Isabellanın dıyet gunlugu

Aslında herkesin dikkat etmesi gerekiyor sağlık açısından da tabiki.
Zaten dediğim gibi biz sağlıklı besleniyoruz diyet değil bu .
Bu hayat tarzı olmalı ki verilen kilolar geri alınmasın .

Anlaşılan o ki şuan da hepimiz acıktık

Ben bugün şinitsel yemeyi düşünüyorum. yanında salata vs. çorba da olabilir.
domates çorbası koyu olandan :))
Benimde canım domates çorbası çekti hazır çorba mı alsam sağlıklı değil ama canım çok çekti balığın yanında iyi gidiyor

Domates çorbasını nasıl yapıyorsunuz şuan canim çekti
şehriyeli olarak var bir de şehriyesiz olarak.

bu akşam şehriyesiz olandan istiyorum.
tarifini vereyim canım hemen ;
Tencerede zeytinyağla 2 yemek kaşığı unu kavuruyoruz, ardından bir yemek kaşığı salça ,ardından rendelenmiş domatesleri koyuyoruz. ( bulyon tabletle daha lezzetli, oluyor ama zararlı diye çok koymamaya çalışıyorum )
sonra ihtiyaca kadar su ilave edip karıştır, kaynasın.
normalde tabağa koyduğunda sıcak şekilde üzerine kaşar da koyuluyor eriyor çok lezzetli oluyor da.
malum diyet olunca ondan kısarım
afiyet olsun
ben çok seviyorum bu çorbayı yaa.

Benimde canım domates çorbası çekti hazır çorba mı alsam sağlıklı değil ama canım çok çekti balığın yanında iyi gidiyor
Arada bende alıyorum evet faydalı değil ama oluyor bazen napalım :)
al gitsin , bende eve geçince yapacağım bu çorbayı.
resim paylaşırım unutmazsam eğer

Arada bende alıyorum evet faydalı değil ama oluyor bazen napalım :)
al gitsin , bende eve geçince yapacağım bu çorbayı.
resim paylaşırım unutmazsam eğer
Yaptım valla ne yapayım.
Aslında yapmayı da seviyorum da uğraşıcak halim yok

Aşkolar benim menü bugün yalan oldu.
Annemle öğlenki konuşmamızda bir şey yapmayacağını soylemisti. Bende tavuk ve domates çorbası düşünmüştum kendi kendime.
Ama bana kiyamamis , yapmış bir şeyler söylemeyim şimdi caniniz çekmesin. çok sevdiğim ve karşı koyamadigim bir şey

Yarına bıraktım sinitzel ve domates çorbasını

Ben ev eriştesi yedim salcalı ve de yogurt yarım porsiyon kadarcık, bugun biraz fazla karbonhidrat aldım ama yarın dengelerim artık, böyle beslendgm geceler cabuk acıkıyorum

Bu da mı yakıyor? Yakmayan birsey istiyorum ben ya, bunlara gercekten tahammül edemiyorum bacaklarımı yıkıyorum yıkasam da geçmiyor yanıyor falan hiç iyi anılarım yok
Senin tenin çok hassas o zaman kuzu.
Sıkılaştırıcı jellerinden kullan Nivea nın o zaman kuru fırça dan sonra dayanamıyorsan yanmaya

Bu da mı yakıyor? Yakmayan birsey istiyorum ben ya, bunlara gercekten tahammül edemiyorum bacaklarımı yıkıyorum yıkasam da geçmiyor yanıyor falan hiç iyi anılarım yok
Evet bu da yakiyor hatta baya yakiyor ben sonu güzel olur ümidiyle dayanmaya çalışıyorum yarım saat belki bir saat yakiyodur dayanıyorum artık. Diğer arkadaşların da dediği gibi bu tip kremler yakıyor diğer başka ürün de yakiyormus burdaki arkadaş da öyle demişti

Arkadaşlar aslında birbirimize sağlıklı kahvaltılık yada sağlıkli akşam yemekleri her evde bulunabilir malzemeli yemek ve yemek tarifleri verebiliriz bence hem sohbet için bahane olur hemde sağlıklı yemekleri yemeye birbirimizi yönlendirmiş heveslendirmis oluruz

Kızlar selülit masajından geldim bugün deneme seansıydı elle masaj yapıldı kayıt oldum 12 seans elle 12 seans g5 yapılacak seanslarımı belirledik haftada iki sefer birde göbeğim olduğu için hipoksi önerdi göbek yağları incelmesi için etkiliymiş ama tam bilmediğim için ona yazılmadım şimdilik. Akşamı meyve ile kapatıyorum

Eklentiler

• A0E7E52F-5CB8-439E-A078-24657965F468.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…