İş yerinde birinden hoşlanıyorum :/

bir de şunu belirteyim ben ülkemizdeki bayanlar gibi bekle erkek gelsin tanış kafasında biri değilim. çünkü bir çok erkek çekingenlikten hoşlandığı kızlarla tanışamıyor, kızların ömrü de bekleyerek geçiyor. ömür çok kısa neden bekleyesiniz ki? ortak bir alanda yemekhane gibi gidin boşsa masasına oturun ya da asansörde denk gelmeye çalışın orada konuşun, en olmadı onun bölümüne işiniz düşmüş gibi yapın ona bi kaç soru sorun. sonrası gelir zaten

Ben olsam iş yerindekilere hiçbir şekilde söylemem bu durumu iş dünyası biraz kuyu kazma yeri, bence kişisel merak olabilir olmazsa bile kadın copcatansa şirketteki potansiyel adayları gözden geçirmiştir. Ama bu zamana kadarda çöpü catmadan durmazdi o kadına çok bel bağlamayın. Ama o sosyal arkadaşı bulun.

Onunla.direkt bir temasimiz olmaz ama odasındaki en yakini bayanla oluyor acaba onu bahane edip odalarina gide gele biraz ortam mi olustursam..ama ya belli olursaa ay yerin dibine girerim utançtan

Soyle bi durum var ama bizim is yerinde kadın sayısı az. Kadinlardan da bekar olan sayılı. Bir kiz var o da iki sene olmuş sosyal olan arkadaş bu. İki senede arlarinda bir sey gececek olsa geçerdi diye düşündüm. Bu bana soran arkadaş biraz copcatan havasinda evet. Çünkü ona da artik ne zaman senden sevgilimle gezdim sunu yaptim bunu yaptimi duyacagiz diye darlamış bilemiyorum ya olsa bu kadın araciligi ile olabilir gibi sanki olmaz mi

Onunla.direkt bir temasimiz olmaz ama odasındaki en yakini bayanla oluyor acaba onu bahane edip odalarina gide gele biraz ortam mi olustursam..ama ya belli olursaa ay yerin dibine girerim utançtan
kesinlikle bunu yap, harikasın. ayrıca asla kimseye söyleme duygularını sende kalsın diğer hanımların yukarıda söylediği gibi iş yerleri dedikodu kazanı herkes birbirinin kuyusunu kazma derdinde. kendi göbeğinizi kendiniz kesin.

ayrıca çocuk seni anlasın zaten, anlasın da bir adım atsın. arkadası bayan anlayabilir ama siz itiraf etmedikçe kimse laftan öteye gecemez. ayrıca normal sohbet ne zamandan beri asılmak olarak değerlendiriliyor? gidin arkadaş olun önce tanıyın. hem sosyalleşirsiniz o bayanla ve o cocukla konusarak hem de onunla arkadas olursunuz

Değil mi yaa..bir de eğer ben yanlış görmüyorsam(kendimce) o da bakıyor ama ben utanctan kirmizi isik veriyor olabilirim oyle de olmasın yaa :/

İş yerinde çok kotu sonuçlanabilir bu tür ilişkiler dikkatli olmanızda fayda var. Bir arkadaşım bir adamdan hoşlandı dışardan hakikaten çok efendi çok düzgün bir adam gibi duruyordu ki 2 yıldır beraber çalışırız o adamla. Arkadaşım adamla flortlesmeye başladı iyi hoş ama adam bı anda aşırı samimi davranmaya iş yerinde abuk subuk tavırlar göstermeye başladı. Ağırbaşlı adam gitti deli gibi bir adam geldi kız bunu görünce iletişimi kesti çocuk cirkinlesmeye başladı evinin önüne gitmeler tehdit etmeler aralarında geçenleri iş yerindeki herkese abartarak anlatmalar vs. Kızın hayatı zindan oldu şikayet etmekle falan uğraşamam dedi istifa etti gitti kız. Bundan dolayı iş yerinde, aynı okulda, sınıfta kısaca birbirinizi devamlı görmek zorunda kalacağınız yerlerde ilişki çok riskli...

Bence o kızla olmaz olsaydı olurdu. Ben sosyal arkadaşı sizi aynı ortamda bulundurun diye söyledim. Çünkü siz ortak bir ortam oluşturmayacak kadar cekingensiniz benim gibi O kadınla olursa ilerleme şu şekilde olacak ilk karşı tarafa seni göstermeye çalışacak olmazsa bile senin ruhun duymayacak. Olursa çöpçatan arkadaş sana beyefendiyi göstermeye çalışacak ama şu yazdiklarim tamamıyla varsayım. Birilerinin aracı olmadan tanışsan bence çöpçatan arkadaşa bile gerek kalmayacak.

Bu anlattığınız problemli bir bireymis buna her yerde denk gelebilir insan.evet is yeri bi tik daha riskli farkındayım da ama illa boyle sonuclanacak da diyemeyiz herkes de psikopat degildir diye umit ediyorum

Değil mi yaa..bir de eğer ben yanlış görmüyorsam(kendimce) o da bakıyor ama ben utanctan kirmizi isik veriyor olabilirim oyle de olmasın yaa :/
Siz şuan hemen flörte odaklanmayın onunla. gidin o bayanla konuşun, o çocuk da yanında olur onunla da sohbet açılır. önce bir arkadaş olun tanışın. sonra zaten sohbet ilerleyince gönlü varsa sizi kahve içmeye vs çağırır (Gerci ben onun beni cagırmasını beklemez ben cagırırdım ama siz cekingenmissiniz) ve dediğim gibi iş yerinde kimseye söylemeyin

Ben bu konularda özürlüyüm.gecen gün servisten farkli zamanlarda indik onlar bize yetişti tam sohbet muhabetkik ortam olacak tam da benim yanimda kaliyor kuzu(hep boyle denk geliyor ben raziyim) neyse ben birden hizlandim niye ben de bilmiyorum utanctan iste hep bunlar

Yaş kaç bilmiyorum da gençseniz bu normal, bir de kişilikle alakalı olabilir, çekingensinizdir gayet doğal. bu özürlülük değil. ayrıca bir tavsiye daha size bakınca lütfen gözlerinizi kaçırmayın olumsuz etkileyebilir.

Yok yok benim de söyleme gibi bir niyetim yok. Bir de millete sakiz edemem. Ama bu sizinle konuştuğumuz mantıklı biraz görünür olmakta fayda var. Denk gelememe durumu ikimiz icin de geçerli ve ben yine bahane bulabilirim onun bahane bulmasi bi tik daha zor.artik hey baby baby dicez yapcak bisey yok Allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…