Isabellanın dıyet gunlugu

aa sendede mi gluten yok

Evett topiğimiz bu anlamda da çok çok iyi
bende hiç kendimi zorlamadım, ekmeği kestim sıfır ekmek olarak, o şekilde devam ettim.
tabi abur cubur yemedim, makarna evet yedim, ama eskisi gibi asla değil.
hamur işi zaten hiç yok.
sebze ağırlıklı beslendim.
kendime böyle uyarladım.
3 kilo gitti. iyiyim
3 hafta bittiğinde etkilerinide görmeye başlarsın, ama yavaş, yavaş.
vücut alışıyor böyle doymamaya , güzel olan kısım bu

ben tartılmaya korkuyorum yaa ama üç hafta sonunda tartılıcam inşallah
seni de tebrik ediyorum çok güzel oturtmuşsun

Günaydın kizlar hic keyfim yok 10 sene önce türkiyede yaptirdigim kaplama düstü Burdaki doktorlar bakmak istemiyo türkiyede yapilan dise hakli olarak napacam bilmiyorum

Günaydın kizlar hic keyfim yok 10 sene önce türkiyede yaptirdigim kaplama düstü Burdaki doktorlar bakmak istemiyo türkiyede yapilan dise hakli olarak napacam bilmiyorum
Bende de var zirkon kaplama , nasıl düştü ki ?
düşmesi mümkün değil gibi.
ön dişlerde değildir inşallah.
ayy sıkıntılı bir durum, kötü olmuş.
Selam güzellikler bu sabah klasik kahvaltı yaptım haşlanmış yumurta peynir salatalık domates akşama henüz bir planım yok bugün dengeleme olacak benim için aklama yürüyüş yaparım
Selam canım,
akşam benimde yürüyüş günüm.

Ön dislerde canim benimde hic aklima gelmezdi doktorum enaz 30 sene kafan rahat olur demisti

Ön dislerde canim benimde hic aklima gelmezdi doktorum enaz 30 sene kafan rahat olur demisti
Bana da öyle dediler yaa
Bende korktum şimdi inan.
Çok sıkıntı çektim ben yapılma süresinde.
Baya kötü geçti benim o süreçler.

Sert bir şey mi yedin ? Yoksa darbe mi aldın?
Kendi kendine mi oldu yoksa

Kendi kendine oldu hala saskinim disciye yapistirttim 2 ay anca gider yeni yapmamiz lazim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…