- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.581
aa sendede mi gluten yokHareket ve spor şart kuzu, ben ne zaman spora başladım farkı hissetmeye başladım.
diyetin çok güzel , bunun yanına bir de egzersiz ekledin mi , kaçış yok verirsin kesinlikle
Bir süre sonra bende buğday ekmeğine geçiş yapacağım, biraz daha böyle devam edeyim.
peynirli tostu özledim
Evett topiğimiz bu anlamda da çok çok iyibu arada ben normalde beslenme konusunda hiç disiplinli değildim zamanında 10 kilo vermişliğim var ama zamanla tekrar ve fazlasını geri aldım
bu topiği o yüzden seviyorum denge ve hayat tarzı haline getirme aşırı kısıtlanmış diyetler yok rutinimizde olanları kendimize uyarlama var 10 gün oldu zorlanmadım hiç 3 haftam bittiğinde de aşağı yukarı böyle devam etmeyi planlıyorum
ve yürüyüş ahh keşkee
Yok glutensiz diye asla ayırmadım.aa sendede mi gluten yok
ben tartılmaya korkuyorum yaa ama üç hafta sonunda tartılıcam inşallahEvett topiğimiz bu anlamda da çok çok iyi
bende hiç kendimi zorlamadım, ekmeği kestim sıfır ekmek olarak, o şekilde devam ettim.
tabi abur cubur yemedim, makarna evet yedim, ama eskisi gibi asla değil.
hamur işi zaten hiç yok.
sebze ağırlıklı beslendim.
kendime böyle uyarladım.
3 kilo gitti. iyiyim
3 hafta bittiğinde etkilerinide görmeye başlarsın, ama yavaş, yavaş.
vücut alışıyor böyle doymamaya , güzel olan kısım bu
bu bitince ben de senin gibi devam etmeyi planlıyorumYok glutensiz diye asla ayırmadım.
yani çorbanın içerisinde un olabilse de , ekmek olmadan sade bir şekilde yedim.
ben sadece hamur işi, ve ekmeği kestim.
zaten sıfır ekmek olunca hiç doymuyorsun
Paris yok monako cannes nice varAyy ne güzel ya, parisi benim içinde gez
ben tartılmaya korkuyorum yaa ama üç hafta sonunda tartılıcam inşallah
seni de tebrik ediyorum çok güzel oturtmuşsun
Korkma ilk zamanlarda hiç düşmüyor gibi olur, modun düşmesin.bu bitince ben de senin gibi devam etmeyi planlıyorum
Bende de var zirkon kaplama , nasıl düştü ki ?Günaydın kizlar hic keyfim yok 10 sene önce türkiyede yaptirdigim kaplama düstü Burdaki doktorlar bakmak istemiyo türkiyede yapilan dise hakli olarak napacam bilmiyorum
Selam canım,Selam güzellikler bu sabah klasik kahvaltı yaptım haşlanmış yumurta peynir salatalık domates akşama henüz bir planım yok bugün dengeleme olacak benim için aklama yürüyüş yaparım
Ön dislerde canim benimde hic aklima gelmezdi doktorum enaz 30 sene kafan rahat olur demistiBende de var zirkon kaplama , nasıl düştü ki ?
düşmesi mümkün değil gibi.
ön dişlerde değildir inşallah.
ayy sıkıntılı bir durum, kötü olmuş.
Selam canım,
akşam benimde yürüyüş günüm.
Ah Cannes o kadar güzel ki .Paris yok monako cannes nice var
Bana da öyle dediler yaaÖn dislerde canim benimde hic aklima gelmezdi doktorum enaz 30 sene kafan rahat olur demisti
Kendi kendine oldu hala saskinim disciye yapistirttim 2 ay anca gider yeni yapmamiz lazim dediBana da öyle dediler yaa
Bende korktum şimdi inan.
Çok sıkıntı çektim ben yapılma süresinde.
Baya kötü geçti benim o süreçler.
Sert bir şey mi yedin ? Yoksa darbe mi aldın?
Kendi kendine mi oldu yoksa
Ufak bir dilim yiyebilirsin kuzumBeybiler , akşam kuzenimin doğum günü var.
Oraya geçiyorum, yemek yiyeceğiz, pasta vs.
Planimiza sadık olucam tabi ama birazcık ödülüm olsun dimi
Ayy kuzum ben ne yiyorum şuan dersin, biliyorum yanlış ama ,Mersin tantuniKızlar iyi akşamlar olsun
Bende ton Balıklı salatamı yedim.
Bol sirkeli
Çok geçmiş olsun ya , yaptırdığın diş hekiminin sanırım bir hatası var. Olmaması gerekirdi.Kendi kendine oldu hala saskinim disciye yapistirttim 2 ay anca gider yeni yapmamiz lazim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?