- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #2.081
Bende rutin severim canim
Günaydın canımcım, bende sendenim.Günaydın kızlar ben bayramda hiç dikkat edemedim gelemedim de buralara bu hafta toparlanma haftası olacak benim için
Hayırlı olsun canım çabucak biter umarım tüm işler. Taşınmak gerçekten çok zorCanimciklar nabersiniz ?
Nihayet ev bulduk ,inanın çok zordu aşırı fahiş fiyatlar. Önümüzde ki hafta taşınıyoruz.
Toparlanmak çok zor yaa off
Bugün ve bir kaç gün çok işim var kızlar ,ama fırsat buldukca girerim ben buraya.
Şu haftayı bi atlatayim da
Günaydın canımGünaydın kızlar ben bayramda hiç dikkat edemedim gelemedim de buralara bu hafta toparlanma haftası olacak benim için
İnşallah öyle olsun kuzumGünaydın güzeller
Biraz geç oldu tünaydın
Mutlu güzel haftalar olsun
Evett ya , napalım başa gelen çekilir halledeceğiz inşallahHayırlı olsun canım çabucak biter umarım tüm işler. Taşınmak gerçekten çok zor
Olur kuzum ya sıkma canını biliyorum bu işler çok gıcık.Günaydın kızlarr, günümüz hayırlı olsun
uykusuz ve yorgunum, baş ağrısınla mücadele ediyorum şuan
O ev olmadı maalesef , aramaya devam
Günaydın kızlarrrr.
Yıldız efsaneydi ya ama çok ağladı sahnede kıyamam o ağladı ben agladim yanımda arkadaşlarım olmasa hüngür hüngür ağlardim valla.
Arkadaş torpiliyle sahnenin çok önündeydim çok yakından gördüm gerçekten yaşayan efsane.
Beklentimin çok üstündeydi kesinlikle sahnede izleyin onu .
Böyle duygularım çok karışık.
Sabah kalktim bir cafeye geldim kahve içiyorum şimdi
Evet gördüm yıldızı :)Günaydın herkese
Delikanlımla başladı sonra el adami.Evet gördüm yıldızı :)
o kadının ruhu ve kafası çok başka ya, ben çok seviyorum.
dünya gözüyle şöyle bir canlı kanlı görebilsem tanışsam onunla çok isterdim.
el adamını söyledi mi ? en sevdiğim şarkısı :))
Bende üzülürdüm kuzu o kadar yakınında olsam.Delikanlımla başladı sonra el adami.
Aynen kuzu el adamı delikanlımlan bile daha iyi bir şarkı sözleri çok iyi.
Çok ağladı ama hüzünluydu.
Bende çok yakından gördüm ama tanisamadim ama çok isterim kulisteydim dışarı çıkmış sonradan farkettim.
Üstünü değiştirmişti küçücük bir kadın ama inanılmaz karizmatik yetenek abidesi.
Bu kadar yakın olup tanisamamak üzdü.
Ama modu da zaten pek yoktu .
O yüzden illa tanıştırın falan diyemedim.
Iyiyim canim aralikli beslenme devam hergün de 7000 adim atmaya calisiyorum enazKuzucuklar nasılsınız.
Iki küçük sandviç yedim.
Günler yoğun geçiyor bu ara diyete uyamiyorum
Yoğun ve yorgunum ya, benimde son zamanlar çok hareketli geçiyor. Dün tansiyonum yerlerde olunca bugün biraz çikolata vs yedim bende vallaKuzucuklar nasılsınız.
Iki küçük sandviç yedim.
Bende spora gidemiyorum bu ara kuzum.Kuzucuklar nasılsınız.
Iki küçük sandviç yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?