşmayı sever bu adam alışacaksın dedi. Yani çalışsam yanında demek ki daha ileri boyuta ulaşacaktıterbiyesiz saygısız insan yanınızdaki hanımefendi naptı size öyle laflar edilirken... gerçekten ayıp utanma yok millette
Ne iğrenç insanlar var Çalışmaya da korkar oldukSonradan öğrendim genelde yaşı küçük ve güzel renkli gözlü uzun boylu kızları tercih ediyormuş.Ben kısa biriyim göz zevkine uygun gelmedim sanırım
PİSLİKMerhabalar herkese uzun zamandır işsizim elimden geldiğince tüm hastanelere(sağlıkçıyım) cv bırakıp sürekli iş takip ediyorum. En son dün özel bi hastaneden abla benim için referans olmuş çağırdılar ben de öğleden sonra 13.30da gittim. Hastanenin ortaklarından bir doktor ile görüştüm. O doktor hem ortak hem de benim bölümüm ile ilgili aktif olarak doktorluk yapıyor. Gittiğimde içeri alındım referans olan abla da yanımdaydı. Doktor beni gördüğü an "hmmm bu muymuş yesilkalp dedikleri" diyerek küçümseyen bir bakış attı... ben tabi heyecan ve istekli gittiğim için çok takılmadım o an. Sonra ardı ardına "sen çok çirkinmişsin" "çok yaşlı görünüyorsun,yaşın kaç dedi" ben 22 diyerek cevap verdim. "Saçların iğrenç görünüyor boyamışsın saçma sapan gelmişsin buraya" dedi ben donakaldım. " Yanındaki kadın(bana referans olan 33-34 yaşında) senden çok daha genç görünüyor" dedi. Saçlarım doğal benim diyince o daha kötü öyleyse dedi. 10 dakikalık iş görüşmesinde sadece bunları söyledi birkaç mesleğimle ilgili soru sordu ama ben o an sadece bakmakla yetindim. En son tırnak kontrolü yapacagım uzat elini dedi ellerimi gösterdim yüzük yokmuş iki güne bulursun birini sen, güvenmiyorum sana dedi. O odadan çıktıktan beri kendimi kötü hissediyorum kime bu olayı anlatsam niye sustun,gidelim şikayet edelim dedi. Ne yapacağım bilmiyorum? bu olanlar normal mi lütfen akıl verin ben mi yanlış yaptım anlamıyorum... Yazım yanlışım olduysa kusura bakmayın aklım başımda değil.
Insallah iyi bi sonuc alirsin cunku bu adam kisiliksizO an inanın heyecan,gerginlikten anlayamadım dilim tutuldu işsizim çalışmak istedim sadece ama yaptığım hataydı şimdi araştırıyorum olay soğumadan neler yapabilirim araştırıyorum. Çünkü çok ağrıma gitti bu olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?