İş yerinde birinden hoşlanıyorum :/

Evet ya ben bakisi cekmeyince o da hic cekmiyor guzel de oluyordu

Siz sadece kimseye söylemeyin iş yerinde kimseye güven olmaz gidin bayanla ve o cocukla normal arkadas olun. önce tanıyın bakalım sevecek misiniz? belki soguyacaksınız ya da seveceksiniz o da sizi arkadas olursanız zaten bi kahve içmeye cagırır sonra siz onu cagırır ve ısmarlarsınız boyle boyle cıkmaya baslarsınız

Böyle anları kaçırma bence sen kendin ugrasirsan yaparsan daha iyi olur. Böyle böyle sohbet ortamı oluscak. Belki o copcatan arkadaş aranızı yaptığı gibi bozmayida yaparsa. Benim mottom şudur tırnağın varsa kendi kafanı kendin kasiyacaksin.

Ya öyle birsey ki diger herkesle biraz biraz muhabbetim oldu bir tek bunla olmadı tek kelime.. tanistirilmadik da sanki bi hayırlı olsun demişti hatırladığım. Oyle karambole gidiyoruz bakalım umarım bu tatlı heyecana değer bir şeydir. Cok tesekkur ederim temennileriniz icin♥

Bu anlattığınız problemli bir bireymis buna her yerde denk gelebilir insan.evet is yeri bi tik daha riskli farkındayım da ama illa boyle sonuclanacak da diyemeyiz herkes de psikopat degildir diye umit ediyorum
Tabii ki ama dışarda olması ayrı iş yerinde olması çok daha kotu. Uyarmak istedim her yönüyle düşünmek daha iyi olur diye.

Off keske sabahlari boyle bi grup beni gazlasa da oyle gitsem ise.insallah sabaha kadar bu modda olurum. Artı tamam o hos bi beyefendi ama ben de dikkat çeken biriyim ya niye olmasin ki di ki :)

Off keske sabahlari boyle bi grup beni gazlasa da oyle gitsem ise.insallah sabaha kadar bu modda olurum. Artı tamam o hos bi beyefendi ama ben de dikkat çeken biriyim ya niye olmasin ki di ki :)

Ben sana yazarım sen ondan hoslandigin için gözünde buyutuyorsun bence ama sende hoş birisin enerjini değiştir özgüvenli ol yarın işe gitmeden önce bu yorumumu oku öyle git çünkü sen en güzelini hak ediyorsun o beyefendiyle bence yarın konuşacaksın normal arkadaş olarak ilk önce tabikisiii

Yarın konusabilirsem firsat olursa olusturabilirsem yazacagim size ☺ cunku biz buna değeriz

Gunayyydinn ben bugun konuştum(zafer marsini hazirlayin) normal odaisna gittim yanindaki arkadasla konusuyordum o da sohbete girdi baya baya konustuk konusmus oldukkkkk bir de özellikle de güzel giyindim bugün. İltifat aldım da yani cok guzel olmussun diye arkadaşlardan neyse iste gayet verimli bir gündü seytanin bacagininkirdim ☺(yakindan daha yakisikliymis hergele)

Eğer dedıgınız gıbı ise bulur o sizi

Ahahhaahahah keşke kişisel olmasa

Ben adım atmazdım bu arada. Çekingenlik falan da değil ama atmam bilemiyorum. Attığım zamanlarda pek hayır gelmedi ben beklerdim, çünkü bir erkek beğendiği zaman muhakkak ama muhakkak şansını deniyor. Öyle çekinme falan da kalmıyor. Çok gördüm; normalde çok içine kapanık, sessiz sakin, utangaç olup birine bir şey hissedince aslan kesilen arkadaşlarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…