Isabellanın dıyet gunlugu

Bu sabah yine 6.00da uyandım ama kahvaltımı 12.00de yaptım 2 yumurtadan sucuklu yumurta, 2 domates, 1 salatalık 2 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Bu aralar sadece kahvaltı ve akşam üstü bir meyve ya da yoğurt yiyorum o yüzden ekmek de yedim.

Sanırım akşam saatlerinde yoğurt kürü yapıp 2 lt su ile günü kapatırım. Bu aralar yiyemiyorum sanki ya, zaten çocuğun peşinde koşmaktan yemek yemeye halim kalmıyor

Aşkolar selam
Bugün evdeyim ama çok yoğunum. Bayram telaşesi
Daha süpürge tutacağım.
Akşam 8 de kuaför randevum var ,saçlarımı kestirip fönlenicem
Nasıl geçiyor gününüz?
Durgun ve yorgun bende temizlik yaptım biraz.
Valla yoruldum kuzu

Kızlar nerelerdesiniz yaa, yoksa kaçamaklar yapıldı mı inşallah çok kilo almadan atlatırız bu bayramı
Selam kuzum
Valla bende kaçamaklar oldu yalan söyleyemem , ama yarından itibaren tekrar rutinime geri dönüyorum.
İçim hiç rahat olmadi böyle
Gelen giden oldu bugün evdeyiz o yüzden pek giremedim.
Nasıl geçiyor bayram ,her şey yolunda mı ?

Afiyet olsun canım bayramda olmaması çok zor zaten ya, olsun telafi edilir güzel geçiyor çok şükür, gurbette herkesten uzaktayız çok hareketli değil ama yine de arkadaşlarımızla açığı kapatmaya çalışıyoruz

Günaydın canim kizlar tartildim
Gecen hafta :72,3
Bu hafta :71,6
700 gram cok iyi bence bayram gecti az olmakla beraber tatli yendi reglim suan cok iyi bence
Dün yüräyüs yaptim 10700 adim

Kızlar gününüz nasıl geçiyor.
Bu bayram sürekli misafir geldi ya hiç planladığım gibi olmadı.
Dikkat etmeye çalıştım ama spor yapamadım pek
Kosturmalı, ufak çaplı mide bozmalı ve ağzına tek lokma koyamamalı geçiyor benimki bizim binanın su deposunda bir problem vardı onu yaparken silikon türevi iğrenç bir kimyasalı depoya kaçırmışlar. Çeşme suyu kullanmasakta makinede yıkanan bulaşıklarda kalmış muhtemelen ve beni mahvetti. Dün sadece kahvaltı yaptım bir de iki parça çikolata yedim onunla duruyorum hala bende 1 kez spor yapabildim, bugün enerjim olursa yapacağım inşallah

Günaydın canim kizlar tartildim
Gecen hafta :72,3
Bu hafta :71,6
700 gram cok iyi bence bayram gecti az olmakla beraber tatli yendi reglim suan cok iyi bence
Dün yüräyüs yaptim 10700 adim
Bence çok çok iyi ya tebrik ederim ben resmen günlerdir ağzıma lokma koymuyorum, sadece kahvaltı yapıyorum ama biliyorum ki gram kilo gitmemiştir. Yani bu kadar yememeye en az 3 kilo vermem gerekirdi, niye böyle oluyor anlamıyorum

Selam kızlar ,günaydin
Neler yapıyorsunuz ?
Doğru düzgün pek giremedim , boş bırakmış gibi oldum sizi ,ama aklım sizde
Tatil evde geçiyor ama inanın sıkıcı ve yorucu.
İşlerimiz de var bir taraftan biliyorsunuz.
İnanın bir an önce tatil bitsin de işe başlayıp normal rutinime döneyim diye bakıyorum.

I Isabella_7 hiç konuşamadık kuzum , iyi misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…