iş kadını mı ev hanımlığımı

Mesai saatleri içinde burada ne işiniz var peki?

ne kadar yanlış düşünüyorsunuz yahu memursunuz 4 ay izin, sonra süt izinlerini birliştirin sonra üstüne 1 yıl ücretsiz alın zaten gelir çocuk neredeyse 2 yaşına, Allah aşkına memurluk bırakılır mı bu sebeplerden ötürü, emekliliğiniz de olacak üstelik, ne güzel kendi kazancınız, evde ne yapacaksınız her Allah ın günü??

657'ye tabi olanlar da yan gelip yatıyo zaten.
En az (%80'i).
Bence evinizde oturun daha iyi.
ben onlardan değilim çok fazla sorumluluğum var düşünün birime iğne bile alsalar o iğnenin peşinden koşmak zorundayım maaş olarak özelden iyi tatil olarakta ama bnm memurluğum daha farklı bir ürün koybolsa kendi cebimden ödicem bunun neresi rahat

Aaa evet vergi dairesinde örgü ören bir memur görmüştüm.
Birde memur deyince benim gözümde hep 45 yaş üzeri hafif kamburu çıkmış, mutlaka gözük takan
FAzla kilolarını sorun etmeyen insanlar canlanıyor.
Artık öyle bir intiba bırakmışlar ki, genç kuşak memurları da aynı değerlendiriyoruz.

zaten o yüzden buraya yazdım çokmu saçmalıyorum eşiminde tepkisi büyük oluyor oda istemez bırakmamı işi çocuga engel olarak görüyorum bide dinlenmeyi kafa rahatlını özlüyorum umarım beni anlıyorsunzdur

Özelde de öyle canım, dün kasamda açık çıktı cebimden koydum.
Hemde denetlenmediğim halde. Kaldı ki kendimden eminim alıp cebime atmadım ya, mutlaka bir yere ödeme yaptım o an başka şeyle de meşgulsem arkadaşı bekletmemek için verdim yazarım dedim yazmadım muhtemelen.

Benim bulunduğum departmanda tek çalışan 45 yaşındaki memur ablaydı:)) Gençlerin hepsi yatıştaydı, gerçekten şaşırmıştım hala da şaşırıyorum

Ben hem ev hanımıyım hem çalışıyorum. İyi para kazanıyorum. Rahatım. Ama kazanmadığım zaman da rahattım, eşimle aramızda asla para mevzusu olmaz. Gençliğimi borç içinde geçirip yaşlılığımda yaşayacak gücüm kalmadığında ne yapayım o parayı? Benim fikrim hep böyle.

Benim bulunduğum departmanda tek çalışan 45 yaşındaki memur ablaydı:)) Gençlerin hepsi yatıştaydı, gerçekten şaşırmıştım hala da şaşırıyorum
Aklıma bir fıkra geldi. İşini disiplinli bir şekilde yapan arkadaşları tenzih ederim.
Köyün birinde bir keçi varmış. Günde 5 lt süt veriyormuş. Devlet bu keçiyi çiftliğine almaya karar vermiş ve çiftliğe almış. Ertesi gün keçi 2lt süt vermiş, Keçi'ye ne oldu diye sorunca keçi " Eee artık yorulmaya gerek yok devlet memuru olduk" demiş

peşinde koşmam gereken işler yanımda bekletmemi isdediler bekliyorum profilime bak herzmn böle aktif değilim
Dimi bi de bu iki günde bitecek işleri bi ay bekletmek var memurlukta.Ev hanımlığında bile yok o yapılması gereken işleri bekletmek öyle bi rahatlık

Dimi bi de bu iki günde bitecek işleri bi ay bekletmek var memurlukta.Ev hanımlığında bile yok o yapılması gereken işleri bekletmek öyle bi rahatlık
Kıskançlığından kıza ne yazacağını şaşırmışsın. Az çalış da sen de memur ol...

iş bekleten ben değilim başka birim sonra bana patlarlar niye halletmedin diye herkeste memur algısı aynı ben niye böle değilim ben de bi yanlışlık var iş stresinden hafta sonları zehir oluyo bana

çalışmaya yeni başladıysanız anlıyorum çünkü iş hayatına alışmak zaman ister bende ilk yıl her gün ben böyle yaşayamam, zengin koca bulsam da işi bıraksam diyordum :)))) geçiş süreci normal. ama eğer uzun yıllardır çalışıyorsanız sizi anlamamı beklemeyin çünkü özel sektörde çalışmadığınızdan nasıl bir rahatlıgınız var tahmin bile edemezsiniz. bizim hasta olmamız bile sorun oluyor, evlenmemiz, çocuk yapmamız, evimize su basması hiçbiri mazaret değil işin yapılmaması için, düğünüme 2 gün kalaya kadar çalıştım ben, hastalandım çalıştım, annem ameliyat oldu çalıştım, memurken bunlar sorun değil, alırsınız izninizi kimse de karışamaz. bu şartlar altında bile şikayet edip birde işi bırakmak istiyorsanız bırakın valla, belki sizin yerinize daha çok ihtiyaç duyan biri gelir.

ev hanımlıgı ne zor şey, hergün emizlik yemek köle gibi çalış, çocugun gelsin yaptıgın yemegi begenmesin, kocan gelsin tüm gün çalıştım yorgunum diye trip atsın, cebinizde paranız olmasın, bu hayata mı özeniyorsunuz? kolay mı sanıyorsunuz? ama siz diyeceksiniz ki ben zaten tembelim yapmam o zaman hayattta ki amacınız nedir? neden okudunuz? bazı insanlar var sizin gibi, şaşırıyorum açıkçası, hayata herhangi bir katkıları olmasın istiyorlar, yalnızca rahat yaşamak derdindeler, bu düşünceyi üzgünüm ama ben anlayamıyorum.

işiniz hele ki memurluk asla ama asla çocuğa engel değil kendinize bahane aramayın, özelde çalışıp 2 çocugu olup, maşallah evini de temizleyen yemegini eksik etmeyen nice kadın var. sizin çalışma saatlerniz makul, hafatsonunuz boş, tüm yasal haklarınızı istediğiniz gibi kullanırsınız, yıllık izniniz çok, dogum izni+ücretisz izin hakkını var, ne demek işim çocuguma engel, yarın bir gün kocanız sizi boşasa ne olacak? Allah korusun adamın canına bir şey olsa ne olacak? Lütfen kendi ayaklarınızın üstünde durma şansınız varken böyle bir şey geçirmeyin aklınızdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…