Kendi içinizde yetersiz olduğunuzu kabul etmiyorsunuz da bana yeterli olup olmayanı tartışıyorsunuz. Tamam.Canim dediysem canim degilsin canim :) telefondan giriyorum hizli yazip çıkıyorum . Burda senin için kurallara uyma cabam yok . Sana bu kadari yeterli ondan dikkat etmedim .
Tabi ki sevgili meslektaşım.Ben kk da ki bazı akademisyenler(?) için seni saygı durusuna davet ediyorum arkadaşım
Sen kendinle sorunlusun baskalarinin sorunu seni niye irgaladi :) ben kendimi yetersiz bulmuyorum elhamdulillah ::))) ayrica öğretmenliğe nefretim yok hepimiz lise ortaokul okuduk bugünler icin ama hocalara soru götürürdk bön bön bakarlardi.Kendi içinizde yetersiz olduğunuzu kabul etmiyorsunuz da bana yeterli olup olmayanı tartışıyorsunuz. Tamam.
Bu da size son cevabım olacaktır, çünkü... Neyse çünküsünü boş verin, devam edin siz öğretmenlik mesleğine olan nefretinizi kusmaya. İyi günler.
Sana da saygilar güzelim ☺☺☺"lovelygirl" derken çok dikkat etmiş birisi benim takma adıma laf ediyor hayret.
Lügat parçalanmaz, lügatın kelime anlamı sözlük demektir. Sözlük parçalamak anlamı çıkar ki doğrusu lisan yani dil parçalamak olacaktır. Kimi zaman da edebiyat parçalamak gibi söylenişleri de mevcuttur, bu daha çok romantik ve süslü cümleler kurmak anlamını taşımaktadır. Saygılar.
Sen pek genelleme istersen canım ya, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca komik duruma düşüyorsun.
Ayrıca kaç tez inceledin, hangi alanda inceledin?
Senin seviyen anca burda cirkinlesmek sen kendi kisiligini wc kagidi yapta sil guzelim bu kadar edersin .[/QUOTE]İki tez yaz da ttuvalet kağıdı niyetine kullanayım zira burdan belli seviyen. ha bir de bende göz kırpan smiley koyayım da laf soktuğum belli olsunakademisyen olduğunu alnına da yaz istersen . Madem öğretmenleri hakir görüyosun .
Tebrikler tatlim , benim de derecelerim var konu buysa. Oss ve ales. Aydin hocalarin sana kendilerini ve meslektaslarini asagilamani ogretmemislerdir eminim. O yuzden bir toparla o zihnini.Allaha şükür türkiyenin önde gelen bir okuluna iki puan türünde derecemle yerleştim . hocalarımın hepsi yurt dışında eğitimini tamamlamış , aydın insanlar . birinci sınıftan itibaren akademik alanda yazmak için yetiştiriliyoruz. bir ödev yapmak için ingilizce ve türkçe onlarca tez okuyoruz. kaynak belirtmemiz gerekiyor çünkü .
Senin seviyen anca burda cirkinlesmek sen kendi kisiligini wc kagidi yapta sil guzelim bu kadar edersin .
Doğum izni bitti işe başladım. Doğum iznim sırasında bebeğimi pusete koyup rapor yazdım. Bizde insanız ya...
Biraz Allah tan korkmak lazım.
Yok baksaniza hepsi okula gitmeden meslek sahibi olmus.Tebrikler konu sahibesinin konusunu mahvetmişsiniz.
Hanımlar, akademisyen, doktor, avukat, mimar, mühendis vs vs olmak için önce kime ihtiyacınız var?
Biraz saygı lütfen...
Valla ben bugün kendimce ama az ama çok birşeyler biliyorsam öğretmenlerim sayesinde, bende çok emekleri vardır, ki benim ilkokul öğretmenim o zamanlar bilirsiniz öğretmen okulundan mezun olurlardı, öğretmen okulunda yatılı okumuş, bir pardesüyü öğretmen adayı arkadaşıyla paylaşmış bir kadındır.Yok baksaniza hepsi okula gitmeden meslek sahibi olmus.
Öyle ki hiç ihtiyaç yok sırf maaş zarariymis gibi yorumlar var.
Eğitime ,ogretmene verilen önem ile ülke gelişir oysaki. Eğitim bir yatırımdır esasen, ekonomi ile de doğrudan ilişkilidir. Biz bu gerçeği idrak edemediğimiz için bu haldeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?