Isabellanın dıyet gunlugu

Bende bacaklara ağırlık vereceğim kuzum.
Popoya özellikle.
Taş gibi toparlamaya niyet ettim onu
Lily Sabri videolarına bak kuzu çok güzel.
Ben onla çalışıyorum.
Bugün kol bacak karın kalça Allah ne verdiyse artık yaptım popom ağrıyor iki gündür

Harikasın kuzum
Motive oluyor insan tartıda eksileri görünce
Bol eksili bir hafta olsun çok iyi gidiyoruz hepimiz herkese tebrikler tam gaz devam

Harikasın kuzum
Motive oluyor insan tartıda eksileri görünce
Bol eksili bir hafta olsun çok iyi gidiyoruz hepimiz herkese tebrikler tam gaz devam
Evett kendimi çok daha iyi hissediyorum.
Misafirim geldi , yazamadım giremedim.
1 saat sonra falan yürüyüş için çıkarım nasipse.
Kendimi hafiflemiş hissediyorum

Evett kendimi çok daha iyi hissediyorum.
Misafirim geldi , yazamadım giremedim.
1 saat sonra falan yürüyüş için çıkarım nasipse.
Kendimi hafiflemiş hissediyorum
Evet kuzu güzel gidiyoruz bu haftayı bitirdik.
Hadi bakalım yeni haftaya başlıcaz.
Bende şimdi ıspanak kavurması ve yoğurt yedim günü kapatıyorum burda.

Merhaba herkese diyete giriyorum bugün itibariyle hadi bakalım
Bu sefer kararlıyım 2 ayım var ...
Sabah bir kahve içtim.
Bol bol su ...
Birazdan yulaf lapamı yapıcam...
Bugun spor eve gıdınce hadi bakalım
Tek öğün (aralıklı oruç) diyeti yaptım. İki ayda 7 kilo verdim ama, iki öğün yemeye başlayınca eski kilolarını geri aldım. Sakın kendinizi aç bırakmayın. Hiç etkili bir sonuç vermiyor.

Tek öğün (aralıklı oruç) diyeti yaptım. İki ayda 7 kilo verdim ama, iki öğün yemeye başlayınca eski kilolarını geri aldım. Sakın kendinizi aç bırakmayın. Hiç etkili bir sonuç vermiyor.
Yok biz kendimizi aç bırakmıyoruz dengeli bir şekilde kilo veriyoruz.
Sporla destekliyoruz .
Tek öğün beslenmek zararlı zaten böyle bir şey yapamam ben.

Bu akşam taze fasulye ve mercimek çorbası yedim. Ekmek hiç yok.
Ama gündüz yedim valla, yalan yok
Bende gündüz yedim bugün pazar olur o kadarcık ne yapayım.
Akşam ıspanak kavurması ve yoğurtla günğ bitirdim.
Erik falan yedim sonra başka bir şey yok.
İyi gecelerrr kızlarrr ben artık yatıyorum

günaydıınn
şekersiz glutensiz tam bir haftayı geride bıraktım çok güzel gidiyordum düne kadar ama yine de abartmadım yarım incecik lavaş köy unundan yapılmış sade yiycektim eti ama dayanamadım en son valla
cumartesi de şu tavuk topları varya bikaç tane ondan yedim sağlıksız ama neyse içinde un yok diyordumkii aklıma geldi bunu neye bulayıp kızartıyorlar sanki o günde öyle geçti
bunlar değilde beni asıl rahatsız eden dün akşamki çekirdek oldu bi kase yedim şu an pişman mıyım evet yani kararında ye bırak de mi abartmaya ne gerek var daha kahvemi de içmedim kahvaltımı da yapmadım bu hafta tertemiz beslenmeyi niyet ediyorum
aslında benim gibi gözü yemek yerken dönen bi insan için büyük mucize kendime güvenim geldi tekrar
tv izlerken illa bişey yemek yemeliyim fikrini atmam lazım bitki çayı demleyip onunla takılsam süper

Evet insan bazen dayanamıyor, hak veriyorum valla
Benim öyle abur cubur aradığım olmuyor ama bazen bende istiyorum patlamış mısır , çiğdem falan çok severim :))
Ama bak ne güzel kendini yine de frenlemişsin, başarmışsın bunu, ve insan alışıyor zaten bu düzene de.
Böyle devam gayet iyi gidiyoruz.
ben başladığımda 3,4 kilo hedefledim. şuan da verdim bu kiloyu.
ama devam edeceğim tabi, bırakırsam yine dolarım anında

benim yolum biraz daha uzun kendimi o yasak bu yasak psikolojisine sokmak istemiyorum zaten tartı fobim oldu tartılamıyorum resmen ama çok şükürki böyle doymama durumlarım bitti doyuyorum en önemlisi gözüm doyuyor bu müthiş bir his :)

Benimde var daha yolum , 57,58 arası benim için en en idael kilo, 3 kilo daha vereceğim inşallah :))
bir süre sonra doyuyorsun bu şekilde, alışıyor vücut bu rutine.
nefsi köreltme kısmı evet zor, ama oluyor.
hatta biraz kendini ödüllendirdiğin günlerde yediklerin ağırlık bile yapıyor.
böyle daha hafifiz valla , önceden normal beslendiğim günlerde daha üşengeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…