- 6 Aralık 2016
- 485
- 468
- 23
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
öle değil ya titiz hanımlar vardır sabahtan gece yarsına kadar iş yaparlar bilirim bnm demek istediğim farklı isterse koksun ev yemek pişmesin arada keyfime bakıym manasında diyorum ben çalışıyorum ama bütün arkadaşlarım ev hanımı ve bütün gün evde durmaktan sıkılıyoruz diyorlar bnde onlara özeniyorum arada sıkılıym iserse yeterki evde olayım diyorumEv hanimi ol bide çocuk yap saat 10 da kalkar canin istediginde tekrar yatar oyle kafana gore takilirsin ohh miss.
Tobe tobe
Polemik ciksin diyemi açtınız bu konuyu.
Ben ev hanimiyim ikide çocuğum var hic sıkılacak vaktim yok .öle değil ya titiz hanımlar vardır sabahtan gece yarsına kadar iş yaparlar bilirim bnm demek istediğim farklı isterse koksun ev yemek pişmesin arada keyfime bakıym manasında diyorum ben çalışıyorum ama bütün arkadaşlarım ev hanımı ve bütün gün evde durmaktan sıkılıyoruz diyorlar bnde onlara özeniyorum arada sıkılıym iserse yeterki evde olayım diyorum
Bırak abla sen bırak otur evinde.Bari hak eden biri gelsin yerinedeöle değil ya titiz hanımlar vardır sabahtan gece yarsına kadar iş yaparlar bilirim bnm demek istediğim farklı isterse koksun ev yemek pişmesin arada keyfime bakıym manasında diyorum ben çalışıyorum ama bütün arkadaşlarım ev hanımı ve bütün gün evde durmaktan sıkılıyoruz diyorlar bnde onlara özeniyorum arada sıkılıym iserse yeterki evde olayım diyorum
Bu düşünce yapılarındaki insanlar memur oluyor zaten. Çalışmayı sevmeyen insanın özel sektörde çalıştığını göremezsin genelde devlette memur olurlar işlerimizi 10 saatte halletmezler biz de söyleniriz bu ne ya ne biçim memur filan falan...Bu düşünce yapısına sahip insanların memur olması beni hep üzmüştür niyeyse.Bi insan ev hanımlığını nasıl yan gelip yatmak olarak algılayabilir ve bunu çalışmaya tercih edebilir,ilginç kafalar
çocuk istiyorum ama kim bakacak ben 4 aylıkken işe başlıcaksın baktıracak kimsem yok ayrı bir şehirdeyim annmde küsbuna karar verecek olan kişi sensin...
Gerçekten ne istiyorsun? sadece anne olmak mı sadece iş kadını mı?
Ayrıca her ikisini de yapan var ve neden sen de yapamayasın?
arkadaşlar hep kafamı kurcalıyor şuan çalışıyorum 657 ye tabi olarak ama hep düşünüyorum ev hanımı olup çoluk cocuğa karışmak yan gelip yatmak mı iyi yoksa çalışıp geleceğe yatırım yapmak mı başka bir şehirde yaşıyoruz eşimle aileler uzakta yani çocuk yapamıorum o yüzden borçlarımız ev kredi vs.
çocuk yapmak ve bazı içimde kalanları yaşamak için yazdım bunu işimi kötü yapan memurlardan değilim aksine çok çalışkanım belkide işn stresinden böle oldum öle bir memur olsam işte yan gelip yatıyorum tabirini kullanrdımBu düşünce yapılarındaki insanlar memur oluyor zaten. Çalışmayı sevmeyen insanın özel sektörde çalıştığını göremezsin genelde devlette memur olurlar işlerimizi 10 saatte halletmezler biz de söyleniriz bu ne ya ne biçim memur filan falan...
Kesinlikle öyle.Bi devlet kurumunda staj yapmıştım ,memurluk benim için o gün bitti.Işleri güçleri kahve içmek ,fal bakmak, örgü örneği falan filan.Ama insan şaşırıyor devlet memuru olmak da kolay değil ,nasıl kendine bunu layık görebilir bu derece tembellestirir kendini bi insan doğrusu hayret ediyorum.Bu düşünce yapılarındaki insanlar memur oluyor zaten. Çalışmayı sevmeyen insanın özel sektörde çalıştığını göremezsin genelde devlette memur olurlar işlerimizi 10 saatte halletmezler biz de söyleniriz bu ne ya ne biçim memur filan falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?