- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Domates çorbasını nasıl yapıyorsunuz şuan canim çektiAnlaşılan o ki şuan da hepimiz acıktık
Ben bugün şinitsel yemeyi düşünüyorum. yanında salata vs. çorba da olabilir.
domates çorbası koyu olandan :))
Aslında herkesin dikkat etmesi gerekiyor sağlık açısından da tabiki.Salatayı yeşilliği bende çok severim farklı tatlara açığım mesela yemek seçmem illa da karbonhidrat menumde olsun diye bakmam ama karbonhidrat aşkı da en az yeşillik sevgim kadar fazla eşit gibi.
Bende karbonhidrat yediğimde ağırlık çöküyor uykum geliyor hantal hissediyorum yerimden kalkamiyorum dikkat ettiğinden beri kendimi hafif zinde hissediyorum sanki hareketlerim kısıtlaması bitti gibi. Ayrıca benim şeker hastalığına yatkinligim var iki hamileliğimde de şekerle uğraştım birkaç Dr ve hemşireler den kiloma dikkat etmem gerektigini ve kilo almamam gerektiğini söylediler o yüzden sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirip fazla kilolardan kurtulup ideal kiloda olmalıyım benim böyle bir sorunum var yani ,
Benimde canım domates çorbası çekti hazır çorba mı alsam sağlıklı değil ama canım çok çekti balığın yanında iyi gidiyorAnlaşılan o ki şuan da hepimiz acıktık
Ben bugün şinitsel yemeyi düşünüyorum. yanında salata vs. çorba da olabilir.
domates çorbası koyu olandan :))
şehriyeli olarak var bir de şehriyesiz olarak.Domates çorbasını nasıl yapıyorsunuz şuan canim çekti
Arada bende alıyorum evet faydalı değil ama oluyor bazen napalım :)Benimde canım domates çorbası çekti hazır çorba mı alsam sağlıklı değil ama canım çok çekti balığın yanında iyi gidiyor
Afiyetlerr olsunnn şifa olsunakşam yemeğinde kuru fasulye bir yemek kaşığı buldur pilavı ve salata yedim
Yaptım valla ne yapayım.Arada bende alıyorum evet faydalı değil ama oluyor bazen napalım :)
al gitsin , bende eve geçince yapacağım bu çorbayı.
resim paylaşırım unutmazsam eğer
Çalisan kadının hâli bu canimcim olsun keyfine bakYaptım valla ne yapayım.
Aslında yapmayı da seviyorum da uğraşıcak halim yok
Ayy harika göründü gözümeBenimde akşam yemeğim
Ohh missakşam yemeğinde kuru fasulye bir yemek kaşığı buldur pilavı ve salata yedim
Hoş bulduk canımmmHoşgeldin kuzu
Krem de bu
Senin tenin çok hassas o zaman kuzu.Bu da mı yakıyor? Yakmayan birsey istiyorum ben ya, bunlara gercekten tahammül edemiyorum bacaklarımı yıkıyorum yıkasam da geçmiyor yanıyor falan hiç iyi anılarım yok
Evet bu da yakiyor hatta baya yakiyor ben sonu güzel olur ümidiyle dayanmaya çalışıyorum yarım saat belki bir saat yakiyodur dayanıyorum artık. Diğer arkadaşların da dediği gibi bu tip kremler yakıyor diğer başka ürün de yakiyormus burdaki arkadaş da öyle demiştiBu da mı yakıyor? Yakmayan birsey istiyorum ben ya, bunlara gercekten tahammül edemiyorum bacaklarımı yıkıyorum yıkasam da geçmiyor yanıyor falan hiç iyi anılarım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?