- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
Mesai saatleri içinde burada ne işiniz var peki?çocuk yapmak ve bazı içimde kalanları yaşamak için yazdım bunu işimi kötü yapan memurlardan değilim aksine çok çalışkanım belkide işn stresinden böle oldum öle bir memur olsam işte yan gelip yatıyorum tabirini kullanrdım
birde anne sorunu var tabi ben bekarken ona veriyordum maaşımın çoğunu evleneli borçlandık para veremitorum diye küstü konuşmuo 3 aydır eşimede hiç saygı duymuyor bende borca girdiğim için. ev hanımı olsam hem bnden bişe beklemez hem eşime saygılı olurdu
ben onlardan değilim çok fazla sorumluluğum var düşünün birime iğne bile alsalar o iğnenin peşinden koşmak zorundayım maaş olarak özelden iyi tatil olarakta ama bnm memurluğum daha farklı bir ürün koybolsa kendi cebimden ödicem bunun neresi rahat657'ye tabi olanlar da yan gelip yatıyo zaten.
En az (%80'i).
Bence evinizde oturun daha iyi.
Aaa evet vergi dairesinde örgü ören bir memur görmüştüm.Kesinlikle öyle.Bi devlet kurumunda staj yapmıştım ,memurluk benim için o gün bitti.Işleri güçleri kahve içmek ,fal bakmak, örgü örneği falan filan.Ama insan şaşırıyor devlet memuru olmak da kolay değil ,nasıl kendine bunu layık görebilir bu derece tembellestirir kendini bi insan doğrusu hayret ediyorum.
zaten o yüzden buraya yazdım çokmu saçmalıyorum eşiminde tepkisi büyük oluyor oda istemez bırakmamı işi çocuga engel olarak görüyorum bide dinlenmeyi kafa rahatlını özlüyorum umarım beni anlıyorsunzdurne kadar yanlış düşünüyorsunuz yahu memursunuz 4 ay izin, sonra süt izinlerini birliştirin sonra üstüne 1 yıl ücretsiz alın zaten gelir çocuk neredeyse 2 yaşına, Allah aşkına memurluk bırakılır mı bu sebeplerden ötürü, emekliliğiniz de olacak üstelik, ne güzel kendi kazancınız, evde ne yapacaksınız her Allah ın günü??
Özelde de öyle canım, dün kasamda açık çıktı cebimden koydum.ben onlardan değilim çok fazla sorumluluğum var düşünün birime iğne bile alsalar o iğnenin peşinden koşmak zorundayım maaş olarak özelden iyi tatil olarakta ama bnm memurluğum daha farklı bir ürün koybolsa kendi cebimden ödicem bunun neresi rahat
Benim bulunduğum departmanda tek çalışan 45 yaşındaki memur ablaydı:)) Gençlerin hepsi yatıştaydı, gerçekten şaşırmıştım hala da şaşırıyorumAaa evet vergi dairesinde örgü ören bir memur görmüştüm.
Birde memur deyince benim gözümde hep 45 yaş üzeri hafif kamburu çıkmış, mutlaka gözük takan
FAzla kilolarını sorun etmeyen insanlar canlanıyor.
Artık öyle bir intiba bırakmışlar ki, genç kuşak memurları da aynı değerlendiriyoruz.
peşinde koşmam gereken işler yanımda bekletmemi isdediler bekliyorum profilime bak herzmn böle aktif değilimMesai saatleri içinde burada ne işiniz var peki?
Aklıma bir fıkra geldi. İşini disiplinli bir şekilde yapan arkadaşları tenzih ederim.Benim bulunduğum departmanda tek çalışan 45 yaşındaki memur ablaydı:)) Gençlerin hepsi yatıştaydı, gerçekten şaşırmıştım hala da şaşırıyorum
Dimi bi de bu iki günde bitecek işleri bi ay bekletmek var memurlukta.Ev hanımlığında bile yok o yapılması gereken işleri bekletmek öyle bi rahatlıkpeşinde koşmam gereken işler yanımda bekletmemi isdediler bekliyorum profilime bak herzmn böle aktif değilim
acaba :)benim cnm cocuk istiyorsenin canın çalışmak istemiyor bence :)
o zaman düşünme yapacaba :)benim cnm cocuk istiyor
Kıskançlığından kıza ne yazacağını şaşırmışsın. Az çalış da sen de memur ol...Dimi bi de bu iki günde bitecek işleri bi ay bekletmek var memurlukta.Ev hanımlığında bile yok o yapılması gereken işleri bekletmek öyle bi rahatlık
iş bekleten ben değilim başka birim sonra bana patlarlar niye halletmedin diye herkeste memur algısı aynı ben niye böle değilim ben de bi yanlışlık var iş stresinden hafta sonları zehir oluyo banaDimi bi de bu iki günde bitecek işleri bi ay bekletmek var memurlukta.Ev hanımlığında bile yok o yapılması gereken işleri bekletmek öyle bi rahatlık
zaten o yüzden buraya yazdım çokmu saçmalıyorum eşiminde tepkisi büyük oluyor oda istemez bırakmamı işi çocuga engel olarak görüyorum bide dinlenmeyi kafa rahatlını özlüyorum umarım beni anlıyorsunzdur
kim bakcak ablası kreşe gidene kadar bakma imkanım olsa hemen yaparımo zaman düşünme yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?