iş görüşmesinde çirkin ve yaşlı bulundum

Bu ne ya gerçek mi?? Cevabını vermediğiniz için çok kızdım şuan size..

Hayatımda bunu ılk defa duyuyorum

O tespiti nasıl yapmış ki :)
Fazla iddialı olmuş yani gerçekte tanımıyorsa sizi
evımın resımlerını paylasmıstım evım guzel evım topıgınde
sayfalarca yorum yazıldı sadelık ferahlık bembeyaz ev mis gıbı dıye
bırtek konu sahıbı bu cumleyı kurdu bana hersey gosterıs ıcın yapılmıs hıc sıcak yuva degıl dıye
emın olmak ıcın gırdım baktım aynen boyle demıs

Bende bakim dedim ama bulamadım konuyu
Evi merak ettim de

yok artik. hakaret etmis resmen. manyak mi nedir? takma sen. cevap vermedigin iyi olmus. seviyesiz.
Terbiyesizliğe bak.
hangi hastane bu?
Teşekkür ederim içim az da olsa rahatladı. Ancak girebildim siteye şimdi cevap vereceğim. Yaşanan her şey gerçek herhangi bi abartma dahi yok. Yaşadığım şehirde özel büyük ve şehrin göbeğinde olan bi hastane isim vermek istemiyorum...

Suskun kalmanız hata.
Cimer'e yazın doktor u ve muayenesini.
Size bu hakaretleri ederken sadece susup dinlediniz mi?
Bu ne be ? Hakaret etmek icin cagırmıs seni işe almak icin degil. Sana referans olan kimse ona demedin mi bu neydi böyle diye ?? Aaa deli midirler nedirler
O an inanın heyecan,gerginlikten anlayamadım dilim tutuldu işsizim çalışmak istedim sadece ama yaptığım hataydı şimdi araştırıyorum olay soğumadan neler yapabilirim araştırıyorum. Çünkü çok ağrıma gitti bu olay

İnsanın içi neyse dışına da onu yansıtırmış. Bence üzülmek yerine öyle bir yerde işe başlamadıgınız için sevinmelisiniz. Gerçekten çekilir degil
Espri yaptığının sanmış mal
Bisey demedin mi bunca lafa doktorlarin yuz karasi deseydin sende
Mizacı bu değil sonradan doktorun hakkında çok şeyler duydum. Araştırıyorum elimden geldiğince şikayet etmeye çalışacağım

İlk dediğiniz gibi yapacaktım sizin yorumunuzu okuyunca ışık yandı bende yasal yollardan aramak en iyisi olacak

Siz neden sustunuz bunlari derken ben onu anlamadim.terbiyesiz adam.is olmazsa nolursa olsun kimse benim dis gorünüsümle dalga gecemez.
Emin olun çirkin iğrenç biri değilim bakım yaparım sürekli ama sanırım zevkine uygun değildim

zincir bi hastane ise yönetimde birine ulaşıp mail atmayı deneyebilirsiniz.

Canım sen iyi susmuşsun ben olsam parçalardım , ben mankenlik ajansına gelmedim , burası hastane değil mi ? Ben sağlıkçıyım ahlaksız sizi şikayet edeceğim derdim çıkardım
Şikayet edin kesinlikle densizi
Hemen şikayet edin onu..
Cimer e yazın tüm bilgileri detaylı verin..
Olay soğumadan şikayetimi edeceğim sağolun

Şaka yapmaya çalıştığını mı zannetti acaba ?
Hani öyle tipler olur ya ama öyke bile olsa hoş değil yani.
Gidip şikayet et ilgili yerlere.
Keşke susmasaydın.
Sonradan öğrendim genelde yaşı küçük ve güzel renkli gözlü uzun boylu kızları tercih ediyormuş.Ben kısa biriyim göz zevkine uygun gelmedim sanırım

terbiyesiz saygısız insan yanınızdaki hanımefendi naptı size öyle laflar edilirken... gerçekten ayıp utanma yok millette
Güldü sonradan bana bel altı konuşmayı sever bu adam alışacaksın dedi. Yani çalışsam yanında demek ki daha ileri boyuta ulaşacaktı

PİSLİK

Insallah iyi bi sonuc alirsin cunku bu adam kisiliksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…